2777
2789

سلام آخرین جمعه سالتون بخیر و پر از آرامش...

هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه یا با محصولاتی که توی کانال تلگراامم به آدرس O2SHOMAL@ و برای فروش هست، معاوضه و ارسال بشه.

سامسونگ
نوکیا
موتورولا
هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم ب چ دردی میخوره شکستش

سلام

اگر ال سی دی شکسته باشه، برد گوشی به کار میاد

مثل اسپیکر و میکروفن

قطعات روی برد

دوربین و...

اگه برد اصطلاحا سوخته باه، ال سی دی سالم، خوب ال سی دی بکارمون میاد

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
چه استفاده ای ازشون میکنی؟؟؟

سلام

تعمیر کار سخت افزار هستم بزرگوار

سلام اگر ال سی دی شکسته باشه، برد گوشی به کار میاد مثل اسپیکر و میکروفن قطعات روی برد دوربین و. ...

افتاد منم دیگه نگاش نکردم عکس میفرستم اینجا

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
من که v10 ال جی دارم سی پی یو ش سوخت  هر جا بردم گفتن ۱ تومن میگیرن درست میکنن بلااستفاده موند ...

سلام

اگر تاچ و ال سی دیش سالم باشه، ازتون خریداری میشه