خداروشکر دخترت ارومه راستی دم مقعد پسرم سرخه هرچی هم ایروکس میزنم خوب نمیشه ازچی اینطوری شده ...
ميگم عزيزم نكنه گل پسرت الرژي داره؟اخه قرمزي مقعد هم يكي از علايم الرژيه ،علامت ديگه اي نداره؟؟عطسه و سرفه؟اگزما؟مدفوع سبز و بلغمي؟خوابش هم كه خوب نيس شايد اذيته براي الرژيش .الان من فكر ميكنم كارن به بادام حساسيت داره،چون دو روزه خودم دارم ميخورم صورتش دوباره كلا ريخته بيرون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوش اومدی غصه نخور منم ۴ ماهه اسیر پسرم هستم هیچ جا نمتونم برم حتی ارایشگاه واسه عید &n ...
ممنون عریزم ، راستش من واسه دخترم همه کار کردم، با هر سختی بود بردم پیش دکتر مقدادی که در زمینه رفلاکس خیلی تریف میکردن، داروهاشم منظم میدم ولی واقعا بدتر شده ولی بهتر نشده ، شب ها هم فقط با صدایرسشوار که ضبط کردم میخوابه، خیلی خسته شدم ، پسرم هم گناه داره اونم توجه و مراقبت نیاز داره ولی نمیتونم بهش برسم و بابت این موضوع بسیار ناراحتم
رفلاكس داره عزيزم؟ پسر منم داره،البته در سايه ي الرژيش،ديوونه شدم منم خيلي وقتا كم ميارم
آره رفلاکس لعنتی همراه دوستاش یعنی آلرژی و عدم تحمل لاکتوز و از همه بدتر اسپاسم، طفلی صب ها که بیدار میشه همش میخنده ولی تا شیر میخوره دوباره حالت دلدرد همراه با زور زدن و بیقراری، از صب تا شب همینه من نمیدونم والا یعنی این درد درمون نداره