2777
2789
من میخوام فرنی رو شروع کنم بنظرتون زود نیست ؟؟؟

غذای کمکی پایان ۶ماهگی هست 

بجزکساییکه بچه هاشون ریفلاکس دارن 

یابچه هابی ک کم وزنن اونامیتونن زودتربدن 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگل خانماااا،،پیشاپیش نوروز مبارک عاشق همتونمممم،،،عشق کنید با کوچولوهاتون

سلام ویداخانوم کجایی کم پیدایی 😍

سال نوشماهمه مامانای تاپیک میارک باشه ان شالله ک سال خوبی براهممون باشه 😍😍😍

وخدایی که بشدت کافیست
سلام ویداخانوم کجایی کم پیدایی 😍 سال نوشماهمه مامانای تاپیک میارک باشه ان شالله ک سال خوبی براهممو ...

قربونت برم،،دخترم تمام وقتم رو گرفته

حالا انشاله سعی میکنم بیشتر بیام

خونه ی جدید مبارک😜😜

@سما6870     خوبی سماجون؟ فسقلی مون خوبه؟ کجاییییییی کم پیدا شدی

سلام مرسی شما خوبی نی نی خوبه؟تلپیک قفل شد خب. اومدیم مسافرت. دعا کن نی نی اذیت نشه 😉

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
بهش چه شیری میدی؟؟داروچی میخوره؟؟پسرمنم الدژیش وحشتناک بودولی بااپتامیل پپتی خوردخوب شددرکنارشم شربت ...

من ببلاک ال اف میدم  بدون لاکتوزه ،اول ای آر میدادم  گفتم که بیقراره  دکتر گفت اگه بخوره ال اف بده ، اولش خوب بود ولی الان بسیار حالش خرابتر شده  از صب تا شب بیقراره بچم، خیلی هم زیاد بالا میاره  با ببلاک ای آر زیاد بالا نمیاورد ،میگم شاید شیرش بهش نمیسازه؟ ولی این شیر رو بهتر از آی آر و شیر خودم میخوره، داروش نکسیوم و باکلوفن و زادیتن هست 

عدم  تحمل لاكتوز رو ازمايش دادي عزيزم؟الانً چه شيري ميخوره؟ خدا كمك كنه اين طفليا خييلي د ...

آره آزمایش دادم  جوابش خوب بود و دکتر گفت کنترل شده هست ولی به مرور بیقراری دخترم بیشتر شد وبه دکترش که گفتم گفت شیر ال اف بده  بدون لاکتوزه، اولش که میدادم خوب بود ولی بعد چند روز بیقراریاش زیاد شد والان دیگه افتضاحه

من اصلن نمیفهمم این حالت زور زدن و بیقراری و دل دردش از چی هست ، آیا از رفلاکس هست؟ از آلرژیه؟ از لاکتوزه، از اسپاسمه؟ کسی چیزی میدونه  تو لو خدا کمکم کنید  خیلی کلافه ام  طفلی بچه اولم خیلی اذیته ، من خسته و دست تنها  بهش اصلن نمیرسم  زود هم کم میارم همش باهاش دعوا میکنم ، اونم سر همین موضوع پرخاشگر و عصبی شده وبسیار شیطون  و این چرخه همینطور ادامه داره😭

من ببلاک ال اف میدم  بدون لاکتوزه ،اول ای آر میدادم  گفتم که بیقراره  دکتر گفت اگه بخ ...

ببن شیرش اپتامیل پپتی بایدباشه بنظرمن 

بدکترش بگو

من پسرم کلکسیون الرژی بودباهمون پپتی خوب شدتادوسالم زاریتن خورد

وخدایی که بشدت کافیست
آره آزمایش دادم  جوابش خوب بود و دکتر گفت کنترل شده هست ولی به مرور بیقراری دخترم بیشتر شد وبه ...

عدم تحمل لاکتوزازمایشش اونقدری مهم نیس ک علایم بچت نشون میده مهمتره

بنظم شیزشوعوض کن اپتامیل پپتی هم ب ریفلکس هم الرژی همون عدم تحمل لاکتوزایناخوب جواب میده 

دلدردای شدیدمیگیرن بیقرارن 

پبپیشون موکوسی هست ممکنه خون ببینی 

تعداددفعاتشون زیادتره دورمقعدشون قرمزه یحالت سوختس همیشه 

البته ممکنه تویکی همه علایم بلشه توبکی کمتر.ولی نفخشون زیاده 

تعجب میکنم دکترچررارفت سراغ ال اف 

چون دیگ اکثردکترابی بروبرگرداپتلمبل پپتی روتجویزمیکنن 

وخدایی که بشدت کافیست