2777
2789
وااچه ربطی ب خریدداره 😆😆😆من ک بخاطرخرج ومحارجش نگفتم شیرخشک میدم ک   اگ بخوای اینطوری حسا ...

درکل من میگم اگه بخوایم مقایسه کنیم هزینه کدوم مادرا بیشتر میشه 

به نظر من اونایی که به بچه شون شیر خشک میدن هزینه هاشون بیشتره

چون اونایی که شیر مادر میدن هرچند برای شیردهی رژیم غذایی بیشتری نسبت به قبل  استفاده کنن بازهم هزینه ماهیانه اش به شیرخشک نمیرسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکل من میگم اگه بخوایم مقایسه کنیم هزینه کدوم مادرا بیشتر میشه  به نظر من اونایی که به ...

حالااینابکنارامسال چقدتصویب شد؟؟یکی میگ ۳۰یکی میگ ۳۶درصد؟پایه حقوق رومیگم 

وخدایی که بشدت کافیست
نمیدونم  خاک برسرشون همه چیز گرون کردن حقوقا همچنان زیر خط فقر

میگن سی درصد میخان بذارن رو حقوقا در عوض خیلی شرکتا و کارخونه ها تعدیل نیرو دارن میکنن.. خدا کمکمون کنه که وضع چی میشه 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
بچه ها من اینو درستش کردم

خیلی خوشگله باریک اله بهت 

من اصن وقت ندارم 😣😣😣😣از۱۱ک پاشدم نیم ساعتخ ک نشستم 

البته ی بچه دیگم هست  بخاطراونه وقت کم میارم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام  منم دخترم متولد ۷ آبان هست و یه پسر ۳ سال و نیم دارم ، ماز آشنایی شما خوش حال شدم

سلام خوش اومدی 

غصه نخور منم ۴ ماهه اسیر پسرم هستم هیچ جا نمتونم برم حتی ارایشگاه واسه عید   از بس جیغ میزنه توی خونه حتی اشپزی هم نمتونم بکنم

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
خیلی خوشگله باریک اله بهت  من اصن وقت ندارم 😣😣😣😣از۱۱ک پاشدم نیم ساعتخ ک نشستم  البته ...

خداروشکر دخترت ارومه 

راستی دم مقعد پسرم سرخه هرچی هم ایروکس میزنم خوب نمیشه ازچی اینطوری شده چکارکنم؟

خب گفتم لااقل اگه شیرمو زیاد میکنه میخورمش اشکال نداره من حتی کلپوره به اون زهر ماری میخوردم تا دخت ...

اخ اخ کلپوره نگوووووو واقعا زهرماره 

منم دومرتبه خوردم 

نه عزیزم چون اخرا بارداری سالنمو جم کردم الان فقط دوستای نزدیک رو تو خونه خودم هایلایت انجام داوم بر ...

خوبه پسرت تو همون ساعت گریه نمیکنه 

گلم تو خواب عق میزد اولاش بعدش ی چیز میجوید مثل آدامس ترش میکرد اخم میکرد کش وقوس داشت سرفه عطسه&nbs ...

ااوه پس واسه همین دکتر به پسر منم رانیتیدین داد البته من دو روز اول که دادم خیلی اروم شد اما دوباره باز جیغ میزد گفت سرماخورده دیگه تا ۱۰ روز بیشتر ندادم الانم هروقت بالا میاره و حالش خوب نیس رانیتیدین میدم 

سلام پسر منم ٣ماهشه، يعني ميشه از ماه بعد بهش كمكي بدم؟ ضرر نداره براي ٤ماهگي؟ آخه خيلي شنيدم ميگن ...

اره از ۴ ماهگی میشه 

خود بهداشت بمن گفت بخاطر اینکه نیم کیلو کم داشت