2777
2789
ان شالله صحیح وسلامت میادبغلت  روزای اول سخته مخصوصاک نوزادبره دستگاه ولی بدون اونجاموندن بنفع ...

ممنون عزیزم.اخه تو نمیدونی من چه سختی کشیدم روز زایمان.اخرشم ک بچه سالمو بردنو مریض برگردوندنش و داع بغل کردنش موند ب ....

عزیزم شیر آغوز معمولا کمه شیر اصلی بعد از چند روز جریان پیدا می کنه مال من از روز ۳-۴ زیاد شد بع ...

نمیدونم گروهشون چیه

بانو جان اگر خدای نکرده با شیشه داده باشن چه کنم اونوقت دیگه😥

منم امیدوارم زیاد بشه.اصلا نمیدونم بهترین راه ها برای ازدیاد شیر چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاملا درکت میکنم این حالتهایی که داری کاملا طبیعیه ما هم این روزا رو گذروندیم  خودتو نبا ...

چقدر پیامت ارامش بخشه و پر از امید

ممنونم

اگر با شیشه داده باشن اونوقت دیگه خر بیارو باقالیارو بار کن!

من درباره زایمانم حتما یه تاپیک میزنم ولی اگر شماها هم قد من رنج کشیدید ک بابا پس واقعا گلی ب جمالتون

ستیلا گذاشتم اسمشو؛گلم

خیلی بده نی نی دنیا بیاد و ندن بغلت تا بهش شیر بدی.منم پسرم وقتی دنیا اومد انداختنش رو شکمم ولی سریع ...

رویا جان اصلا یه لحظه درد خودم یادم رفت وقتی متوجه شدم خودتو گل پسرت چیا کشیدید!

اکثر اتفاقاتی ک واست پیش اومده واسه منم پیش اوند.همونطور انداختنش رو شکمم و بعدم گفتن سالمه و پاشو بریم دیگه بخش!

صبح اوردنش تنفس تند و ناله!بعدم دیگه بردنش NICU تا الان!

من پدرم دراومد تا زایمان کردم!دوبار تقریبا تا مرز بیهوشی رفتم!اخرشم نتونستم طعم مادریشو بچشم تا این لحظه...

قوي باش مامان جوني،بخاطر ني ني ت. تبريك ميگم عزيزم،حق داري خيلي سخته من هنوز كابوس زايمانو ميبينم ب ...

شما هم طبیعی بودی دیگه عزیزدل؟

ممنونم ولی خیلی خودمو باختم

یه زایمان شبیه مرگ و یه تجربه ی شبه مادری بسیار کوتاه...😥

ممنون عزیزم.اخه تو نمیدونی من چه سختی کشیدم روز زایمان.اخرشم ک بچه سالمو بردنو مریض برگردوندنش و داع ...

عزیزم خیلی برات غصه خوردم منم زایمان طبیعی بودم و سختی کشیدم 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

من سه ماه بعد زایمانم دیدم لای باس نم زخم شده و میسوزه بعد عکس گرفتم دیدم انگار شکاف خورده خلاصه بتامتازون زدم و الان مثل رد بخیه شده و جوش خورده به رنگ سفید 

امروز این مطلب رو خوندم و فهمیدم از چی بوده 

خیلی بده نی نی دنیا بیاد و ندن بغلت تا بهش شیر بدی.منم پسرم وقتی دنیا اومد انداختنش رو شکمم ولی سریع ...

اوه عزیز چقدر سختی کشیدی 

نه بابا منکه دکتر از روز دوم گفت شیرخشک بده ۳۰ سی سی شبا 

منم با شیشه دادم تازه ترنجبینم یک بار در روز باشیشه 

انگار دوبار در روز شیشه میدادم 

رویا جان اصلا یه لحظه درد خودم یادم رفت وقتی متوجه شدم خودتو گل پسرت چیا کشیدید! اکثر اتفاقاتی ک وا ...

عزیزم ان شا.. نی نیت زودتر میاد بغلت ما هم واسه سلامتی هر چه زودترش دعا میکنیم. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
والایماه پیش خیلی چشاش چپ میشدولی الان نه  بچه هااوابل اینجودی میشن مهم نیس چون زیادمیاره جلوچ ...

سلام ندارم جان خوبی گلم  امروز ب خاطر سرفه وخلط وگرفتگی صداش بردمش دکتر معاینش کرد گفت چیزیش نیست گفت رانتیدنش وبده چون من قطش کرده بودم بعد براش پدی لاکت نوشت ولی من نگرفتمش ۴ماه و۱۵ روزشه تو دوهفته ۴۰۰ گرم وزن گرفته بود گفت اگه وزن نمیگرفت براش کشت ادرار مینوشتم 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
چقدر پیامت ارامش بخشه و پر از امید ممنونم اگر با شیشه داده باشن اونوقت دیگه خر بیارو باقالیارو بار ...

قربونت برم من . کاری نکردم ابجی جونم 

خاصیت نینی سایت اینه 

هرکی دلش میگیره میاد اینجا 

تو هم هرچی ناراحتت میکنه بگو خودتو خالی کن ما هستیم کنارت گلم 

حالا اگرم داده باشن نگران نباش مهم اینه که بچه ت حالش خوب باشه . شیشه شیر طرح سینه مادر بخر تا سردرگم نشه بین شیشه و سینه ت .

خودت الان خونه ای یا بیمارستان؟

راستی شوهرت برای زایمان اومد؟ تا کی پیشته؟

اره تاپیک هم بزن خیلی خوبه سبک میشی لینکشم برامون بذار بیایییم بخونیم

میزان و شدت رنج و دردی که کشیدیم واسه هرکدوم متفاوته و خب میزان تحمل ادمها هم متفاوته عزیزم 

مهم اینه که بتونی از این مرحله گذر کنی و فقط به شیرینی ستیلا جون عزیزت فکر کنی

نمیدونم گروهشون چیه بانو جان اگر خدای نکرده با شیشه داده باشن چه کنم اونوقت دیگه😥 منم امیدوارم زی ...

بهترین و اصلی ترین  راه برای زیاد شدن شیر مکیدن بچه هست 

چون شیر مادر براساس عرضه و تقاضا ساخته میشه

هرچی بیشتر مک بزنه غدد شیردهی سینه هات فعال تر میشن و شیر میسازن 

بعد میتونی اینا رو بخوری تا شیر مقوی و زیاد بشه 

سوپ جو ابگوشت ماهی و میگو 

دلستر ابمیوه شیر گرم و خرما 

بادوم رو دونه دونه جویدن 

دمنوش رازیانه زیره و میتخم هم باعث به جریان افتادن شیر میشه با عسل بخور

مکمل های دارویی هم اینا رو میتونی بخری 

پودر شیرافزای گالاکتومید

لیدی میل 

ببمام

ترومام

قطره شیرافزا

قرص شیرافزا

داروهای بارداریت رو هم همچنان ادامه بده 

مولتی ویتامین 

اهن 

کلسیم 

امگاسه

ب کمپلکس

و...

نمیدونم گروهشون چیه بانو جان اگر خدای نکرده با شیشه داده باشن چه کنم اونوقت دیگه😥 منم امیدوارم زی ...

تاپیک مامانای بهمن و اسفند 97

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1876421/مامانای-بهمن-و-اسفند-97-بیاید-با-هم-باشیم?page=53

2810