2777
2789
راستی پسر من دستاشو یا هر چیز دیگه ای رو میاره جلو چشاش که نگاه کنه سیاهی های چشاش هردو میان سمت بین ...

والایماه پیش خیلی چشاش چپ میشدولی الان نه 

بچه هااوابل اینجودی میشن مهم نیس چون زیادمیاره جلوچشش اینطوریه

وخدایی که بشدت کافیست
آره خیلی شیطون شده خوابش میاد چشماشو میماله ولی  میخواد بازی کنه میگه نباید بخوابونیم,۱۹آبان دن ...

پس ۱۷روزازتینای من کوچیکتره خداحفظش کنه 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بانو جان شیر خودمم خیلی کمه در حد ۲قطره میگن اگر شیرخشک بهش بدن دیگه سینه مادرو نخواهد گرفت

عزیزم شیر آغوز معمولا کمه شیر اصلی بعد از چند روز جریان پیدا می کنه مال من از روز ۳-۴ زیاد شد

بعد اینکه اگه بشه با قاشق چایی سرنگ و یا فنجون بهش شیر خشک بدن همچنان سینه میگیره 

نمیدونم کجا زایمان کردی ولی بعضی بیمارستان ها کلینیک و یا مشاور شیردهی دارن خیلی کمک می کنن اگه تهرانی میدونم صارم داره و مشاورش تلفنی هم مشاوره میده اگه تهران نیستی

من گشتم انگار بچه های اسفند ۹۷ با هم گروه تل دارن مطمئن نیستم ولی. سعی کن پیداشون کنی باهشون در تماس باشی خیلی خوبه با هم دوره ای ها هم در تماس باشی

ببخشید گل دختر بخدا خیلی شدید خودمو باختم.از همین پیگیریای شماها و اطرافیان هست ک یکم سرپا شدم.دلگرم ...

عزیزم کاملا درکت میکنم این حالتهایی که داری کاملا طبیعیه ما هم این روزا رو گذروندیم 

خودتو نباز هر وقت خواستی بیا درد دل بکن با ما 

خداروشکر همون دو قطره شیر هم غنیمته من که تا دو روز یه قطره هم نداشتم 

اگه بتونی شیردوش برقی گیر بیاری خیلی کمک میکنه 

همون یه ذره شیر اغوز هست پر از مواد ایمنی بخش و مفید برای نوزاد .  بدوش بده با سرنگ بهش بدن . معده نوزاد در حد همون یه ذره شیری هست که از سینه ت میاد شاید یه قاشق در هر وعده براش کفایت میکنه 

مهمترین چیز اینه که نباید بهش پستونک و شیشه شیر بدن تا بعدا سینه رو بگیره وگرنه با قطره چکون یا سرنگ بهش بدن هیچ مشکلی پیش نمیاد 

چون منم همین کار کردم 

تا یکماه اول به هیچ وجه بهش شیشه شیر و پستونک نده تا بتونه یاد بگیره سینه رو مک بزنه 

عزیزم شاد باش خدا بهت دختر داده 

تبریک میگم ان شاالله یکی دو روز دیگه بغلته فدات شم مهم اینه که حالش خوب باشه 

اسمش چیه خانومی؟

ترنم فقط بدون ک روز زایمان ۲بار تقریبا از هوش رفتم و بعد اینم ک سالم دنیا اومد از فرداصبحش تا همین ا ...

خیلی بده نی نی دنیا بیاد و ندن بغلت تا بهش شیر بدی.منم پسرم وقتی دنیا اومد انداختنش رو شکمم ولی سریع بردنش nicu گفتن تو تنفسش ناله بوده نذاشتن بهش شیر بدم.گفتن سینه هاتو بدوش تا شیر بیاد.منم گفتم الان بدوشم آغوز از بین می‌ره بمونه واسه پسرم ۳۶ساعت اول بهش با سرنگ شیر میدادن اونم از یه مادری که اونجا بود شیر میگرفتن.بعد از ۳۶ساعت گفتن خودم زیر سینه بهش شیر بدم.اونم پسرم میک میزد ولی دریغ از یه قطره شیر.حالا بهم گفتن تنفسش خوب شده و عفونت خون داره و باید ۵روز بستری بمونه آنتی‌بیوتیک بهش بدن.روز سوم هم فهمیدن زردی داره.

حالا جدای اینا اتاق نگهداری نوزادها طوری بود که نمیذاشتن به غیر از مادر نوزاد کس دیگه داخل بیاد.منم ۵_۶روز بعد زایمان تنهایی پسرمو نگه میداشتم.منی که خودم نیاز به مراقبت داشتم دوتا شیاف میذاشتم بعد می‌تونستم راه برم.پسرم خوب نمی خوابید منم مجبور بودم تنهایی نگهش دارم طوری که از بیخوابی تو بیداری تو هپروت بودم کسی باهام حرف میزد نصف حرفاشو نمیشنیدم و میترسیدم نکنه یهو وسط بیداریم خوابم ببره و پسرم از بغلم بیوفته زمین.تا ۳_۴روز از بقیه شیر گرفتم با سرنگ دادن بهش.بعد از اون شیرم اومد اونم روش شیر دهی رو بلد نبودم پسرم میک میزد ولی بعدها فهمیدم الکی میک می‌زده و قورت نمی‌داده.منم شیرمو دوشیدم با شیشه دادم بهش.گفتن اگه شیشه بدی بعدها سینه اتو نمیگیره منم سرشیشه رو خیلی کم سوراخ کردم طوری که پسرم بعد از کلی میک زدن خسته میشد و می‌خوابید بعد با جیغ بیدار میشد دوباره شیشه رو میذاشتم دهانش آروم میشد.الان وقتی به اوایل فکر میکنم خودمو نمیبخشم.پسرم با وزن ۳۷۰۰به دنیا اومده بود ولی ماه اول وزن کم کرد طوری که الان به جای نمودار۳۷۰۰ با نمودار۳کیلو داره وزن میگیره.

اتاق nicu خیلی سخته ولی اون روزا هم میگذره و روزای خوب میاد انشالله.

اینارو گفتم بدونی تنها نیستی اولش سخته ولی خدارو شکر اون روزام گذشت.

اوه ه ه ه چقدر نوشتم؟!؟!

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
ببخشید گل دختر بخدا خیلی شدید خودمو باختم.از همین پیگیریای شماها و اطرافیان هست ک یکم سرپا شدم.دلگرم ...

قوي باش مامان جوني،بخاطر ني ني ت.

تبريك ميگم عزيزم،حق داري خيلي سخته من هنوز كابوس زايمانو ميبينم بضي شبا.

مراقب خودت باش ،ايشالا هرچي سختي باشه ميگذره.فقط بايد صبور باشي ،چاره اي نيس.

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
من میذارمش تو کالسکه با خودم میبرمش تواشپزخونه باهاش حرف میزنم و کارامو میکنم وگرنه که همش غلت میزنه ...

اخه كارن توو كالسكه هم واينميسته جديدا،همش ميخواد پاشه 😊😊

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
2810