ممنون عزیزم خوبه سلام داره شما خوبین من راستش سایز پوشک دخترم ۶شد گیرم نمیومد بعد یه مغازه دار گفت میارم برات ولی تعدادش خیلی کم هست و گرونتر و اینکه یهویی هم دیگه خیلی گرون شدن قیمتا مجبور شدم بگیرم چون با سایز پنج اذیت میشد ,اقبل از اینکه از پوشک بگیرم بعضی وقتا میبردم دستشویی یا بهش میگفتم مامان میخواد بره جیش کنه آشنا شده بود سه روز اول که گرفتم از پوشک اصلا تو دستشویی کارشو نمیکرد لج میکرد ولی من میبردمش وصتی میوردم بیرون جیش میکرد بهش میگفتم باید برس دستشویی خلاصه تا سه روز پنج بار تو خودش جیش کرد دو بار دستشویی ولی روز چهار و پنجم خودشو نگه میداشت میبردم دستشویی کارشو میکرد ولی خب بازم میشد تو خودش جیش کنه ولی خیلی کم تا الان که دوماه شده خیلی خوب شده بهش میگم میخوای بری دستشویی پی پی کنی یا جیش میگه آره میبرمش رروزی دو تا سه بار خودش میگه جیش دارم ولی خودم هر یک ساعتو نیم تا دوساعت میبرمش شکر خدا زود راه افتاد ولی هنوزم کامل کامل یاد نگرفت هنوز کار داره تا خوب یاد بگیره و هر دفععه که جیش داره بگه ,من روزای اول شرط آموزشی میپوشیدم براش ولی دیدم زود راه افتاد دیگه براش نپوشیدم الان اگه بیرون بخوایم بریم یا کسی بیاد خونمون براش شرط آموزشی میپوشم ,قبل خواب هم میبرم دستشویی بعد میخوابونمش شکرخدا شی اصلا جیش نمیکنه تا صب از وقتی از پوشک گرفتم اصلا شب تو خودش جیش نکرده الان کنترل ادرارش خیلی بهتر شده اولاش زود به زود جیش میکرد و منم زود به زود میبردم ولی الان دیر به دیر ببخشید خیلی زیاد شدخواستم کامل توضیح داده باشم