2777
2789
دوستان من یه پیج لباس بچه زدم ممنون میشم که با فالو‌و لایک و کامنت و معرفی به دوستانتان حمایتم کنید. ...

فدات شم ایشالاک کسب وکارت پررونق باشه⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی هست بچش دیگه شیرنخوره ؟دخترمن فکرکنم دوماهی هست شیروترک کرده حتی یه لیوان هم نمیخوره نمی‌دونم چیکارکنم بالاخره براسلامتشون لازمه 

وخدایی که بشدت کافیست
بچه ها کسی هست بچش دیگه شیرنخوره ؟دخترمن فکرکنم دوماهی هست شیروترک کرده حتی یه لیوان هم نمیخوره نمی‌ ...

سلام ندارم جان خوبی؟برای قد پرسیده بودی ؛کارن هم ۱۸ماهگی ۸۸بود و الان ایستاده ۹۲.

برای شیر خوردن کارن هم روزی یک لیوان میخوره؛بچه ی دوستم از دو سالگی اصلا نمیخوره؛میگه با کنجد و ماست جبران میکنم برای کلسیمش. دکترم چند بار بردن گفته مشکلی نیست خوبه .

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام ندارم جان خوبی؟برای قد پرسیده بودی ؛کارن هم ۱۸ماهگی ۸۸بود و الان ایستاده ۹۲. برای شیر خوردن کا ...

سلام خوبی عزیزم ممنون ازت 

میخواستم ببینم حدودی چندسانت باید رشدکنن طی این چندماه 

آخه پسرمم دقیقا همین سنادیگه نخورد دوسداشتم دخترم بخوره ک اینم ازشانسم همونجورشدمخصوصاک ماست روهرروزنمیخورن

وخدایی که بشدت کافیست
[QUOTE=169833452]https://www.instagram.com/nikashop_4kids[/QUO ایشالا کسب و کار پر رونق باشه .پیج ت ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت... ما دختردارا فقط دنبال دخترونه ایم 😉 ولی چشم بیشتر پسرونه میذارم 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
بچه ها کسی هست بچش دیگه شیرنخوره ؟دخترمن فکرکنم دوماهی هست شیروترک کرده حتی یه لیوان هم نمیخوره نمی‌ ...

دختر من که نه شیر نه ماست درس حسابی .خیلی کم میخوره..فقط امیدم به پنیر و کره ای هس که صبحا میخوره. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
دختر من که نه شیر نه ماست درس حسابی .خیلی کم میخوره..فقط امیدم به پنیر و کره ای هس که صبحا میخوره.&n ...

همونم نعمته ولی ماست ازهمشون بیشترکلسیم بدن روتامین می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
دوستان بچه های شما  رنگ ها رو بلدن؟شمردن اعداد رو بلدن؟

دختر من  بلده رنگارو  البته اگه  دقت کنه و لج نکنه  ,زرد  آبی  سبز   مشکی  تشخیص میده  رنگایه دیگه هم بعضیاشونو اسماشو میدونه ولی تشخیص نمیده  داعداد هم تا شماره ی ۳پشت سر هم میگه  ,,,  ۹۵چند تا عدد دیگه هم میگه    

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

دختر من از دوماهگی تو خواب شیر میخوره   تا الان هنوز بهش میدم تو بیداری اصلا لب نمیزنه  مجبورم تو خواب بهش بدم  ولی ماشالا در روز  یک لیوان یا دو لیوان دوغ میخوره  ماست با غذا میخوره   ,,ولی پنیر و خامه نخورده تا حالا   کره هم جدیدا دارم میریزم تو نشاسته   میدم بهش  ,,   مامانایی که  شیر نمیخورن بچه هاتون سنجد هم خیلی خوبه   من برا دخترم پودر کردم با بادوم قاطی کطدم  میریزم توی نشاسته میدم دخترم بخوره

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
دوستان بچه های شما  رنگ ها رو بلدن؟شمردن اعداد رو بلدن؟

سلام عزیزم 

دختر من تا ۱۴ بلده 

ولی رنگا رو هنوز یادش ندادم 

شما بچه ها رو از پوشک گرفتید ؟؟؟؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بچه ها جون خوبین  میگم یسوال دارم از۱۸ماهگی تاالان بچه هاتون چندسانت رشدقدی داشتن خالاخوابیده ...

سلام عزیزم دختر من ۹ سانت رشد کرده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
2810