2777
2789
خواهش میکنم تینام حول حوش ۲ماه میشه ک یبوسته  آها پس مقدارش اگ یکم بالاپایین بشه خطرناک نیس آ ...

راستش قبلا دو سه بار ازمایش ادرار دادیم منفی بود دکترش گفته بود اگه خواستیم ۱۸ ماهگی یک ازمایش چکاپ بدیم که کرونا بود دیگه نبردم. به نظرش خیلی عجیب نبود ولی گفت اگر خواستیم حساسیت شیر و گندم رو هم چک کنیم.

مطب دکترش خیلیییییی شلوغه اصلا جرات نمیکنم رد شم از اون ورا. شاید خودم یا باباش تکی بریم صارمی جایی یک ازمایش کلی بنویسه دکتر، هماهنگ کنم بیان خونه ازش ازمایش بگیرن.

برای تیناجون ازمایش کلی میخوای بدی؟ احیانا میدونی لیست ازمایشاتی که خوبه برای چکاپ کلیشون داد چیه؟

راستش قبلا دو سه بار ازمایش ادرار دادیم منفی بود دکترش گفته بود اگه خواستیم ۱۸ ماهگی یک ازمایش چکاپ ...

والااکثراسی بی سی اهن ویتامین دی تیرویید رومیدن باادرارولی دکترش بجزاوناقندوانزیمای کبدی هم نوشته براش 

اتفاقامنم بچه هارومیبرم بیمارستان پارس براازمایش ولی الان میترسم شلوغه والوده 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانووم خوبی چه خبراکم پیدایی  رهام گل خوبه؟ والامنم نگرفتم تیناک چندماهی هست میادمیشینه ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی منم که روانی و افسرده شدم والا کرونا گرفتیم منو و شوهرم . ازونموقع مامانم ترسیده حدود یکماه و نیم پیش . دیگه خونه اونها نمیریم. تنهای تنها شدم والا.

چه جالب من نمدونستم ۲۷ ماهگی شروع کنیم

والا رهام هم در مورد جیش خنگ خنگ میشه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام عزیزم مم دخترمو گرفتم از پوشک چندماهه الان  ولی هنوزم گاهی سرگرم بازی باشه هول میکنه میر ...

افرین موفق شدی ولی من نمتونم تحمل کنم خونه نجس بشه 

فرشها رو جمع کنم فکر خوبیه بجاش مگه روفرشی یا پتو بندازم که راحت بره تو ماشین 

سلام عزیزم. منم خیلی میترسم فرشام کثیف بشه. دیروز پوشکش نکردم بار اول بردمش دستشویی جیش کرد. دوبار ب ...

والا بچه های حالا طفلکها با هیچ کس رفت و امد ندارن نمدونن چی به چیه جیش چیه اصلا ادم میبینن میترسن 

باز تلویزیون خوبه که حداقل چهارتا چیز ببینن یاد بگیرن 

من از نجس کاری متنفرم 

بنظرم اصلا عقلشون کامل نشده واسه جیش 

رهام گاهی وقتا میشینه میگه جیش دارم یکبارم تا پوشکشو در اوردم جیش کرد روی فرش ...دادم قالیشویی کلی هزینه اش شد 

سلام عزیزم مم دخترمو گرفتم از پوشک چندماهه الان  ولی هنوزم گاهی سرگرم بازی باشه هول میکنه میر ...

قصری واسه توالت فرنگی هم هست یا نه؟

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی منم که روانی و افسرده شدم والا کرونا گرفتیم منو و شوهرم . ازونموقع مام ...

عه جدی خداسلامتی بده بهتون دیگه بعدازیکماه ک ناقل نیستین میتونی بری ولی خوب راست میگی همه میترسن دوری میکنن ازآدم دقیقاولس خاطرهمین خیلیاک میگیرن نمیگن  

رهام چی اونم گرفت؟میخوام ببینم توبچه هاچطوره آخه اکثراسبک ردمیکنن

وخدایی که بشدت کافیست
مامان هایی که از پوشک گرفتین مبارک باشه الان دستشویی داشته باشن چکار می کنن میان خبر می کنن میبرینش ...

ماهگل جون ببخش مزاحمت میشم زیاد

من ب تیناسه باردارم پیدرولاکس رودوروزک هیچ اثری ندیدم ولی ازدیروزامروزشکمش سه یا۴بارکارکرددیگ سفتم نیس طبیعیه؟؟

من دیروزبهش داروندادم دیدم داره زیادکارمیکنه بنظرت هرروزبدم یاتاکمی سفت شدیهش بدم بخوره آخه گفتم اگر ادامه بدم نکنه زیادی بره 

وخدایی که بشدت کافیست
ماهگل جون ببخش مزاحمت میشم زیاد من ب تیناسه باردارم پیدرولاکس رودوروزک هیچ اثری ندیدم ولی ازدیروزام ...

منظورم اینه الان ازصبح ک پاشده ۳بارکارکرده خیلی بیشترازاون چیزی ک خورده دودفعه اخرم تقربباابکی وشکل اسهال بودمیگم یوقت آب بدنش کم نشه چون من دیروزم بهش پودروندادم ک بخوره دیدم دفعش زیادشده

اگه ندم ازاین حالت خارج میشه؟میترسم یوقت اسهال نگیره 

نه به دوروزک خوردخبری نشدنه به الان ک ندادم شکمش این

جوری

دخترم پی پیش خیلی شل ابکی میشه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
مامان هایی که از پوشک گرفتین مبارک باشه الان دستشویی داشته باشن چکار می کنن میان خبر می کنن میبرینش ...

من از پوشک گرفتمش ؛الان چند روزی هست .میاد میگه جیش دارم .توو این چند روز دوبار ریخته جیشش!

البته این چند روز تمام این دفعاتی که میگه جیش دارم ؛نداره ها؛فیکه😁😁😁

باران که ببارد تنها نخواهم بود