2777
2789
سلام عزیزم منم یکماه پیش از شیر گرفتم. باید ماساژ بدی یمقدار بدوشی بخصوص زیر دوش. اگر بهتر نشدی مشا ...

سلام گلم ممنون از پاسخت

اما میگن اگ بدوشم باز ترشح میکنه و خشک نمیشه ک

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگن ولی خب شما یهویی گرفتی ترشح شیرت زیاده هنوز . باید کم کم بدوشی. انگار داری تدریجی میگیری.& ...

اره شمام کاملا درست میگی ممنون از راهنماییت عزیزم😘😘😘

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام عزیزم خوبی فدات شم عزیزم  والا پدر منو در اورده  از تولدش تا الن یک شب درست نخوابید ...

منم پسرم دوازده روزه از شیر گرفتم خاب شیش خوب نشده همش شبا بیدار میشه گریه باید بذارم روی پام یکم عصبی هم شده گاهی دستش میزنه توی صورت خودش یا ما حالا من تا حدودی تدریجی گرفتم و بردم خونه مادرشوهر همش سرگرم بازی ولی باز اینجور شده نمی‌دونم چرا میگن خوب نمیشه نمیدونم؟؟ ددری هم شده توی خونه نمی‌مونه 

پی پیش هم بهم ریخته

شما که بچه هاتون از شیر گرفتین مثل پسر من نشدن چندبار در روز پی پی می‌کنه سفت هم هستن الکی نیست اولا هفت بار حالا سه یا چهار بار شده 

یک شبم تب کرد 

.......خدایا شکرت ....
منم پسرم دوازده روزه از شیر گرفتم خاب شیش خوب نشده همش شبا بیدار میشه گریه باید بذارم روی پام یکم عص ...

سلام عزیزم خوبی 

اخ الهی بمیرم طفلک چقدر براش سخت بوده خب شاید امادگی نداره 

گناه داره طفل معصوم 

هیچی جذب بدنش نشده که همش پی پی سفت داره بهش زینک بده خب و کیدی لاکت ...اینها مال گوارش هستن و بی ضررن 

منکه میخاستم بگیرم مامانم نذاشت گفت بچه عصبی میشه و مزاجش بهم میریزه دقیقا حالتای پسر شما رو 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
دیشب رهام ی ده دقیقه لج رفت گریه کرد تا اومد کنارم خوابش برد یبارم صبح اونقدر جیغ زد هرکارم کردم ارو ...

سلام عزیزم خوبی مامانی رهام 😘

هر چی رهامه اتیش میسوزونه 

والا خوبه بی تابی نکرده پسر من بدقلقله 

البته بگم هر چی بزرگتر میشن عاقلتر میشن و با صحبت میشه راضیشون کرد الان خود رهام چسب میاره میگه میمی اوفه بزن چسب رو 

بقول تو انقدر مک میزنه که ادم جونش در میاد ولی خودشم میگه کمه 

یعنی شیر کم میاد

من دوازده ساعت یکروز بهش شیر ندادم زیاد سفت نشد ولی خب باز هم درد گرفته بود  نیتز به دوشیدن داره 

از داروخونه دوا بگیر میگن سر ۳ روز شیر خشک میشه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام عزیزم خوبی؟ای خدا تو چقدر اذیت شدی آخه .دیگه الان باید خوب بخوابه .غذا خوب میخوره؟ یعنی کامل ا ...

سلام خوبی عزیزم پسر من یهو از شیر و شیشه شیر زده  شد الان دیگه اصلا نمیگیره حرف نمیزنه فقط سر و صدا میکنه نی نی شما هنوز شیر میخوره حرف هم میزنه ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام خوبی عزیزم پسر من یهو از شیر و شیشه شیر زده  شد الان دیگه اصلا نمیگیره حرف نمیزنه فقط سر و ...

سلام عزیزم ؛خوبی؟نی نی جون خوبه؟اتیش میسورونه حسابی؟نه من خیلی وقته از شیر گرفتمش؛نوزده ماه و یک هفته که بود گرفتمش .

حرف اره میزنه؛هرکلمه ای که بگیم تقریبا میگه .و جمله های کوتاه سه کلمه ای .

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام عزیزم ؛خوبی؟نی نی جون خوبه؟اتیش میسورونه حسابی؟نه من خیلی وقته از شیر گرفتمش؛نوزده ماه و یک هفت ...

مرسی عزیزم ما هم خوبیم خدا روشکر اره خیلی اذیت میکنه همش دنبال خرابکاریه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام مامانای گل من چکار کنم با این پسرم همش ۱۰ کیلوئه از شیرم گرفتمش

عزیرم دختر من هنوز ده کیلو هم نشده دکترم بردمش خیلی با شربت اشتهااور موافق نبود ولی باز گفتم نوشت .ازمایش هم دادم مشکلی نداش . دکتر گفت دیکه باید کاری کنی غذا بخوره با هر ترفندی .. شربت یه کم اشتهاشو‌بهتر کرد ولی از وقتی از شیر گرفتم خیلی بهتر شد . الان دیدم تو ده روز سیصد چهارصد گرم وزن پیدا کرده...‌باید غذا را کذاشت جلوشون هر وقت خواستن بیان کم کم بخورن .دختر من گاهی اون اول نمیخوره فکر میکردم خب دیگه نمیخوره از جلوش برمیداشتم ولی فهمیدم ممکنه چند دقیقه بعد کلشو بخوره باید گذاشت جلوشون. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
عزیرم دختر من هنوز ده کیلو هم نشده دکترم بردمش خیلی با شربت اشتهااور موافق نبود ولی باز گفتم نوشت .ا ...

غذاشو کمو بیش خوب میخوره ولی دریغ از اضافه وزن .دکتر ک  بردم گفت متابولیسم  بدنش همینطوریه کاریش نمیشه کرد 

غذاشو کمو بیش خوب میخوره ولی دریغ از اضافه وزن .دکتر ک  بردم گفت متابولیسم  بدنش همینطوریه ...

خب پس اگه خوب میخوره که جای نگرانی نیس...خدا کنه همیشه خوش اندام بمونن و بعدها نخواهیم نگران‌چاقیشون باشیم 😊🤭🤭

دخترم23/07/1397 زمینی شد.