2777
2789
من بیچاره ام دخترم یه سینه رو باید بمکه و با اون یکی بازی کنه تا خوابش ببره . فکر کن چجوری  از ...

سلام من پسرم افتضاح شیر میخورد یعنی شب تا صبح تو دهنش بود با اونیکی هم مثل دختر شما بازی میکرد

یدفعه ای گرفتم چون سر دخترم تجربه داشتم اگه یه بار بدی یه بار ندی میفهمه که بازم میشه خورد

چسب زدم گفتم اوخ شده سه چهر روز میرفت میومد میخواست تا نشونش میدادم خودش میرفت 

دیگه الان خیلی کمتر شده یه وقتایی همینطوری از رو لباس باهاشون بازی میکنه ناز میکنه نیشگون میگیره😐😐

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من بیچاره ام دخترم یه سینه رو باید بمکه و با اون یکی بازی کنه تا خوابش ببره . فکر کن چجوری  از ...

منم فکر میکردم خیلی سخته چون دخترم وابسته بود.ولی سریع گرفته شد و دیگه اصلا سمتش نمیمد حتی تا اسم ممه میومد یا الان میاد میگه اه اه 🤭.... بنظرم بچه هایی که وابستن تدریجی گرفتن نمیشه ..تدریجی برای اوناییه که خودشون هم خیلی تمایلی ندارن دیدی بعضی بچه ها یهویی دیگه ممه نمیگیرن 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چجوری از شیر گرفتی؟ تدریجی یا یه دفعه ای ؟

وای ببخشید عزیزم خندم گرفت🤭من فک میکردم شرایط خودم خیلی بده اما شما خیلی اذیت میشی که بخوای بگیری

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
وای ببخشید عزیزم خندم گرفت🤭من فک میکردم شرایط خودم خیلی بده اما شما خیلی اذیت میشی که بخوای بگیری

دخترم اینقدر اگزمای شدید داشت مدام دستاو بدنشو از شدت خارش زخم میکرد منم موقع شیر دادن اون یکی سینه رو بهش میدادم که بازی کنه کمتر به پوست خودش اسیب بزنه . دیگه اینجوری عادت کرد به بازی کردن با اون یکی سینه   

سلام عزیزم خوبی؟رهام جان خوبه؟چه خبرا؟چیکارا میکنی؟؟

سلام عزیزم خوبی فدات شم عزیزم 

والا پدر منو در اورده 

از تولدش تا الن یک شب درست نخوابیدا همش بیدلر میشه  گریه و بعدشم جیغ میزنه روی پام میزارم تا بزارمش جیغ میزنه واقعا نمدونم چشه 

از شیر شب گرفتمش خیلی وقته گفتم شاید درست شع اما نشد که نشد 

واقعا دیگه کم اوردم خواب راحت دو ساله آرزومخ 

به سینه هام هم در طول روز یکسره باید چسب بزنم تا نخوره و الا هر نیم ساعت میخواد بخوره وروجک

والا بچه بد ادا و بد قلق ندیدی بیا رهام رو ببین که اعجوبه ای برای خودش 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

دختر منم همینجوری بود . ولی اونقدرا که فکر میکردم سخت نبود

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   
سلام عزیزم خوبی فدات شم عزیزم  والا پدر منو در اورده  از تولدش تا الن یک شب درست نخوابید ...

سلام عزیزم خوبی؟ای خدا تو چقدر اذیت شدی آخه .دیگه الان باید خوب بخوابه .غذا خوب میخوره؟

یعنی کامل از شیر نگرفتیش هنوز اره؟

چقدر سخته واقعا .در طول روز چطوره؟بهونه گیره؟یا با اسباب بازی چیزی سرگرم میشه؟

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام عزیزم خوبی؟ای خدا تو چقدر اذیت شدی آخه .دیگه الان باید خوب بخوابه .غذا خوب میخوره؟ یعنی کامل ا ...

نگرفتن 

نه اصلا سرگرم نمیشه همش اویزونه

غذاش مثل قبله اصلا تمایل نداره

نه از شیر نگرفتم گناه داره احه

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام خوشگلا خوبین؟ شما ها نی نیا رو کی میخوان از شیر بگیرید؟ دقیق دو سال بشن همون آبان؟؟

سلام عزیزم ممنون شما خوبین  ,من میخوام  به دخترم بعد دوسالگی هم  شیر خشک بدم  شیر خشک مخصوص دوسال به بالا   روز یدوبار میدم بهش  الانم    روزی دو تا سه بار شیر میدم بهش اونم فقط شب تا صب میدم 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام خوشگلا خوبین؟ شما ها نی نیا رو کی میخوان از شیر بگیرید؟ دقیق دو سال بشن همون آبان؟؟

سلام عزیزم من امروز از ساعت ٣ عصر گرفتمش بصورت یهویی😕

چند روز بود سر سینم زخم شد مک ک میزد نابود بودم دیگ همسرم گفت ولش کن بگیر حداقل شاید غذا بخوره 

سر سینم سیاه کردم اومد گفتم گربه گازش گرفته رفت گفت بریم گربه رو بکشیم دیگ نیومده تا الان دورم سرگرم بازیه فعلا با دخترخالش😂😂😂خداکنه واسه خواب و فردام اذیتم نکنه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

دیشب رهام ی ده دقیقه لج رفت گریه کرد تا اومد کنارم خوابش برد یبارم صبح اونقدر جیغ زد هرکارم کردم اروم نشد تا خودش باز غش کرد...وای بچه سینه هام نابوده ورم کرده سفت شده درد میکنه شدید کسایی ک تجربه دارن توروخدا کمک کنید تحملش سخته

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
دیشب رهام ی ده دقیقه لج رفت گریه کرد تا اومد کنارم خوابش برد یبارم صبح اونقدر جیغ زد هرکارم کردم ارو ...

سلام عزیزم

منم یکماه پیش از شیر گرفتم. باید ماساژ بدی یمقدار بدوشی بخصوص زیر دوش. اگر بهتر نشدی مشاورشیردهی هم زنگ بزنی راهنمایی می کنن هزینه زیادی هم نداره فکر کنم ۲۵ تومن میشه.