2777
2789

سلام مامانا کسی هست که بچش موقع خواب موهاشو بگیره بخوابه دخترم همیشه موقع خواب هی موهام رو میگیره میگیره میپیچه تو انگشتش منم موهام خیلی بلنده وحساسم رو موهام کوچکترین دستی بخوره حرصم میگیره مهرسا موهامو میگیره خیلی دردم میاد و اعصابم بهم میریزه بهش ندم هم گریه میکنه چیکارش کنم😟نی نی های شما اینجوری نیستن؟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانایی که بچه هاتونو از شیر گرفتین شبا چطوری میخوابونین بچه رو نصف شب شیر خواست چطوری آرومش م ...

من اول از شیر شب گرفتم شبا که بیدار میشد راهش میبردیم یا اب میدادیم تا پس بخوابه و اصلا شیر ندادم‌...بعد هم که از شیر گرفتم دیگه اصلا شبا بیدار نشد اگه هم بیدار بشه رو تختش تابش میدم و بغلش نمیکنم تا پس بخوابه 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
سلام ندارم جان .تینا جون خوبه؟نه من نبردم کارن رو.دوسداذم ببرم ولی میترسم .وضعیت مشهد خیلی خرابه از ...

سلام عزیزم خوبی یادته برادندون آسیای اخرسوال کرده بودی تینارودیدم نزدیک س چهار روزه ک درآورده البته سفیدی دندونش زده بیرون چون نمیزاره ببینم اینم اتفاقی دیدم فک پایین سمت راست 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی یادته برادندون آسیای اخرسوال کرده بودی تینارودیدم نزدیک س چهار روزه ک درآورده البته ...

سلام عزیزم خوبی؟مبارکش باشه .چقدر زود در اومدن نه؟؟اخه شنیده بودم دو سال و نیمه که باشن درمیان اینا . کارن هم الان انگار ۹ا تا دندون داره . 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
سلام مامانایی که بچه هاتونو از شیر گرفتین شبا چطوری میخوابونین بچه رو نصف شب شیر خواست چطوری آرومش م ...

من اول ا شیر شب گرفتم و صبح حدود پنج و شش با لیوان بهش شیر پاستوریزه دادم ‌‌.

سلام عزیزم خوبی؟مبارکش باشه .چقدر زود در اومدن نه؟؟اخه شنیده بودم دو سال و نیمه که باشن درمیان اینا ...

سلامت باشی 

والامیگن حول حوش دوسال 

منم اتفاقی دیدم ولی برخلاف تیناکه سرهمه دندوناش اذیت کرداینوانگاربزنم به تخته خبری ازگریه وبیقراری نبودش

وخدایی که بشدت کافیست
سلامت باشی  والامیگن حول حوش دوسال  منم اتفاقی دیدم ولی برخلاف تیناکه سرهمه دندوناش اذیت ...

خدا رو شکر که اذیت نشده.کارن هم خیلی بی‌قراری نداشت .

حالا بدم نیست که دراومدن‌.از خوان دندان هم رد شدیم سلامتی ،😊

ندارم جان تینا جونو چطوری سرگرم میکنی؟من‌میخواستم‌براش سرسره بخرم ترسیدم باز یکموقع بی هوا نره بالا بیفته .

ماشین و این چیزا زیاد داره ولی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقغا نمی‌دونم با چی سرگرمش کنم که حداقل یک ربع بازی کنه با خودش .

سلام گلم خوبی چخبر چه میکنی  والا دندونش درد داره چون همش دندان قروچه میکنه. الان که نمیخوان د ...

سلام عزیزم خوبی؟رهام جان خوبه؟چه خبرا؟چیکارا میکنی؟؟

خدا رو شکر که اذیت نشده.کارن هم خیلی بی‌قراری نداشت . حالا بدم نیست که دراومدن‌.از خوان دندان هم رد ...

والاتینابیشترباداداشش سرگرمه من خیلی وقت نمیکنم بخوام بازی کنم باهاش

سرسره پسرم ازقبل بودقبلاخیلی سمتش نمیرفت ولی الان بازی می‌کنه خودش منتهادرمحدوده ی دیدمن کلاهست 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام مامانا خوبین

چندوقتی نشد بیام رهام ماشالا وقتی نمیزاره

چخبرازنی نیا ک ماشالا هرکدوم خانوم و اقایی شدن کم کم؟

من چند روزیه رهام از پوشک گرفتم تو خونه میبرمش دسشویی شبا پوشکه جایی هم بریم تو مسیر پوشکه ولی وقتی جیش داره بهم میگ بعد با تعجب جیش میکنه و نگا شلوارش میکنه ک چرا نریخت😂بچم گیج شده

از شیر هم انشاالله ماه اینده میگیرم اگ یهو بگیرم بده بنظرتون؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام مامانا کسی هست که بچش موقع خواب موهاشو بگیره بخوابه دخترم همیشه موقع خواب هی موهام رو میگیره می ...

من بیچاره ام دخترم یه سینه رو باید بمکه و با اون یکی بازی کنه تا خوابش ببره . فکر کن چجوری  از شیر بگیرم