2777
2789
سلام بچه ها خوبين؟ چطورين؟ چند وقتي حوصله نميكردم ني ني سايت بيام كلا اومدم يه سوال بپرسم از دختر ...

سلام عزیزم

برای دختر من تخت هست البته دخترم اصلا تپل نیست. الان من کنجکاو شدم یکم سرچ کردم به نظر میاد اصلا جای نگرانی نیست. انگار این مسئله تا ۱۸ ماهگی هم طبیعیه باشه و بعد از اون حدود ۲ سالگی اینا دیگه کوچیک میشه. البته خیلی خوبه با دکتر هم مشورت کنی که مطمئن شی.

متن انگلیسی رو برات میذارم: 

Baby  (and boys) often have  (thelarche). In , these grow bigger during the first 6 to 18 months of life, but are usually regressing (growing softer) by 2 years of age. This is a normal physiologic process involving transient activation of the hypothalamic-pituitary-gonadal axis

اینم ترجمه گوگل: 

دختران کودک (و پسران) غالباً جوانه های سینه دارند (thelarche). در دختران ، اینها در طول 6 تا 18 ماه اول زندگی بزرگتر می شوند ، اما معمولاً تا 2 سالگی در حال عقب ماندگی هستند (نرم تر می شوند). این یک فرآیند فیزیولوژیکی طبیعی است که شامل فعال شدن گذرا از محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-گنادال است.

سلام مامانای گل خوبین بچه های نازتون بزرگ شدن منم خیلی وقته نیومدم دلم برا این تاپیک تنگ شده بود&nbs ...

به به مبارکه😍😍

خدایی من یادت بودم. چه خوب که خبر دادی ❤

چه زود گذشت برای من. فکر میکردم هنوز تو دل مامانی باشه.

خدا برات نگهشون داره هر سه دسته گل رو و کمکت کنه که راحت و شاد بگذره برات.

منم خیلی دلم باز نی نی میخواد! اما انرژی ام کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام‌..صبح حمعتون بخیر.. من بالاخره دخترمو از شیر گرفتم. خیلی راحتتر از اون چیزی که فکرشو‌میک ...

ااا به سلامتی، مبارک باشه راحت شدی ❤ چه خوب که خودت و خانوم کوچولو اذیت نشدین. خدا کنه برای هممون راحت بگذره

سلام پریاجون خوبی  خوب بسلامتی اینم بخیری گذشت  پس اونقدری ک من سرپستونک اذیت شدم شمانش ...

الهام جون تینا چطوره؟ اروم شد؟ 

من دخترم هر دو رو داره هم شیر هم پستونک ولی خدایی فکر می کنم پستونک خیلیییی سخت تر باشه خدا بخیر کنه.

ببخشید متن انگلیسی درست نیومده بود دوباره برات گذاشتم

Baby girls (and boys) often have breast buds (thelarche). In girls , these grow bigger during the first 6 to 18 months of life, but are usually regressing (growing softer) by 2 years of age. This is a normal physiologic process involving transient activation of the hypothalamic-pituitary-gonadal axis.

الهام جون تینا چطوره؟ اروم شد؟  من دخترم هر دو رو داره هم شیر هم پستونک ولی خدایی فکر می کنم پ ...

سلام عزیزم خوبی دوسه روزه ک ازاون حالت دراومده گریه ولج هست ولی ن بشدت بیس روزقبل فکرکنم حدوده دوهفته ای اذیتم کردالان خیلی کمترشده اون دوهفته من واقعاازپادراومدم خیلی خیلی خیلی سخت بود بازخداروشکرهمینجورکمتربشه وقطع بشه 

دلم براش  سوخت خیلی غصه خورد

وخدایی که بشدت کافیست
به به مبارکه😍😍 خدایی من یادت بودم. چه خوب که خبر دادی ❤ چه زود گذشت برای من. فکر میکردم هنوز تو ...

عزیزم قربان محبتت ممنونم 

وای عزیزم میل خودته ولی از پا میفتی خودت میدونی دیگه چقد سختی داره دیر نمیشه اول باید مامان سرحال باشه وحالش خوب باشه تا بتونه درست وحسابی ب نی نی برسه ب خودت برس وقت واسه نی نی اوردن هست 

الان این کوچولوی من افتاده رو شب بیداری از شانس من باید تا صب بیدار بمونم باز بچه آروم باشه ی چیزی 

انشالا هرچی خیره برات رقم بخوره 

خدایا شکرت 🤗
سلام مامانای گل خوبین بچه های نازتون بزرگ شدن منم خیلی وقته نیومدم دلم برا این تاپیک تنگ شده بود&nbs ...

الینا جون تبریک میگم عزیزم خداروشکربسلامتی به دنیااومدکوچولوت،چقدرنگران بودی بخاطرخوردن قرصا،خیلی خوشحال شدم،راستی کوچولوت دختریاپسره؟خیلی خوبه که همسرتوومادرشوهرت کمک حالت هستن تنهایی خییلی سخته،انشالله یسلامتی بزرگشون کنی درکنارهمسرخوبت

ببخشید متن انگلیسی درست نیومده بود دوباره برات گذاشتم Baby girls  (and boys) often have b ...

گلم واقعا ممنون يكم ذهنم آروم شد خوندمش...با دكترش هم مشورتي ميكنم حتما تا خيالم كلا راحت شه

بازم ممنون خيلي آروم شدم

♥️🌊
سلام عزیزم خوبی دوسه روزه ک ازاون حالت دراومده گریه ولج هست ولی ن بشدت بیس روزقبل فکرکنم حدوده دوهفت ...

عزیزم 💔 هر دو حسابی اذیت شدین. ولی خیلی کار مهمی انجام دادی.  

منم فکرم درگیر پستونکه. میخوام اول شیر روبگیرم یه ماه بعدش پستونک. خدایی اون قسمتی که مادر اذیت میشه به کنار، ادم دلش برای بچه کباب میشه. 

عزیزم قربان محبتت ممنونم  وای عزیزم میل خودته ولی از پا میفتی خودت میدونی دیگه چقد سختی داره د ...

ببوسشون نی نی ها رو 😘😘😘

من کلا انرژی ام کمه. فکر نمی کنم با گذشت سن بیشتر شه. از طرفی دوست دارم بچه ها فاصله سنی شون کمتر از سه باشه. ولی خب حرف شما هم خیلی درسته. گاهی به این فکر می کنم همین یکی بمونه...

عزیزم 💔 هر دو حسابی اذیت شدین. ولی خیلی کار مهمی انجام دادی.   منم فکرم درگیر پستونکه. میخوام ...

اره فاصله بده هردورونزدیک هم بگیری خیلی اذیت میشه 

امروزم خیلی گربه کرد

من پسرموراحت ازپستونک گرفتم اصلافکرشم نمی‌کردم اینجوری باشه ولی بهرحال دیگه گذشت این پس لرزه هاروهم نمیدونم چندروزدیگ طول میکشه خداکنه زودترتموم شه دیگه رمقی نمونده ن براخودش ن خودم 

وخدایی که بشدت کافیست