2777
2789
سلام مامانای گل خوبین بچه های نازتون بزرگ شدن منم خیلی وقته نیومدم دلم برا این تاپیک تنگ شده بود&nbs ...

عزیزم خدا بهت صبر بده. دختر بزرگت چند سالشه؟ یعنی الان ۳ بچه داری درست میگم؟ 

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جان خوبی دخترمنم سینه هاش تپله صاف نیس ولی اون شیری ک میگی یادت هست منم میگفتم ولی ببین ...

سلام عزيزم

اره رااس ميگي يادم اومد،دختر منم بعداز يكي دوماه خوب شد بعد هرچي سنش بالاتر رفت انگار سينه هاش تپل شد

مثلا ي عكس ٩ ماهگي دارم الانم تقريبا همينجوريه..صاف نيس

♥️🌊
سلام عزیزم قربانت آره زود گذشت ولی سخت الان شوهرم کارش آزاده خداروشکر کسی رو جای خودش گذاشت همش خونه ...

عزیزم حقداری خوب واقعاسخته ماخودمون توخونه کلافه شدیم ایشالاک بسلامتی بگذره براهممون 

تینااکزماش همون زیریسال خوب شد بیشترجوشای ریزمیزدروقفسه سینه وصورتش ولی برطرف شددیگه 

من والادوس با دیگ دادم روهمون عدده کمترنشده بیشترم نشده ولی یکم بالاس دیگه فعلا

وخدایی که بشدت کافیست
ببین اگ دحترت وزنش زیاده طبیعیه اینجوری باشه  تینایکم تپل هست ولی ازاین ک فرستادی کوچیکتره خیل ...

نه تپل نيس

تازه اين مال ١٠ ماهگيه

انگار الان يكم بزرگتره☹️

وااي نگرانم

♥️🌊
ببین اگ دحترت وزنش زیاده طبیعیه اینجوری باشه  تینایکم تپل هست ولی ازاین ک فرستادی کوچیکتره خیل ...

وااي الان گيج شدم نميدونم صاف واينميسته اينطوره

صاف ك ميمونه كوچيكتره

♥️🌊
نه تپل نيس تازه اين مال ١٠ ماهگيه انگار الان يكم بزرگتره☹️ وااي نگرانم

نه بابا ناراحت نباش خوب میشینن طبیعیه یکم پهن تره 

ولی اگر خودت احساس می‌کنی ک خیلی بزرگه وبکم بنظرطبیعی نیس میتونی بایه دکترمشورت کنی ولی مطمن باش چیزی نیس

وخدایی که بشدت کافیست
نه بابا ناراحت نباش خوب میشینن طبیعیه یکم پهن تره  ولی اگر خودت احساس می‌کنی ک خیلی بزرگه وبکم ...

يكم بخاطر كرونا ميترسم مطب اينا برم

وگرنه دكترش هست همش نزديكم

ولي بايد ببرم هرطور شده

♥️🌊
يكم بخاطر كرونا ميترسم مطب اينا برم وگرنه دكترش هست همش نزديكم ولي بايد ببرم هرطور شده

ببین من خودم جایی نمیرم یعنی برم بگردم وبچرخم اینانه اصلاولی ازاسفندتاالان دوباردندونپزشکی دوبارمطب زنان بیارم متخصص گوش دوبارم آزمایشگاه رفتم چون مجبوربودم نمیشدک نرم 

کروناشایدحالاحالاهاباشه حتمابرای کارای ضروری برو

منتها اول وقت برواگ یوقتیم شلوغه بیرون منتظرباش ماسک والکل اینام داشته باش اومدیم یکراست بابچه بروحموم 

وخدایی که بشدت کافیست

دوستان سلام‌..صبح حمعتون بخیر.. من بالاخره دخترمو از شیر گرفتم. خیلی راحتتر از اون چیزی که فکرشو‌میکردم چون خیلی وابسته بود..دیروز صبح‌ تلخک زدم‌و وقتی میخاس بخوره بهش گفتم مامان اخ شده بدمزه اس خودش بو‌ کرد و نخورد. قبلا سعی کردم تدریجی بگیرم هر چی میگفتم‌ اخ شده باز میخورد ولی اینا بدون اینکه طعمشو بچشه دیگه نخورد. دیروز گاهی میمد میگفت م مه ولی یدفه خودش میگفت اه اه .. خوابش هم رو‌پام خوابوندمش و خوابش رفت..و خوراکی و مایعات هم بیشتر بهش دادم...فقط صبح زودتر از قبل بیدار میشه که اونم ببینم‌میتونم عادتش بدم باز پس بخوابه. کلا نق و کریه و اینا خیلی نکرد..البته من از چند روز قبلترش امادش کرده بودم و‌بهش میگفتم‌مامان  ممه دیگه بدطعمه دیگه باید فقط غذا بخوری .بچه هاپوئه هم دیکه ممه نمیخوره و قصه کوتاه براش سرهم میکردم.😉

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
دوستان سلام‌..صبح حمعتون بخیر.. من بالاخره دخترمو از شیر گرفتم. خیلی راحتتر از اون چیزی که فکرشو‌میک ...

سلام پریاجون خوبی 

خوب بسلامتی اینم بخیری گذشت 

پس

اونقدری ک من سرپستونک اذیت شدم شمانشدین😬😬😬😬

تلخک خیلی بهتره یدفعه خلاص 

بچم اذیت نمیشه تاریخوای کمکم بگیری

وخدایی که بشدت کافیست
سلام پریاجون خوبی  خوب بسلامتی اینم بخیری گذشت  پس اونقدری ک من سرپستونک اذیت شدم شمانش ...

اره تدریجی مشکله بخصوص برای بچه ای که ‌وابسته اس .حالا یه کم خوابش دو سه ساعتی کم شده ‌که اونم خدا کنه درس بشه

دخترم23/07/1397 زمینی شد.