2777
2789
قرصای جلوگیری واقعاضرردارن اصلانخورمگرمجبورباشی  طبیعی ک البته جلوگیری بحساب نمیادولی بهرحال ، ...

وای طبیعی که هیچی دستگاه میگن خیلی خوبه میترسم بره بالا مال یکی از فامیلا مون اینجوری شد عمل کرد در اورد امپول چی؟من دیگه اصلا بچه نمیخوام

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
وای طبیعی که هیچی دستگاه میگن خیلی خوبه میترسم بره بالا مال یکی از فامیلا مون اینجوری شد عمل کرد در ...

ببین بهترین گزینه ک هم ب سلامت خودت ضرری نمیرسونه هم دردسری نداره همون ک ...م هست 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبلا زیر سینه خوابش میرفت؟ اگه اره الان چه جوری میخوابه ؟

آره الان رو پا البته میذارم قشنگ خسته بشه بعد میخوابونم دوتا دتکون میدم خوابش میبره

گروه قرمز.وزن اولیه79وزن هدف58
چطوری از شیر شب گرفتیش؟؟؟

من قبل یکسال از شیر شب گرفتمش. با کمک شوهرم چند روز اول سخت بود بعد دیگه بیدار نمیشه مگر شبایی که دندون درمیاره

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   
به خدا بچه هیچیش نمیشه خودتو راحت کن من که راحت شدم من هیچی نزدم به سینه با وابستگی که دخترم داشت جا ...

خب شبها توی خواب چجوری قبول کرد؟ اخه هر چی توی روز بگی شاید قبول کنه اما شبها توی خواب یک جیغی میزنه که میمی بده 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
حالا دخترمن تا خوده 6 ماه از سینه شیر میخورد هم شیشه میخورد هم شیر خودمو خیلی تعجب کردم که سینرو نند ...

عزیزم خیلی سختی کشیدی واقعا اما اجرت با خداست 

خانوما یه سوال شما روش جلوگیریتون چی هست؟من تاحالا قرص ال دی میخوردم جدیدا فهمیدم باعث لخته شدن خون ...

من کاندوم

ولی دستگاه و امپول خوبه 

سلام مامانا خوبین ؟ دخترا و پسرای گل خوبن ماشاالله به همشون که خانوم و اقا شدن  چند وقت نیومد ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

کجا بودی؟؟؟

سلام بچه ها خوبید وای چقدر وقت بود نیومده بودم اصلا انگار یادم رفته بود اینجا هم هست منم درگیر رژیم شدم ☺😶

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام بچه ها خوبید وای چقدر وقت بود نیومده بودم اصلا انگار یادم رفته بود اینجا هم هست منم درگیر رژیم ...

سلام عزیرم ..چه رژیمی؟ دکتر میری یا همین کروه بانداد خمار که تو‌امضاته ؟ چه جوریه رژیمش؟

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
من قبل یکسال از شیر شب گرفتمش. با کمک شوهرم چند روز اول سخت بود بعد دیگه بیدار نمیشه مگر شبایی که دن ...

میگم پسرتو‌از شیر شب گرفتی مثلا کی میخوابه کی بیدار میشه ؟ دختر من شب ده و بازده بخوابه شش صبح بلند میشه شیر میخواد هر کاریش کردیم قطع نشد و این شیر شس صبح را باید بخوره تا پس بخوابه 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
سلام عزیرم ..چه رژیمی؟ دکتر میری یا همین کروه بانداد خمار که تو‌امضاته ؟ چه جوریه رژیمش؟

من همین با گروه بامداد هستم هم یه گروه توی واتساپ کالری شماری هست و ورزش خدا روشکر خوب بوده جواب گرفتم ولی راه زیادی هنوز دارم تا هدفم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

سلام مامانا       دیشب برا دخترم   شرط آموزشی گرفتم    میخوام کم کم از پوشک بگیرم عز امروز صب که بیدار شده براش پوشیدم و شروع کردم  ببینم حوصله میکنم و موفقمیشم یا نه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹