2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم گریه نمی‌کرد ولی هفته ی اول چند باری بهونه گیری کرد و می‌گفت جی جی .الان شکر خدا خوابش خیلی ...

خوشبحالت راحت شدی. من هم قصد دارم از شیر بگیرمش ولی فکرشم میترسم. شبا که خیلی وقته از شیر گرفتم ولی روزا نگو که دیوونم کرده

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   
سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی  اخه مامانم میگه تابستون نباید بچه رو از شیر بگیری هوا گرم ...

به خدا بچه هیچیش نمیشه خودتو راحت کن من که راحت شدم من هیچی نزدم به سینه با وابستگی که دخترم داشت جای تعجبه برام فقط یه ذره رژ زدم سر سینه که قرمز شده بود بهش گفتم اوووف شده سریع پذیرفت و مسومد از رو لباس میگفت نازی و بوسش میکرد اصلا هم جی جی نکرد دیگه فقط الان لباس عوض میکنم پیشم باشم میگه اه جی جی

گروه قرمز.وزن اولیه79وزن هدف58
به خدا بچه هیچیش نمیشه خودتو راحت کن من که راحت شدم من هیچی نزدم به سینه با وابستگی که دخترم داشت جا ...

باورت میشه صبر زرد هم خریدم ولی اصلا بازشم نکردم

گروه قرمز.وزن اولیه79وزن هدف58
خوشبحالت راحت شدی. من هم قصد دارم از شیر بگیرمش ولی فکرشم میترسم. شبا که خیلی وقته از شیر گرفتم ولی ...

چطوری از شیر شب گرفتیش؟؟؟

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
اخ گفتی الان رهام میمی رو بوس بقل ناز میکنه تابستون شده بدبخت شدم لباسام لختیه پدرمو دراورده  ...

من که چیزی نزدم عزیزم ؛تدریحی گرفتمش .هفته ای یا هر دوهفته ای یک وعده شو کم میکردم .اون مدلی که بخوام چیزی بزنم به سینه ؛دوسنداشتم .ولی خب من از صبح تا ظهر خونه نیستم .ازین جهت کار شما سختتره خب .ولی بهرحال بیتابی و بی‌قراری و ناراحتی و گریه رو داشت و تحمل کردم دیگه .

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
خوشبحالت راحت شدی. من هم قصد دارم از شیر بگیرمش ولی فکرشم میترسم. شبا که خیلی وقته از شیر گرفتم ولی ...

بگیری هم خودت راحت میشی هم خوابش مرتب میشه .هرکسی خب یک نظر و اعتقادی داره ؛من به دو سال شیردهی اعتقاد ندارم .برای همین گرفتمش و شکر خدا راضیم 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
به خدا بچه هیچیش نمیشه خودتو راحت کن من که راحت شدم من هیچی نزدم به سینه با وابستگی که دخترم داشت جا ...

عزیزم قبلا زیر سینه خوابش میرفت؟ اگه اره الان چه جوری میخوابه ؟

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
اشکال نداره عزیزم  دیگه سعی خودتو کردی   منم بستری شدم خشک کننده زدن بعم شیرم خشک شد   ...

منم بعد به دنیا اومدن دخترم مریض شدم چرک خشک کن دادن شیرم کم شد تا 6 ماه البته دادم اخراش دیگه قطره ای بود میدادم😄😄دیگه بعد اون ول کردم این حرف رو نزن بچه به شیرمادر احتیاج داره مخصوصا شیر اولیه من که خیلی راضیم که تا توان داشتم دادم سینم به شدت زخم بود خون میریخت چقدر درد کشیدم وای روزای سختی بود

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
منم بعد به دنیا اومدن دخترم مریض شدم چرک خشک کن دادن شیرم کم شد تا 6 ماه البته دادم اخراش دیگه قطره ...

آره خداروشکر گذشت منم بعد زایمان خیلی سختی کشیدم ولی   بازم شیرمو دادم     خیلی خودمو اذیت کردم   دخترمو میخوابوندم شیرمو میدوشیدم  سی تا میشد  دوباره بیدار میشد  میدادم دوباره میخوابوندم   میدوشیدم  سینمو نمیگرفت  برا همین میگم    شیر خشک داده بودم  بعتر بود ولی خب  ارزششو داشت بارم چهار ماه خورده

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
آره خداروشکر گذشت منم بعد زایمان خیلی سختی کشیدم ولی   بازم شیرمو دادم     خیلی خودمو ...

حالا دخترمن تا خوده 6 ماه از سینه شیر میخورد هم شیشه میخورد هم شیر خودمو خیلی تعجب کردم که سینرو ننداخت برا همین دلم نمیومد بگیرم باورت نمیشه تازه به دنیا آمده بود سینمو بد گرف زخم شد بین زخم هاااا یعنی میمردم شیر میدادم فک کن شیر میدادم پماد میزدم دوباره میخواست میشستم میدادم دوباره پماد خیلی سخت بود شوهرم میگف ول کن نده دلم نمیومد انقدر اذیت شدم الان کسی میگه بچه چهار ستون بدنم میلرزه دیگه امکان نداره بچه بیارم😐

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
خانوما یه سوال شما روش جلوگیریتون چی هست؟من تاحالا قرص ال دی میخوردم جدیدا فهمیدم باعث لخته شدن خون ...

قرصای جلوگیری واقعاضرردارن اصلانخورمگرمجبورباشی 

طبیعی ک البته جلوگیری بحساب نمیادولی بهرحال ،😬

یکیم باکاندوم 

وخدایی که بشدت کافیست
حالا دخترمن تا خوده 6 ماه از سینه شیر میخورد هم شیشه میخورد هم شیر خودمو خیلی تعجب کردم که سینرو نند ...

عزیزم  بازم هداروشکر که سینتوو میگرفهه 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹