2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اول ببلاک میدادم بعد دیدم وزن زیاد نمیگیره عوض کردم بهتر شد انگار به دختر من نمیساخت

آره هر شیر خشکی  به یه بچه ای میسازه     من اول دوتا قوطی نان دادم پسندم نبود  بعد  آپتامیل دادم یه مدت  و یه قوطی هم گیگوز دادم  تا  رسیدم به ببلاک 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
آره هر شیر خشکی  به یه بچه ای میسازه     من اول دوتا قوطی نان دادم پسندم نبود  ب ...

وای اره منم اول به دخترم نان دادم گلاب به روت اسهال شد آپتامیل دادم نمیدونم چرا بالا اورد گیر کرد تو گلوش بچم نزدیک بود خفه بشه بعد دکتر ببلاک ای ار داد انقدر بد بود مثل فرنی بعد عوض کردم ببلاک ساده دادم بعد وزنش خوب نبود نان دادم😐شیر مادر خیلی خوبه خیلی سعی کردم انواع قطره و قرص شیر افزا و ماشعیر و خیلی چیزا اما خشک شد😟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
وای اره منم اول به دخترم نان دادم گلاب به روت اسهال شد آپتامیل دادم نمیدونم چرا بالا اورد گیر کرد تو ...

اشکال نداره عزیزم  دیگه سعی خودتو کردی   منم بستری شدم خشک کننده زدن بعم شیرم خشک شد    تا چهار ماهگی هم  شیر خودمو میدادم  و روزی دوبار یا یبار شیر خشک ولی دیگه خسته شده بودم      ,چقدم شیر افزا خوردم انوا و اقسامشو فایده نداشت    ولی  بعد پشیمون شدم که چرا از اول شیر خشک  ندادم  اینجور که میگن بخدا شیر خشک بد نیست  اگه یکم تحقیق کنی میفهمی از شیر مادر خیلی هم بهتره   من برا بچه بعدیم ایشالا تا دنیت اومد شیر خشک میدم

اره عزیزم منم موافقم ؛واقعا برای مادر سخته .من که دیگه خلاص شدم .الان دو هفته میشه که از شیر گرفتمش ...

اخ گفتی الان رهام میمی رو بوس بقل ناز میکنه تابستون شده بدبخت شدم لباسام لختیه پدرمو دراورده 

چجوری از شیر گرفتی ؟ راهی که رفتی بگو ؟ چی زدی به سینت؟

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام مای بی بی جون رهامو از شیر بگیر منم همین بساطو داشتم باید شب تا صبح جی جی میخورد دیگه چهارشنبه ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

اخه مامانم میگه تابستون نباید بچه رو از شیر بگیری هوا گرمه ال و بل میشه 

میگه بزار اخر شهریور 

تو چکار کردی چی زدی به سینت؟

عزیزم من همسرم هم شغلش طوریه که دوهفته درماه خونه اس دوهفته سرکاره یه شهردیگه ماموریت میره همین دوری ...

حق داری بخدا 

نمیشه بری خونه مامانت ؟

موهاش که بلند زیاد نبوده فر داشته خوب بوده 

بلند بود چون فر بود کوتا نشون میداد شلخته شده بود  باباش گفت بزار براش کوتاه کنیم   دیگه  منم قبول کردم  حالا زود  بلند میشه اشکال نداره   الان چقد راحته   زود شونه میشه