2777
2789
خداروشکر دخترت ارومه  راستی دم مقعد پسرم سرخه هرچی هم ایروکس میزنم خوب نمیشه ازچی اینطوری شده ...

والامشکل منم هست دخترمنم همچنان سوخته ازبااتاپایین زینک زدم کالاندولازدم فیروززدم فرقی نکرده

میخوام برم کیووی بگیرم بیینم بهترمیشه 

وخدایی که بشدت کافیست
خداروشکر دخترت ارومه  راستی دم مقعد پسرم سرخه هرچی هم ایروکس میزنم خوب نمیشه ازچی اینطوری شده ...

ميگم عزيزم نكنه گل پسرت الرژي داره؟اخه قرمزي مقعد هم يكي از علايم الرژيه ،علامت ديگه اي نداره؟؟عطسه و سرفه؟اگزما؟مدفوع سبز و بلغمي؟خوابش هم كه خوب نيس شايد اذيته براي الرژيش .الان من فكر ميكنم كارن به بادام حساسيت داره،چون دو روزه خودم دارم ميخورم صورتش دوباره كلا ريخته بيرون

باران که ببارد تنها نخواهم بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها واسه ریزش موهاتون چیکار کردین ؟ 

ای خدا من هرجا نگاه میکنم موهام هست،به تمام لباسای من و شوهرمو پسرم،تازه یجا میرم به لباسای اونا هم میچسبع

کیان گل پسر من 97/8/9
خیلی خوشگله باریک اله بهت  من اصن وقت ندارم 😣😣😣😣از۱۱ک پاشدم نیم ساعتخ ک نشستم  البته ...

عزیز دلم خسته نباشی،عرچقد بزرگتر میشن نگهداریشون سختز میشه

کیان گل پسر من 97/8/9
سلام خوش اومدی  غصه نخور منم ۴ ماهه اسیر پسرم هستم هیچ جا نمتونم برم حتی ارایشگاه واسه عید &n ...

ممنون عریزم ، راستش من واسه دخترم همه کار کردم، با هر سختی بود بردم پیش دکتر مقدادی که در زمینه رفلاکس خیلی تریف میکردن، داروهاشم منظم میدم  ولی واقعا بدتر شده ولی بهتر نشده ، شب ها هم فقط با صدایرسشوار که ضبط کردم میخوابه، خیلی خسته شدم ، پسرم هم گناه داره اونم توجه و مراقبت نیاز داره ولی نمیتونم بهش برسم و بابت این موضوع بسیار ناراحتم

ممنون عریزم ، راستش من واسه دخترم همه کار کردم، با هر سختی بود بردم پیش دکتر مقدادی که در زمینه رفلا ...

رفلاكس داره عزيزم؟

پسر منم داره،البته در سايه ي الرژيش،ديوونه شدم منم

خيلي وقتا كم ميارم 

رفلاكس داره عزيزم؟ پسر منم داره،البته در سايه ي الرژيش،ديوونه شدم منم خيلي وقتا كم ميارم 

آره رفلاکس لعنتی  همراه دوستاش یعنی آلرژی و عدم تحمل لاکتوز و از همه بدتر اسپاسم، طفلی صب ها که بیدار میشه همش میخنده ولی تا شیر میخوره دوباره حالت دلدرد همراه با زور زدن و بیقراری، از صب تا شب همینه   من نمیدونم والا یعنی این درد درمون نداره

آره رفلاکس لعنتی  همراه دوستاش یعنی آلرژی و عدم تحمل لاکتوز و از همه بدتر اسپاسم، طفلی صب ها که ...

عدم  تحمل لاكتوز رو ازمايش دادي عزيزم؟الانً چه شيري ميخوره؟

خدا كمك كنه اين طفليا خييلي دارن اذيت ميشن

ممنون عریزم ، راستش من واسه دخترم همه کار کردم، با هر سختی بود بردم پیش دکتر مقدادی که در زمینه رفلا ...

بهش چه شیری میدی؟؟داروچی میخوره؟؟پسرمنم الدژیش وحشتناک بودولی بااپتامیل پپتی خوردخوب شددرکنارشم شربت زادیتن 

وخدایی که بشدت کافیست