2777
2789
عنوان

آیا تو خونتون تلفن همراه بلا استفاده دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طریق گذرنامه و سریال گوشی تو سایت گمرک هست

عزیزم یه سوالم دارم ممنون میشم جواب بدی .من پریروز سیم کارت پدرم رو به عنوان سیم دو انداختم گوشیم برام پیام امد که این کد و بزن وگرنه تایک ماهه دیگه گوشب از کار میوفته.اولش کد انجام نمیشد ولی بالاخره زد موفقیت امیز انجام شد.میگم حالا  همین کد کافی بود .یه وقت گوشیمو  از کتر نندازن .خیلی نگرانم وقت نکردم ببرم بیرون

واقعا .پس حتما.داغون شده چون خیلی وقته این اتفاق افتاده.

بله

اگر میدونستم ال سی دیش سالمه ازتون میگرفتم

مدلش چیه؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
عزیزم یه سوالم دارم ممنون میشم جواب بدی .من پریروز سیم کارت پدرم رو به عنوان سیم دو انداختم گوشیم بر ...

اگر کد اومد و شما ارسال کردید  هیچ مشکلی نداره و ثبت رجیستر هست

اون کد برای انتقال مالکیت بوده

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
بله اگر میدونستم ال سی دیش سالمه ازتون میگرفتم مدلش چیه؟

من ی گوشی الجی ایی ۴۰۰ داشتم زدم زمین اوایل روشن میشد ولی تصویر نداشت الان اونم نداره دو ساله همونطوره اطلاعات داخلشو میخوام امیدی هست؟

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بله اگر میدونستم ال سی دیش سالمه ازتون میگرفتم مدلش چیه؟

من ی گوشی دارم ال سی دیش اینا همه چی تعمیر کردم اما خاموشه روشن نمیشه 😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من ی گوشی دارم ال سی دیش اینا همه چی تعمیر کردم اما خاموشه روشن نمیشه 😐

مدلش رو بفرمایید

من ی گوشی الجی ایی ۴۰۰ داشتم زدم زمین اوایل روشن میشد ولی تصویر نداشت الان اونم نداره دو ساله همونطو ...

سلام

بله

منتها باید گوشی باز و بررسی بشه

2810