عزیز دلم رونی مامان جان حق با شماست منطق با شماست همه چی با شماست اما فعلا نمیشه چیزی گفت.
خیلی بد یه مرد به زنش خیانت کنه اما بازم فعلا کاری بر نمیاد از دستت.
خونسرد باش خانمم رو زندگیت کار کن.میدونم یعنی تا همین یه ماه پیش هم همین طور بودم از خونواده شوشو انتظار دشتم اما دیدم با انتظار داشتن فقط خودم رو عذاب میدم.انتظار داشتن رو کنار گذاشتم گفتم خدایا هرچی میخوای ازطریقه اونا به من بدی نده کاری کن حتی اگه دیرتر اما خودم بهش برسم.
مادر شوشوها اگه میخواستن خوب باشن که این همه کلوپ واسشون ساخته نمیشد
اما عزیزم رویه زندگیت رو عوض کن.شما با بد خلقی فقط راه رو واسه خیانت بیشتر و وابستگی به خانوادش باز میکنی.بعدشم اون دختر که با شوشوت دوست شده یه هوس زود گذر.این یا هر دختر دیگه هرچی باشن آدمن و خودشون رو دوست دارن وقتی شوشوت از افکارش واسشون میگه و اونا می فهمن چقدر کوته فکر هیچوقت بیشتر از این وارد زندگیت نمیشن.خوب پس شما خیلی جلویی.
اما اینقدر واسه شوشو محبت بریز و چشم بگو.اینقدر مقامش رو به عنوان مرد خونت بالا ببر که کس دیگه نتونه بالاتر از تو ببره و اینجوری چشمش سیر میشه از همه دنیا .اما این موضوع 2ماه یا4ماه نیست یه طرح بلند.کم کمش یکساله.
عذر میخوام تو این مدت سواری بهش بده بعد که رام شد و جا پات محکم شد کم کم بیارش پایین و خودت سوارش شو(ببخشید اینجور می حرفما)
وقتیم جلو شوشوت مادرش رو میبینی احترامش کن اما وقتی نیست محلش نده.اما این حرفم به معنای توهین نیست یا جواب دادن.جوری حالش رو بگیر که اون تو خودش بسوزه تو هم تو دلت بخنده.کاملا غیر محسوس.مثل اگه داره می حرفه به جای دیگه نگاه کن فقط فقط بگو ههههههههههوووووووم.بعد مادرشوشوت جز میزنه که چرا رونی به حرفام محل نمیده.من رو آدم حساب نمیکنه .حالا فکر کن میخواد بره به شوشوت چی بگه بگه خانم به من میگه هوم.
عزیزم این رو فراموش نکن تو اول راهی اگه یکم زندگیت رفته تو جاده خاکی چون راننده اش خونواده شوشو بودن اما حولشون بده خودت بشین پشت فرمون.
اینجاروهم که میبینی کلاس تعلیم رانندگیه
حالا بخند که بفهمم حرفای دوستان و من مقداری فکرت رو عوض کرده