2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از دست همشون حرص میخورم از راه مهربونی وارد شدن ولی کاراشون زیر ابیه مثلا خواهر شوهرم هی میگه عزیزم اینجوری کن عزیزم اونجا نرو
عزیزم اینو نخر یا مثلا به شوهرم که میریم بیرون هی میگن کجا رفتین چرا رفتین چرا میرین ؟
شوهرم هم اعصبانی میشه میگه شما چیکار دارین الان دیگه مجرد نیستم که گیر میدین بذارین راحت باشم ولی من چیزی نمیگم
توقع دارن هر روز برم خونشون یکمی دوره راه ماشین خورهم نداره خوب سختمه هر روز پیاده برم شب برگردم چند وقته ارتباط رو کمتر کردم دیر دیر میرم
پدر شوهرم هم نگو فقط حرف حرف خودشه حالا چه اشتباه باشه چه درست
اگه چیزی به نفعش باشه خوبه اگه به ضررش باشه بد
مثلا من شربت خاک شیر درست میکردم میگفت اینقدر نخور ضرر داره ولی حالا خودش هر روز میخوره میگه چه قدر مفیده بعد واسه من بده
اوایل به شوهرم اعتراض میکردم ولی الان نه
یک سال میشه که ازدواج کردم مامان و بابام امریکا هستن با عمه و عمو اینا هم در ارتباط چندانی نیستم تلفنی اخه همشون دور هستن
شوهرم میخواد زن بگیره نمیدونم چرا هم خوشگلم هم خوش هیکل فقط قدم 166 از همه فامیلاشم سرترم ( باور کنین از خود راضی نیستم ) وضع مالیش هم خب نیست پدر شوهرم هی میگه بهم پول بده
با همه نداریش کارای خانوادش ساختم ولی این زن گرفتن دوباره رو نمیتونم قبول کنم بهش میگم چی کم دارم چی کار کردم که میخوای دوباره زن بگیری میگه تو چیزی کم نداری خیلی هم دوست دارم ولی خوره به جونم افتاده یه زن دیگه هم بگیرم میگه انگار که وحی شده موندم چی کار کنم کمک کنید َ
واااااااااا.مگه میشه.مرد بی اجازه زن اولش نمیتونه همسر دوم اختیار کنه.اگه زنش بره شکایت کنه بابا خودش و زن دوم رو میارن جلو چشاش.ناراحت نباش همش بلوفه که توبترسی.بگو منم میرم شکایت.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      
نه عزیزم چراباید مسخره کنم اینم واقعیت زندگی منه
من یه مدت خارج زندگی کردم ولی حجابم خیلی خوبه نسبت به بقیه فقط اوایل چادر نمیپوشیدم
ولی بعدش شنیدم که شوهرم داشت شکایت منو پیش یه بنده خدایی میکرد میگفت چادر نمیپوشه واسم بچه نمیاره این چیزا
خوب منم که شنیدم چادری شدم ولی نمیتونم بچه بیارم
نه که مشکلی داشته باشم نــــــــــــــــــــــــــــــــه
نخواستم با این که خودم عاشق بچه هستم اخه وقتی وضع مالی خوب نباشه هزار تا مشکل به وجود میاد نمیخوام یه طفل معصوم رو وارد این دنیا کنم که بیچارگی بکشه
حالا به نظر شما ها با این وجود که میخواد زن بگیره بچه بیارم به نظرتون دل گرم زندگی میشه یا اون رو وارد بازی نکنم خواهشا راهنمایی کنید
من جز شوهرم هیچ کسی رو بعد خدا تو این دنیا ندارم
نه دلم به خانواده ام خوشه نه به دوستی هیچی به هیچی
کمکم کنـــــــــید
افسون بانو عزیزم تازه 19 سالتم هست همش...شوهرت دنبال چیه؟؟؟ واسش لوندی میکنی؟شب و...؟؟؟
شاید مشکلش همون بچس میخواد تحت فشار بذاردت ببین با دختری رابطه ای نداره؟؟؟
بهش بگو من میخواستم واست نی نی بیارم حالا که اینجوری دیگه نمیشه و فقط طلاق احتمالا میفهمه جز اون کسیو نداری فکر نمیکنه تنهاش بذاری یه کم تهدیدش کن به نظر من پررو شده.....
اگه مطمینی میخوای بمونی و زندگی کنی اول مسایلتو حل کن بعد نی نی بیار..
به نظر من چند تا راه داری:
1. تهدیدش کنی ببینی تا چه حد جدیه اصلاوآیا واقعا پای دختری درمیونه یانه...
2. اگه فکر میکنی از لحاظ احساسیو روابط زناشویی کم گذاشتی جبران کن توی رابطتون تنوع بده ببین درست میشه یا نه

عزیزم از ته دل برات آرزوی خوشبختی دارم......
مرا با خود درآمیز و رنگ های بی شمارت را در وجود سنگی جای ده تا دلم رنگین کمانی از یاد و شمای تو باشد....
شیطونک جان اره واسش لوندی هم میکنم لباس خواب که میگیرم میگه اینا چیه گرفتی الکی پول خرج میکنی
نمیدونم گوشیشو چک میکنم به یه نفر اس میده ولی مطمئن نیستم
بهش که میگم میگه من زنمو انتخاب کردم فقط منتظر موقعیتم که بیارمش خونم
حرف طلاق رو هم که پیش میکشم مگه من تو رو طلاق نمیدم
اره خودم هم متوجه شدم خیلی لی لی به لالاش گذاشتم حالا که بهش زیاد رو نمیدم میگه تو خیلی عوض شدی من افسون خودم رو میخوام
اخه من کاری هم نمیکنم
به خدا یه عالمه وسیله لازم دارم که بخرم ولی میگم بی خیال پول نداره اینجوری اونجوری
موندم چی کار کنم
تو رو خدا دعام کنید دارم زندگیمو از دست میدم
2810