2777
2789
عنوان

به یه مامان نگران کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست
دختر من یکسالووهفت ماهگی راه افتاد،از یکسالگی اکثر کلمه هارو میگفت الان یکسالوده ماهشه ماشالله همه چ ...

ای جونمممم

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خانمایی که میاید و می گین نگران نباش و ...و...

اتفاقا باید کمی نگران بود و موضوع رو پزشک باید بررسی کنه.اگر مشکلی باشه هرچی دیرتر برید پزشک سخت تر هست معالجه.به نظرم یکم مورد داره و دیر شده

همش.طبیعیه اما دیگه برگشت نباید داشته باشه اگه میگفته ممه بازم باید بگه اگه نگه باید با دکتر مشورت ک ...

آره از خیلی وقت پیش ممه میگفت شاید از شیش هفت ماهگی ولی از وقتی شیر خودمو دیگه ندادم ممه نگفت😔😔 دکتر درست راهنمایی نکرد فقط گفت دو ماه دیگه بیارین ببینمش

باهاش تمرین کن خب  براش کتاب و داستان و شعر بخون باهاش حرف بزن

خیییلی تلاش میکنم بخدا ولی انگار حواسش به من نیست

همش پی شیطنتشه

چیزی نگفت معاینه کرد و گفت دو ماه دیگه دوباره بیارین! 

دکتر خوب ببر.شایدم ۲ یا ۳ تا ببین چی می گن.تخم کفتر هم بده بخوره.۳ تا بگیر ۱ روز در میون بده بهش.گرمه واسه مغز خوبه.من به بچه هام می دادم.

😍😍😍 چیکارا میکنه؟چیا میگه؟

از 11ماهگی راه رفت ولی برای نشستنش خیلی طول کشید.اولین حرف و 6ماهگی گفت که مامان بود.العانم مثل دختر شما یهویی بی هوا صدامون میکنه.کلمه هایی که میگه مثل ماما بابا  نه  پر  دست  هم  به آب میگه او   الو میگه سلام میگه.تاب تاب میگه.میگیم یه چیز و بیار میاره سرجاشون میزاره بای بای میکنه بوس میکنه.اماااا وزنش افتضاح 8کیلو هر بچه ای یه مورد برا استرس داره خواهر

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
دکتر خوب ببر.شایدم ۲ یا ۳ تا ببین چی می گن.تخم کفتر هم بده بخوره.۳ تا بگیر ۱ روز در میون بده بهش.گرم ...

تخم کفتر از کجا میشه گیر آورد؟؟بلدرچین نمیشه؟؟

2810