2777
2789
عنوان

به یه مامان نگران کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست
از 11ماهگی راه رفت ولی برای نشستنش خیلی طول کشید.اولین حرف و 6ماهگی گفت که مامان بود.العانم مثل دختر ...

آهان یادم رفت دخترم 13ماهگی اولین دندونش و در آورد العان 4تا داره کم نیست؟؟اینم از استرس من

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

برای راه رفتن باید کمکش کنی مقلا هر چیزیو که میخاد با یکی دو قدم فلصله ازش بزار،زیر بغلشو بگیر تاتی تاتی کنه

به دکترشم بگو شاید کمبود ویتامین دی داشته باشه

در کل نگران نباش بالاخره به راه میافته

برای حرف زدن هم فعلا خیلی زوده واسه نگران شدن اما تا میتونی باهاش حرف بزن،شعر بخون،هر چیزی که گفت تشویقش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم کفتر از کجا میشه گیر آورد؟؟بلدرچین نمیشه؟؟

بلدرچين ويتامين A بالايي داره هم رده ي تخم مرغ فقط بوي زخم اخم مرغ رو نداره نيازي به كفتر نيست بهش چيزايي بده ك ويتامين آ داشته باشن همون تخم مرغ يك روز درميون حتما بده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
از 11ماهگی راه رفت ولی برای نشستنش خیلی طول کشید.اولین حرف و 6ماهگی گفت که مامان بود.العانم مثل دختر ...

خدا حفظش کنه

مثلا بخواد صداتون کنه میگه مامان؟یا همینجوری بی معنی میگه؟

دختر منم الو میگه و بای بای و بوس میکنه و دست میزنه و در شیشه شیرشو یا در فلاسکشو میذاره

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊
2805
تخم کفتر از کجا میشه گیر آورد؟؟بلدرچین نمیشه؟؟

من کفتر رو شنیدم و اثرش رو دیدم عزیزم.پرنده فروشیای طرف توپخونه و ...حتما دارن.کفتر بازا و کبوتر فروشیا.من اون موقع از همسایمون گرفتم.ولی الان رفتن از این جا والا می گرفتم برات.

خدا حفظش کنه مثلا بخواد صداتون کنه میگه مامان؟یا همینجوری بی معنی میگه؟ دختر منم الو میگه و بای با ...

نه بی هوا میگه.قبلا میگفتا اما العان فراموش کرده انگار

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آهان یادم رفت دخترم 13ماهگی اولین دندونش و در آورد العان 4تا داره کم نیست؟؟اینم از استرس من

دختر منم خیلی زود اولین دندونش درومد ولی هنوز فقط پنج تا داره

نمیدونم والا از دست این وروجکهااا

من کفتر رو شنیدم و اثرش رو دیدم عزیزم.پرنده فروشیای طرف توپخونه و ...حتما دارن.کفتر بازا و کبوتر فرو ...

فدات گلم

عزیزم عجله نکن چندوقت دیگه قشنگ راه میره چون الان میترسه مستقل راه بره ، منو همسرم روبروی هم به فاصله ی چندقدم مینشستیم بعد پسرمو سرپا نگه میداشتم میگفتم بروپیش بابا ، و همینطور برعکس ، البته ماهم کمکش میکردیم که راه بره ، یه چندبار که اینجوری تمرین کردیم دیگه ترسش ریخت کم کم خودش راه افتاد😊😊☺☺

درمورد حرف زدنم هنوز طبیعیه ، ولی خوندن لالایی موقع خواب ، خوندن شعریا کتاب داستان و شعر معجزه میکنه حتما اینکارو بکن💖💖💖

یعنی جای نگرانی نیست؟ دخترم از ده ماهگی مستقل وامیسته ولی انگار جرات نداره قدم برداره! حرف زدنش چطو ...

نه عزیرم نگران نباش . دختر من که 11 ماهگی تازه چهار دست و پا رفت . دیر رو زود داره . حرف زدنش هم در حد چند تا کلمه بود 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
آره از خیلی وقت پیش ممه میگفت شاید از شیش هفت ماهگی ولی از وقتی شیر خودمو دیگه ندادم ممه نگفت😔😔 دک ...

آها از شیر گرفتیش اوکی هست چیزی نیس پس

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
2810