2777
2789
عنوان

به یه مامان نگران کمک کنین

349 بازدید | 46 پست

دخترم چهارده و نیم ماهه ولی هنوز راه نمیره

یعنی از روز تولدش سه قدم میره و هیچ پیشرفتی نداشته اینهمه مدت

راستش اصلا تلاش نمیکنه همش یا میشینه با یه چیزی بازی میکنه یا از در و دیوار بالا میره

برای حرکت رو دیوار و مبل و ... مشکلی نداره ماشالا از هشت ماهگی رو اوپن میرفت😩 ولی رو زمین صاف راه نمیره

و یکی هم اینکه هیچی حرف نمیزنه

مثلا شده مامان بابا و یسری کلماتو بگه ولی بامعنی نه! یعنی بخواد صدامون کنه نمیگه مامان یا بابا فقط تصادفی میگه همینجوری که مشغول بازیه

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر منم همسن دخترته دقیقا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
دختر منم 15 ماهگی تازه ایستاد . 

یعنی جای نگرانی نیست؟ دخترم از ده ماهگی مستقل وامیسته ولی انگار جرات نداره قدم برداره!

حرف زدنش چطور بود؟

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

دختر من یکسالووهفت ماهگی راه افتاد،از یکسالگی اکثر کلمه هارو میگفت الان یکسالوده ماهشه ماشالله همه چی میگه چهارپنج تاشعر میخونه واسم،صلوات میفرسته،اذون میگه،😍😍اسم و فامیل خودشو کل اطرافیانشو میگه😘😘اما هنوز نمیتونه بره اپن😂ببین بچه ها خیلی باهم فرق دارن

❤❤❤

عزیزم برا را رفتنش دختر من 15 ماهگی را افتاد. میتونی خودت کمکش کنی مثلا با همسرتون روبروی هم بشینید راهنماییش کنید به طرف هم. برا صحبت کردنش هم شاید خودتون کم حرفی. مدام باهاش حرف بزنید شمرده شمرده. هرچی دستش میدید اسمشو واضح بهش بگید

2810