2777
2789

فک کنید من مقصرم.

نپرسید چرا و کیه فقط اگ تجربه ای دارید بگید مهم نیس هم با کی بوده 

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اگر پارتنرته اینو بفرست 

میخوام بدونی بودنت برام اونقدر با باقی بودنا فرق میکنه که، میون تموم اخما و دلخوریا، بازم نمی تونم کسیو به جای خالیت بیارم. میخوام بدونی از سمت من اونقدر همه چیز قویه که هیچ قهر و جنجالی اون حس خوبو ازم نمیگیره و خب میخوام، ببخشی اگر نا آگاهانه حرفی زدم که روی دیوار نازک قلب شیشه ای تو؛ خطی انداخته. تا بوده بغضت اشک من بوده و لبخندت قهقه ام. مگه من چند بار کسی رو این چنین نزدیک به خودم داشتم که بی هیچ خطایی بخوام آزمون پس بدم؟ پس بدون بودنت قشنگه و من بهت نیاز دارم😍♥✨

بازم محلش نذار خودش برمیگرده چرا ، چون من تجربه کردم هر چقدر نازشو کشیدم بیشتر ناز کرد وقتی خسته شدم محلش ندادم خودش مثل خر برگشت 

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بازم محلش نذار خودش برمیگرده چرا ، چون من تجربه کردم هر چقدر نازشو کشیدم بیشتر ناز کرد وقتی خسته شدم ...

فرق داره این. نرفته ک برنگرده

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اگر پارتنرته اینو بفرست میخوام بدونی بودنت برام اونقدر با باقی بودنا فرق میکنه که، میون تموم اخما و ...

خودت نوشتی😍😍😍 چ قشنگ

اگه شوهرته که باید خوشگل کنی بری باهاش حرف بزنی😂😄اگه خانمه و فرد نزدیکه بهش بگو عصبانی بودیاگه پا ...

نمیتونم برم پیشش مگ با آژانس براش گل بفرستم ک نمیشه 😂

نمیتونم برم پیشش مگ با آژانس براش گل بفرستم ک نمیشه 😂

اول بگو خانمه یا اقاست 

اگه اقاست سرکاره 

ناهاری خوراکی چیزی با اسنپ بده با یه نوشته ببره

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
اول بگو خانمه یا اقاست اگه اقاست سرکاره ناهاری خوراکی چیزی با اسنپ بده با یه نوشته ببره

اقاست ولی خوابیده چون من بد اذیتش کردم

اقاست ولی خوابیده چون من بد اذیتش کردم

اگه تنها زندگی می‌کنه و هدیه تو مشکلی براش پیش نمیاره .براش غذا بفرست و یه متن محبت امیز تو کاغذ

بزن اسنپ باکس ببره

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
اگه تنها زندگی می‌کنه و هدیه تو مشکلی براش پیش نمیاره .براش غذا بفرست و یه متن محبت امیز تو کاغذبزن ...

ن لا ی لشگر ادم زندگی میکنه 😂

پس بهش زنگ بزن زنگ خیلی بهتر از پیامه

زنگ زدم بیدار شه بره سرکارش گفت 9 نیم 

9نیم زنگ زدم خاموشش کرد😅😕

2810