2777
2789
عنوان

عمه پسرم خیلی پرتوقع هست 😐😒

329 بازدید | 22 پست

شهر دیگه دانشجو هست مجرده چهارماه نیومده شیراز بچه منم که دنیا اومد تا ده روز نیومد ، الان شش ماهشه بعد از چهارماه اومده شب اول ما رفتیم خونشون 

بعدش اومدیم خونه خودمون دیگه خونه مادرشوهرم اینا چن کوچه فاصله هست ‌دیروز برگشت دوباره رفت شهری که دانشجو هست فقط دوساعت راهه اصلا خونه ما نیومد پیش پسرم منم سرمای بدی خوردم تو خونه بودم فقط حتی شوهرم گفت چه عمه بی وفایی بعد دیشب مادرشوهرم میگه عمش گفته دلم براش تنگ شده 😕😕😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالا ب تو پسر دانشجو چن سالته مگه

خواهر همسرشون دانشجو هستن🤗

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بابا ول کنید این داستانا رو تو رو خدا

بخواد بیاد نخوادم نمیاد دیگه 

خودتونو ذهنتونو برای هرچیزی درگیر نکنید 

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

عمه پسرم😒

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️