2777
2789
عنوان

خانم ها کسی اهل کازرون هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17424 بازدید | 56 پست
سلام!نه عزیزم اتفاقااااا کازرونی ها خیلیییی آدمای خونگرم و مهربون و با وجدانی هستن! ولی خب مسلما هر ...

واقعا کازرونیها افتضاحن .البته کازرونی های اصل رو میگم .آدم خوب کازرون دیدی اصالتا  یا خوزستانی و بوشهرین یا از روستاهای اطراف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امدی کازرون خاستی کازرونی های اصیل را بشناسی و با اطرافی ها و جنوبی ها اشتباه نگیری مشخصات بارزشون را بهت میگم مثل هندی ها سیاهن. چاق و قد کوتاه با شکم خیکی گنده .وقتی باهات صحبت میکنن حس میکنی باهات دعوا دارن. قیافه اخمو و بلا استثنا زیر چشمشون پف داره و دور چشماشون سیاه و کبوده.قسم دروغ زیاد میخورن.برا دو هزار سود بیشتر خدا و دین و ایمون و انسانیت نمیشناسن.فقط خودشونو قبول دارن.ضمنا اصالتشون هم هندی پاکستانیه که زمان ساسانیان برا شستن رخت سربازهای ساسانی تو رودخانه شاپور آوردنشون .کازرون تغییر یافته گازران به معنی رختشویان هست که بعدن شده کازران بعدشم کازرون

توروخدا این طور راحت قضاوت نکنین مردم یک شهر رو . چون شما آدم بد به پست تون خورده دلیل نمیشه همه شون ...

عزیزم مطمنی اشتباه نمیکنی احتمالا اصالتشون مال اطراف کازرون یا بوشهری و خوزستانین .آخه این چیزهایی که گفتی اپسیلنش هم به کازرونی ها نمیخوره یعنی بیشتر به رویا و خیال شبیه یا یه جک!فقط کافیه تو بازارش یه دور بزنی حساب دستت میاد.مشت نمونه خر واره ولی حکایت کازرونی ها خود خرواره.ما هم دامادمون کازرونیه هم نصف بیشتر عمرمو کازرون زندگی کردم.چیزی که شما گفتین یه جک بیش نیست

عزیزم مطمنی اشتباه نمیکنی احتمالا اصالتشون مال اطراف کازرون یا بوشهری و خوزستانین .آخه این چیزهایی ک ...

کاش میگفتی خودتون کجایی هستید ؟! ولی عزیزم چقدر دل پر دردی داری از آدم هایی که باهاشون معاشرت داشتید.خدا صبر و آرامش بده ب قلب تون . خانم گل واسه شما جوکه   واسه من هر لحظه ش خداروشکر داره.خداروشکر همسر من عالیه و همچنین خانواده ش انشالله خدا از کازرونی ها آدم های خوبش رو سر راهتون بذاره. 

و در کل خوب نیست آدم تمام  مردم یک شهر رو قضاوت کنه ⁦:⁠^⁠)⁩

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
بیشتر ببینید
عزیزم مطمنی اشتباه نمیکنی احتمالا اصالتشون مال اطراف کازرون یا بوشهری و خوزستانین .آخه این چیزهایی ک ...

اصالتا تا هفت پشت کازرونی اصیل هستن 

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
بیشتر ببینید
امدی کازرون خاستی کازرونی های اصیل را بشناسی و با اطرافی ها و جنوبی ها اشتباه نگیری مشخصات بارزشون ر ...

خیلی حرفات توهین آمیز بود از خدا بترس اینقدر راحت مردم یک شهر رو قضاوت میکنی

اتفاقا من دوتا از بهترین دوستام کازرونی هستن هرچقدر بگم خوب و بامعرفت هستن کم گفتم از کازرونیهای اصیل هم هستن 

احساس کردم اگه نگم در حق دوستام بی انصافی کردم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید
امدی کازرون خاستی کازرونی های اصیل را بشناسی و با اطرافی ها و جنوبی ها اشتباه نگیری مشخصات بارزشون ر ...

کازرون از گازرگاه میاد کارخانه تولید ابریشم و پارچه دوزی داشتن و صادر میکردن به کشور های دیگه و گذر گاه بوده . کاش اگر از یکی دو نفر از مردم یک شهر بدمون میاد تاریخ و تمدن اون شهر رو و مردم دیگه رو توهین و فحاشی نکنیم .

بیشتر ببینید

چرا اینقدر توهین کردید؟ چرا همه رو به یه چوب میزنید؟ سیاهپوست؟ چاق؟ قالتاق؟ چی میگید باید عکس بفرستیم؟ اینجوری توهین نکنید خدا خوشش نمیاد ، شما خودتون از کجا هستید؟ کنعان هم پسر نوح بود نه کنعان خوب شد و نه نوح بد شد ،امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده 

واقعا آدم خندش میگیره این حرفها رو از کجا درآوردی؟ هندی پاکستانی ساسانی ؟ چی میگی؟کازرونی ها جز بازرگانان بزرگ بودند و شهری که مقابل انگلیس مقاومت کردند ، میگم مشتاق شدم دعوتتون کنم ببینید کازرونی ها چه کسانی هستند! یعنی اگر یه آدم بد بهتون خورد همه بدن؟ ما حتی اجازه  نمیدیم یک قران پول حروم طرفمون بیاد اتفاقا خودمون رو برا مهمون میکشیم بس که احترامشون میکنیم و رابطه عروس مادرشوهری خوبی هم داریم مگه عهد بوق که بجنگیم با هم و خدمتتون بگم سفید پوست هم هستیم