2777
2789

خیلی حساسم رو شوهرم،خودشم‌میدونه،جوری ک محل کارش رفتنی با خانوما ب حدی سنگین میشم ک فقط سلام میدم و حرف دیگ‌نه😂😂😂(این حسو خانوما درک میکنن).بارهامحل کارش رفتم و با اقا ها و خانوماش اشنایی دارم‌و اکثرشون باهم زنوشوهرن و هیچ حسی بینشون نیس ک مثلا عاشق هم باشنو فلان.شوهرمم باهپشون خوبه و عین ی خانوادن.بعد دیروز دیدم شوهرم ب همه کاراش چ خانم چ مرد پیام تبریک عید فطر فرستاده...ی خانوم هس ۲۷سالشه ب اونم فرستاده.خیلی ناراحت شدم.بروش نیاوردم....میدونم شوهرم مردی نیس ک اهل کارای چرت باشه اما خب دوس ندارم...بنظرتون حق دازم یانه.دلداری بدین الانه ک سکته کنم😬😬😬

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حق داری چون منم خیلی حساسم رو شپهرم یه همسایه داریم دختره آرایش غلیظ میکنه و همه جاشم بیرونه شوهرم باهاش سلام علیک میکنه واقعا متنفرم از این موضوع آزارم میده 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
حق داری چون منم خیلی حساسم رو شپهرم یه همسایه داریم دختره آرایش غلیظ میکنه و همه جاشم بیرونه شوهرم ب ...

من این خانومو دیدما،انصافا ازون جلفا نیس،فقط چون همکارن و بیشتر باهم کارمیکنن،اما خب بدم میاد با زنای دیگ حرف بزنه 

من نه اوایل اینجوری بودم رو خودم کار کردم بیشترم بخاطر اینکه داریم مهاجرت میکنیم

خوشبحالت.من اونقدی روش حساسم میدونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیس حتی خواهرش شوهرمو بوس کردنی حس بدمیگیرم.ی حس شدید حسادت....

خوشبحالت.من اونقدی روش حساسم میدونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیس حتی خواهرش شوهرمو بوس کردنی حس بدم ...

نه من اینجوری نیستم چون مدلی که زندگی میکنیم اگه حساس میبودم خیلی آسیب میدیدم از یه جایی به بعد بیمارگونه میشه

💍  خانوم مهندسم  

نه من اینجوری نیستم چون مدلی که زندگی میکنیم اگه حساس میبودم خیلی آسیب میدیدم از یه جایی به بعد بیما ...

عزیزم این عالیه‌کاش میشد منم این حساس بودنمو ترک میکردم.اونقد رو شوهرم حساسم ک راضیم اون بشینه خونه من برم بیرون کارکنم تا با زنا درارتباط نباشه😂😂😂😂

خودتو اصلاح کن وگرنه شوهرت یه روز میبره .

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《