2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36761 بازدید | 159 پست
سلام گلم شماچیکار کردی دخترت پریودشدمنم همین مشکل رودارم توروخداراهنماییم کن چیکارکنم

سلام عزیزم من از پارسال به مدت ۹ماه براش آمپول ضد بلوغ زدم دیگه نزدم ترسیدم از عوارضش قطع کردم.الان شش ماهه تقریبا قط کردم قراره دوباره ببرم سنو وعکس مچ دست..پریود هم نشده فک نکنم فعلا بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی دخترتون پریود شد؟؟

سلام عزيزم دو سه ماهه شده

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
سلام عزیزم من از پارسال به مدت ۹ماه براش آمپول ضد بلوغ زدم دیگه نزدم ترسیدم از عوارضش قطع کردم.الان ...

مدتی که داشتین تزریق میکردین عارضه ای داشت براش به نظرت من بزنم یانزنم دخترت الان چندسالشه

مدتی که داشتین تزریق میکردین عارضه ای داشت براش به نظرت من بزنم یانزنم دخترت الان چندسالشه

نه اون ایام مشکلی نبود ولی من هرکاری کردم دلم با امپولا صاف نشد شما اگه وسواس ندارین حساس نیستین بزنین در غیر این صورت روح وروانت داغون میشه 

من نزدم هر روزدارم میمیرم وزنده میشم میدونم بزنم هم ترس ازعوارض داروها داغونم میکنه نمیدونم چرابایدب ...

منم الان که قط کردم باز ناراحتم نکنه پریود بشه یه وقتایی به سرم میزنه باز براش تزریق کنم😑😑

[QUOTE=327418277]نه اون ایام مشکلی نبود ولی من هرکاری کردم دلم با امپولا صاف نشد شما اگه وسواس ندارین حساس نیستین بزن ...[/QUOببخشین همش سوال می پرسم همدردیم میدونم درک میکنی چه حسی دارم.دخترت چه علایمی داشت ازچندسالگی من دخترم پف سینه که سفت نشده وسن استخوانی سه سال بزرگترازهفت سال وچهارماهگی شروع شد

منم الان که قط کردم باز ناراحتم نکنه پریود بشه یه وقتایی به سرم میزنه باز براش تزریق کنم😑😑

پس شما هم نمی دونی کار درست دقیقا کدومه منم بین دوراهی موندم دکترگفته نزنی قدش ۱۴۸یا۱۵۰میشه نه سالگی پریودمیشه داغونم

[QUOTE=327418277]نه اون ایام مشکلی نبود ولی من هرکاری کردم دلم با امپولا صاف نشد شما اگه وسواس نداری ...

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس جواب میدم..ولا دختر من از شش سالگی بوی عرق میداد ۸سالگی علاعم زیادی نداشت فقط یه ذره سینه کلی هم آزمایش ام ار آی.ولی سن استخوانی ۳سال بزرگتر بود. استرس خودمو دخترم..کلی سر این قضیه اذیت شدیم..الان شش ماهه امپولشو قط کردم سینش بزرگتر شده موهای زاعدشم دارن درمیان 

[QUOTE=327375984]سلام عزیزم من از پارسال به مدت ۹ماه براش آمپول ضد بلوغ زدم دیگه نزدم ترسیدم از عوارضش قطع کردم.الان ...[/QUOTEدخترتون همکاری میکرددخترمن ازآمپول میترسه قدش تواین مدت که تزریق کردین بلندشده 

2810