2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست
شما چه کارهایی انجام میدین؟ واسه سرگرمیه یا درآمد هم ازشون دارین؟ البته حمل بر فضولی نباشه اگه دوست ...

نه خواهش میکنم.

من گلدوزی با دست و شماره دوزی انجام میدم.

روباندوزی هم کم و بیش بسته به نوع کارم.

خیلی خیلی دوست دارم ازشون درآمدداشته باشم اما سخته و من اعتماد بنفسم کمه.

کارهای نمدی هم انجام میدم.

خیاطیم که بلدم اما خب تمرینم کمه و دوختم.ضعیفه.

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترای گل خوبید؟ 

منم خدا رو شکر خوبم 

یک مقداری کارهام زیاد شده کمتر گزارش میدم 

امروز رفتم کاموا خریدم برای دخترا لیف ببافم و برای خونه اسکاج 

یه سری کار نمدی هم هست از تو اینترنت ذخیره کردم ولی نمد ندارم فعلا دوس دارم درست کنم 

یه کانال روباندوزی تو ایتا هست خیلی کاراش قشنگه هم اموزشه هم نمونه کار اونم دوست دارم یاد بگیرم 

ولی خب وقت کم دارم 

دختر کوچیکه مدام بغلمه دعا میکنم زودتر راه بیفته   

تصمیم گرفتم تو مرداد یه خونه تکونی انجام بدم   

فعلا همین   

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
ممنون عزیزم ازپیشنهاداتت ولی نه  سرای محله داریم نه کامپیوتر

اگه به هنرها علاقه داشته باشی یکی رو انتخاب کن از کانالها یادبگیر و انجام بده 

کلاس های مجازی هم هست 

مثلا یک کلاس کیف بافی با تریکو هست هم یاد میگیرند هم رفع اشکال می کنند هم می تونند بفروشند و درامد داشته باشند کاراشون خیلی تمیز و قشنگه 

یا کلاس عروسک بافی 

ماندلابافی 

روباندوزی 

کار با نمد و کلی هنرهای دیگه 

من بخاطر رسیدگی به کوچولوهام وقتم کمه وگرنه هرکدوم دنیایی هستند برای خودشون اکثرا هم دوستانه رفع اشکال می کنند 

یه کانال هم هست آموزش بسته بندی و بازاریابی و کارهای خانگی اونم برای افراد علاقه مند خوبه 

علاقه و امکاناتت رو بسنجی راحت تر می تونی پیدا کنی کار رو 

کتاب خوندنم عالیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
اگه به هنرها علاقه داشته باشی یکی رو انتخاب کن از کانالها یادبگیر و انجام بده  کلاس های مجازی ...

ممنون گوجه جون به عروسک بافی علاقه دارم بایدبرم دنبالش.راستش من باتوجه به شناختی که ازخودم دارم فک میکنم اگه هنری بخوام یادبگیرم بایدکلاس برم تاتوی جو اون هنرقراربگیرم یایکی باشه همراهیم کنه تنهایی وازروی اینترنت نمیتونم.میخوام دوباره برم عضوکتابخونه شم بخدادلم واسه کتاب خوندن یه ذره شده .تاقبل ازبه دنیا اومدن دخترم همیشه کتاب واسه خوندن داشتم.بایدبیشتر به خودم برسم.بازم ممنون از ایده های نابت دوستم

سلام دوستان ممنون ازاینکه میاین وگزارش وانگیزه میدین فقط اگه ممکنه چیزایی که ازین تاپیک یاد گرفتین و ...

سلام دوست عزیز.من یادگرفتم هرچیزیو استفاده کردم همون موقع بزارم سرجاش.و قبل از خواب وقبل ازبیرون رفتن خونه رو جمع کنم.واینکه هرجا یاهرچیزی کثیف شد همون موقع تمیزکنم.یکی ازدوستان هم قانون یک دقیقه ای روگفتن .یعنی هرکاری که کمترازیک دقیقه زمان بخواد٬همون موقع انجام بشه مثلا من قبلا ازبیرون میومدم وسایلموپرت میکردم یه گوشه .الان همون موقع آویزمیکنم.باورکن همین نکته های ریز خیلی به من کمک کرد.یه چیزدیگه ازراناجون یادگرفتم:هروقت دخترم خرابکاری کنه دادنزنم سرش وباآرامش چندتا عکس ازخرابکاریش واسه یادگاری بگیرم.

راستی دوستان من متوجه شدم ازوقتی که یکم زرنگ شدم واسه کارخونه(واسه رسیدگی خودم هنوزتنبلم)٬خیلی آرامش دارم وکمتربادخترم دعوامیکنم وبیشترباهاش بازی میکنم وانرژی دارم 

گزارش من:امروزصبح یه ذره تنبلی کردم وگردگیری وسیله هامو تموم نکردم‌.حیاط ودستشویی شستم

لباس دستی شستم

جارودستی کشیدم

غذاواسه خودم ودخترم پختم

بعدازظهرم:ظرف شستم وخوابیدم بیدارکه شدم عصرونه دخترمودادم وباخواهرم رفتیم پارک ویکم خریدکردم تامغرب

غذاپختم.     یه دونه مرغ تمیزوتکه کردم

ظرف شستم همسرم لباس کار وظرفارو آورده بودشستم خیلی زیادبودن هنوزیکمش مونده همین

سلام عزیزان

امروز صبح دیر از خواب پاشدم 

شب قبل خواب خوبی نداشتم و اینم به خاطر فکرای بیخودیه که خوابو از چشمام میگیره

بعد از صبحانه یه سری لباس شستم

دخترمو حموم دادم

ناهاار رو آماده کردم بعدشم دخترمو بردم کلاس زبان

و خودم و دختر کوچولوم و جاریم رفتیم نماز امام زمان و دعای توسل

خیلی خوب بود جاتون خالی کلی احساس آرامش گرفتم

بعد از اون رفتیم خونه جاری جون و برگشتیم

ولی فردا یه روز پر کار رو پیش رو دارم 

انشاءالله که بتونم به خوبی از پس کارام بر بیام🌷

سلام دوستان عروسک بافی که گفتید من یه عروسک شبیه عروسک روسی واسه دخترم بافتم ولی چون همش یکسره به نوشته ها و بافتنیه نگاه کردم چشمام میسوخت واحساس میکنم ازاونموقع چشمام ضعیف شده بنظرم عروسک روسی یادبگیریدبهتره تا عروسک بافتنی هم راحتتره هم قشنگتروباارزش تره دیگه خودتون بهتر میدونید این نظر منه

منم میخام عروسک روسی درست کنم واسه دخترم یکی دوتا کانال پیداکردم خوب توضیح داده

دیروزرفتیم یه رودخونه اطراف شهرمون ازصب تا غروب اونجابودیم بابچه ها وخواهرم وبچه هاش رفتیم تو آب وآب بازی خیلی خوش گذشت بچه ها انقدرباذوق شیرجه میزدن تو آب وخوشحال بودن میگفتیم خوش به حالشون که انقد ذوق دارن

شب که اومدیم وامروز بدن درد گرفتم وبچه هام انقد خسته بودن بردم حموم آوردم خوابیدن واسه شامم بیدارنشدن

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
راستی دوستان من متوجه شدم ازوقتی که یکم زرنگ شدم واسه کارخونه(واسه رسیدگی خودم هنوزتنبلم)٬خیلی آرامش ...

آره واقعا چون ذهن آدم کمتر درگیره وآرامش بیشتری داری کاش منم موفق بشم مدتیه شروع کردم اساسی همه جا رو تمیز میکنم وسعی میکنم دیگه نامرتب وکثیف نشه این هفته جارختخوابی رو اساسی تمیزکردم باید صابون عطری هم بخرم برای رختخواب ولباسا 

سلام برهمه 

گزارش ديروزمن:

رفتيم خريد 

شام آش عدس درست كردم بعددوش گرفتم رفتم ارايشگاه هم اصلاح صورت وابرو هم رنگ مو چون ديروقت بود ديگه موهامو اونجا نشستم اومدم خونه دوش گرفتم.

پذيرايي واشپزخونه ويكي از اتاقاجاروشد

سراميكاي اشپزخونه رو دستمال كشيدم

كانترو تميزكردم

جاكفشيو تميزكردم

ظرف شستم

ميوه وسيب زميني شستم خشك شد 

كارهايي كه امروز بايد انجام بدم:

خريد برم

بعدش بريم خونه مامانم چنتا ازلباسامو وكفشاي مجلسيم اونجاست بيارم خونه.شلوارموبدم كوتاه كنه دوسانت برام

شامو اونجا ميخوريم ميايم دوباره خونه لباساي فردارو اماده كنم 

گازوپاك كنم

سراميكاي پذيرايي ودستمال بكشم وكل خونه رو گردگيري كنم

جارو كردن اتاق وشستن سرويس روهم همسرم زحمتشو ميكشه 

حموم برم تموم

سلام دوستای خوبم 

یه راهنمایی میخوام پسرکوچیکم دیروز چندتا گیلاس باهسته خورده.

عصرهم با داداشش حسابی آب بازی کردن.

نزدیک صبح بیدارشد تب داشت،تب بر دادم و خوب شد از صبح هم هیچ علامتی از سرماخوردگی  یا  دل درد و...نداره.

بنظرتون چیکار کنم؟

شرایط مشابهی داشتید؟  راهنماییم کنید لطفا.

یکم همون دیشب شکمش رو با روغن  زیتون ماساژ دادم.

اما فعلا ببخشید ببخشید شکمش کار نکرده.البته ساعتشم نشده هنوز.

نمیدونم من نگرانم یا...

لطفا راهنماییم کنید.

@Rana24    

@kosariiiii    

@zahra009    

وبقیه دوستای خوبم.

این نیز بگذرد...