2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست

راستی خانما واسه روز دختر ایده ای غیر از کیک درست کردن ندارین من تازه واسه دخترم لباس و گیره و کش و لاک خریدم هدیه همسرم شام بیرونه خودم نمیدونم واسش چی بخرم به کتاب هم علاقه ای نداره.۱۴سالشه لطف میکنین اگه نظری دارین بگین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی خانما واسه روز دختر ایده ای غیر از کیک درست کردن ندارین من تازه واسه دخترم لباس و گیره و کش و ...

چندروز پیش رفته بودم یه فروشگاه که لوازم فرهنگی و هنری داره، دار گلیم بافی تو.ابعاد کوچیک داشت.قشنگ بود.اگر علاقه به این مدل کارها داره.براش بگیر.

این نیز بگذرد...                                                       
من دیروزکارهای خونه رو باسرعت انجام دادم میخاستم برم پیش مامانم بمونم رفته بود شیمی درمانی واومده بو ...

انشااله به زودی خبر سلامتی کامل مامانتو بهمون بدی عزیزم🌹🌹🌹

ممنون از پیشنهادت... ولی میدونی چیه.. من داخل کابینتام هرچیزی جای مشخصی داره ولی مادرشوهرم که پیشمه ...

پس نظم اصولی رو خونت داره، فقط خورده ریزا رو باید جم کنی، راجب مامان همسرتم پیشنهادی ندارم، مامان خودم میاد بنده خدا کمک میکنه و همش در حال جم کردنه، ولی خب جای خیلی چیزا رو بلد نیست، 😁😁

کلاسم برگزار شد استادم راضی بود، تکلیف هفته ایندمم داد.

نیم ساعتی باید وقت بزارم خونه رو جم کنم، ظرف بشورم.

اگه همسرم زود بیاد امشب میرم ارایشگاه

صب یه برنامه روتین هفتگی نوشتم، با توجه به روزای کاری و روزای خلوت میخوام طی یه هفته نکاتش رو تکمیل کنم انشالله.

امروز سه شنبه هست

تا اخر شب طبق لیستم:

مرتب کردن روتین

شستن ظرفها

لایتنرم

اماده کردن شام

نپتون کشیدن و تمیز کردن گاز

باید ببینم دیگه چه ایتم هایی رو میتونم تو روز سه شنبه بگنحونم که فیکس باشه

رفتم ببینم چکار میکنم😍😍

سلام  بسلامتی ان شا... سفر خوبی داشته باشید. من پارسال آبان رفتم کیش.خیلی خوب بود البته گرم ب ...

مرسییی قشنگم حتما میرم ..

واس خرید چ پاساژایی رفتید ؟؟دوس دارم ی سری خرید کنم واس خودم و پسرم و همسرجان ...

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
منم برم اول یه عالمه سبد بخرم. برا دسته بندی وسیله ها. من یه مشکل دارم.‌ نمیتونم هیچ وسیله ای رو دو ...

عزیزم تاپیک مینمالیست رو دنبال کن خیلی عالیههه

سلوووم خانومااا 

کارای امروزم تا الان ..

از صب زنگ زدم مامانم اومد ک پسرمو نگه داره ب کارام برسم .

کلی لباس ریختم تو لباسشوویی و هی ب نوبت جم کردم ..الانپ ی سری حوله میخوام بندازم . و اخر شب هم ملافه ها و دیگ تموم ..

مانتویی ک خریده بودم پشتش خیلییییی گشاد بود و متاسفانه چون یایز کوچکترشو نداشت مجبور شدم خریدم مامان زحمت تنگ کردنش رو کشید ...ناهار اماده کردم اشپزخونه رو حسابی تمیز کاری کردم نصف وسایلای سفر رو جم کردم ..رفتم ارایشگا ..مامانم رحمت کشیده بود همه جارو جارو زده بود..الانم پسرمو برد تا من ب بقیه کارام برسم ...ی کوه لباسه برم اتو بزنم ..شام ی چی بدرستم ..چمدونم رو ببندم ک واس فردا خیالم راحت باشه ظهر میریم مشهد و انشالا پنجشنبه پرواز داریم ..

متاسفانه دم سفری تلویزیونم سوخت ..صبم ظرفشویی  لولش در اومده بود پیچاش پوسیده بود ک همسر جان زحمتش رو کشید انشالا زودتر خونمون رو تحویل بدن راحت بشیم ازین مستاجری ..

راستی خانما واسه روز دختر ایده ای غیر از کیک درست کردن ندارین من تازه واسه دخترم لباس و گیره و کش و ...

توی این سن به زیورآلات فانتزی هم علاقه دارن میتونی دستبند یا گردنبند یا یک کیف خشگل بخری ساعت اسپرت هم خوبه

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
منم برم اول یه عالمه سبد بخرم. برا دسته بندی وسیله ها. من یه مشکل دارم.‌ نمیتونم هیچ وسیله ای رو دو ...

ای وای عزیزم این چه کاریه

عزیزم الان شما کل اون وسیله و دور ریختنی ها رو جنع کنی چقدر ارزش داره؟؟؟ یک میلیون؟ دو میلیون؟ مطمینم بیشتر نیست 

بشین و فک کن واقعا این مبلغ پول ارزش داره که تمام مدت من فکرم درگیر بشه؟ ارزش وقت و فکرم و داره؟ارزش این خونه شلوغ و بهم ریخته رو داره؟؟؟

من برلی دور انداختن ظروف و وسایل و .... به این فک نمیکنم که ای وااای من با این میتونم گلدون بسازم یا با این میتونم یه ظرف درست کنم به این فک میکنم که الان یک خانواده گرسنه توی شهر من هست که با جمع کردن این وسایل از توی سطل های زباله دارن نون میخورن اینجوری با عشق میزارم بیرون ...جدا میکنم و توی یک پلاستیک جدا این ظروف یا لباس ها رو تمیز میزارم مخصوصا لباسها رو حتما میشورم و تا میکنم و توی سطل نمیندازم یا کنار دسته سطل آویزون میکنم یا میبخشم به کسانی که نیازمندن و میشناسم

اگر علاقه داری درست کن با شهرداری منطقتون صحبت کن یک فضا توی یک پارک بهت بدن و اونجا رو با این وسیله ها که تبدیل به گلدون میکنی خشگلشون کنی همه لذت ببرن

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خانومااااااااااااااااااااااااااا من كلي كاردارم نميتونم زياد كاركنم گردنم دردميكنه پنج شنبه هم داييم ...

عزیزم استرس نداشته باش

لباسها رو نصف کن نصفش و شما اتو کن نصفش و همسرت اگر هم وقت نداری بزرگها رو ببر خشکشویی بگو فقط برات اتو کنن راااحت

حتی اگر کارهای واجب تر داری اتو در درجه آخره

چون اگر مثلا حمام تمیز نباشه نمیتونی جلو مهمون تمیز کنی اما میتونی جلو مهمون دو تا لباس اتو کنی

کسی نیست؟

اشکال نداره

چرا جیغ زدی ؟

من وقتی دخترم خرابکاری میکنی میرم سریع گوشیم و میارم همون حالت ازش عکس میگیرم الان کلی عکس خرابکاری ازش دارم

اول جارو برقی بکش ولی نه مثل همیشه که ببری و بیاری بلکه سر جارو رو بزار یه تیکه از فرش که چودر ریخته نگه دار چند ثانیه بعد بردار بزار جای بعدی چون بکشی پخش میشه

و اول با شامپو فرش تمیز کن اگر نداری با مایع ظرفشویی و یک اسفنج بکش و بعد با یک دستمال نمدار بکش

من خودم یه درس مهم از حرفای دوستان تو تایپیک گرفتم اونم این بود که تمیز کردن منزل کار یه روزو دو روز ...

دقیقا همینطوره