2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043630 بازدید | 88179 پست

من دیروزکارهای خونه رو باسرعت انجام دادم میخاستم برم پیش مامانم بمونم رفته بود شیمی درمانی واومده بود باید میرفتم پیشش رفتم کارهای خونه مامانمم تندتند انجام دادم وبه مامانم رسیدگی کردم بعدکه برگشتم حالم بد بود چندتا تمرین قانون جذب انجام دادم وبهتر شدم شبم کوکوتره وسیب زمینی درست کردم تره آهن زیادی داره ومن بعضی وقتا درست میکنم

فیلم هیولا رو نگاه کردیم حالم خوب شد

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
یه پیشنهادم من براتوت دارم، اگه نامرتبی خونتون موقتیه و فقط بخاطر سردرد الانته که هیچی پاشو از یه گو ...

ممنون از پیشنهادت... ولی میدونی چیه.. من داخل کابینتام هرچیزی جای مشخصی داره ولی مادرشوهرم که پیشمه هرچیزی رو هرجا که بببنه میذاره و داخل کابینتا و کمدا بهم ریخته میشه اگه هم بهش بگم میترسم ناراحت بشه

برای فرج امام زمان یه صلوات بفرستید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومااااااااااااااااااااااااااا من كلي كاردارم نميتونم زياد كاركنم گردنم دردميكنه پنج شنبه هم داييمينا ازتهران ميان شهرمون دوست دارم تااونا بيان همه جا مرتب باشه چون اولين بارميان خونمون احتمالا همه جارو نگاكنن چون تازه عروسم

راهكاربدين چيكاركنم

كلي هم لباس دارم بايداتوكنم   

البته فك كنم وسواس فكري گرفتم به جز كاراي روتين ولباساشايد دوساعت كارداشته باشم ولي استرس گرفتم

یه پیشنهادم من براتوت دارم، اگه نامرتبی خونتون موقتیه و فقط بخاطر سردرد الانته که هیچی پاشو از یه گو ...

منم برم اول یه عالمه سبد بخرم. برا دسته بندی وسیله ها.

من یه مشکل دارم.‌ نمیتونم هیچ وسیله ای رو دور بندازم‌. همش میگم یه روزی نیازه. عادت کردم. از خیلی وقت پیش. قبلا که خونه بابام هم بودم مامانم هم شاکی بود از دستم. این ریشه داره. استادامون میگفتن هیچ چی رو دور نندازین برا ساخت ماکت به دردتون میخوره. من از همون موقع شروع کردم به جمع کردن آشغال تا الان. خیلی هاشونو همون موقع تبدیل به یه وسیله جدید میکنم. ولی خیلی مواقع نه تلنبار میشه. مثلا روسری ها رو دور نمیندازم. یه دامن درست میکنم. یه مدت استفاده میکمم بعد دور میندازم.‌ مانتوهامو به روبالشی تبدیل میکنم. ظرف های پلاستیکی شامپو رو لیوان برا گذاستن وسیله. ظرفهای پلاستیکی لیتری رو هم گلدون میکنم. شاید خنده دار باسه براتون. ولی من لذت میبرم 😅

خیلی چیزهای ریز هست که دور ننداختم. هربار موقع خونه تکونی پاکشون میکنم یا میشورمشون دوباره میذارم همونجایی که بودن. 😕

ولی خسته شدم. شماها چیکار میکنین؟

منم برم اول یه عالمه سبد بخرم. برا دسته بندی وسیله ها. من یه مشکل دارم.‌ نمیتونم هیچ وسیله ای رو دو ...

مامان من 1صدم شماست من حرص ميخورم ازدستش 

برين تاپيك مينيماليست شدن روبخونين

خب منم همه کارامو کردم ناهارم هم آماده است فرنی هم واسه بچه ها درست کردم پسرم رو پیش دبستانی ثبت نام کردم.فقط مونده پاک کردن آینه میز آزایشم فردا همسرم از ماموریت بر میگرده همه چیز مرتبه خودمم حال روحیم خیلی خوبه.واقعا با خوندن پست ها انگیزه میگیرم واسه کار کردن

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤