2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043585 بازدید | 88178 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم❤️😘

یه پیشنهادم من براتوت دارم، اگه نامرتبی خونتون موقتیه و فقط بخاطر سردرد الانته که هیچی پاشو از یه گوشه شرو کن همشو برق بنداز، ولی اگه اکثر اوقات همینطور هست و وقتت کمه من پیشنهاد میدم تا جای ممکن وسایلتو کم کن(اضافیا رو یا رد ک یا کارتن کن بزار انباری) بعد همه نقاط خونه که مخفی هستن مثل داخل کابینتا و کمدا و کشوها و کمد دیواری، اینا رو یه نظم اساسی هشون بده طوری که هر خودکار هم جای مشخصی داشته باشه( البته این کار چون زمانبر هست تقسیم بندی کن و طی مدت طولانی تری انجامش بده) بعدش که این نظم همه جای خونت رو گرفت، وقتی خونه میترکه با نهایت ۲ ساعت کار خونه برق میفته، چون همه چی سرجاشه فقط یسری وسایل از جای اصلیشون خارج شدن که دقیقا میدونی کدوم قراره کجا بره، به سرعت میتونی همه رو بزاری سرجاشون و از تمیزی خونت لذت ببری😍😍😍

ما امروز از ظهر یه مهمون خیلی کوچولو داریم،همسن پسرمه، 😘

یه دختر ناز، دختر عمه علی جون😍😍

از مهد که اومدیم نهار نداشتیم، شیرم اچرده بودم، به سرعت نور یه لوبیا پلو گذاشتم، شیر رو جوشوندم، ماست و پنیر درست کردم، یه پارچ کوچولو هم گذاشتم یخچال، اشپزخونه رو برق انداختم، ظرفا رو شستم، ۲ نهارمون حاضر بود، نهارشونو دادم، بعدشم یه دوش فتم و همگی خوابیدیم تا الان.

پسرم یکم لوس شده بود، نمیدونم خوابش میومد یا به مهمون کوچولو حسودیش میشد، هر چند من در ظاهر هیچ ابراز احساستی که حسادت برانگیز باشه به مهمون کوچولو نداشتم.

خلاصه این رفتار پسر کوچولو یکم اذیتم کرد و بابتش حرص خوردم.

بعد خواب عصر اتاق رو مرتب کردم، یکم لباس تا زدم گذاشتم کمد، یه چای سبز و زیره دم کردم .

سلام روز همه بخیر 

من امروز همش در رفت و آمد بودم.

اللنم رفتم.کلاس و اومدم.کالریهامو تو برنامه وارد کرذم و انگار از صبح هیچی که نخوردم ،هیچ تا شب میتونم بازم چیزی بخورم.امروز روز اول بود لطفا دعام کنید کم نیارم.میخوام ایندفعه ارادم رو به چالش بکشم.

رفتم باشگاه و اومدم.۸لیوان آبم رو هم خوردم.

برم دوش بگیرم شامم نیمه آماده ست ،کاملش کنم.

ماست و خیار درست کنم.

آلوورا بزنم.

بقبل کلاس به موهام روغن نارگیل میزنم.

اگر بتونم اتاق رو تمیز کنم در واقع جمع آوری کنم.

دلم.میخواد چندتا پاپیون پارچه ای بدوزم برای کش مو.

ایده ای دارید برام بفرستید.

ممنون

این نیز بگذرد...                                                       

سلام خوشگلا

من امروز یکم بی حوصله بودم برا همین نتونستم به کارام برسم😔

البته عصری به خودم اومدم و رفتم یکم پیاده روی تا حالم جا بیاد.😉

بعدش اومدم سریال موردعلاقه ام رو دیدم و یه قهوه نوش جان کردم و حالم بهترتر شد.

یه شام عالی پختم.

برم مولتی ویتامینا و قرص کلسیمم رو بخورم.

و ظرفا رو بشورم و مطالعه کنم

یه خورده هم از تجربیات خونه داریم بنویسم(نوشتن حالم خیلی خوب میکنه😊)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

چه عالی، من شاید ۴ ساله دلم میخواد کلاس خودارایی برم، هنوز نطلبیده😂 انشالله یه روزی قسمت منم بشه، ...

ممنون عزیزم 

منم خیلی وقت بود می خواستم برم جای خوب پیدا نمی کردم اینجا را هم دو سال پیش پیدا کردم ولی روزهاش جور برنامه ام نبود الان 5شنبه است خیلی خوبه 

واقعا لازمه 

ان شاءالله میری گلم

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
سلام عزیزم ما هم دلمون واست تنگ شده بود چه حس خوبیه وجود دختر توی خونه بخدا منم واسه روز دختر واسش ...

سلام گلم 

ممنون از لطفت 

ان شاء الله خدا حفظ شون کنه   

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

کارهای امروزم ..

بیدارشدم یکم جم و حور کردم رفتم خونه مانان رفتیم خرید ی مانتو خریدم چون میخوام برم سفر لازم داشتم ولی قیمتا عجیبه ینی فقط صرفه ب دوختنه ...بعد نهار رفتم عیادت یکی از فامیلا وواس شام هم رفتم خونه مادر شوهر ..

اما فردا کلیییییی کار دارم. .

کلی لباس بشورم و اتو بزنم برم حموم پسرمو ببرم ..وسایل سفر رو بچینم برم ارایشگا .. دوستان میخوام برم کیش اگ نکته ای درباره سفر ب کیش دارید ممنون میشم راهنمایی کنید 

الانم برم لالا ک له له شدم دیشبم اصن خوابم نمیبرد کمبود خواب گرفتم 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

و اما کارهای امروز من

امروز کارهای روتین رو انجام دادم

فقط واسه شام مهمون داشتم

خونه مرتب بود فقط شام پختم

چای و کیک آماده کردم

میوه شستم و خشک کردم

بعد رفتن مهمونام هم ظرفا رو شستم

یه کم آشپزخونه رو مرتب کردم

از دیروز یخچالمون داره قر میاد درجش بالا پایین میشه

انشاءالله که مشکلی نباشه تو این اوضاع

میخوام فریزمو سبک کنم خیلی بیخودی پرش میکنم

باید فردا یه لیست بنویسم تو هر قفسه چه مقدار سبزی و گوشت و حبوبات اینا هستش

فردا روز پرکاری دارم البته بیرون ازخونه

انشاءالله زندگیتون پر از آرامش باشه خانمای گل🌷

کارهای امروزم .. بیدارشدم یکم جم و حور کردم رفتم خونه مانان رفتیم خرید ی مانتو خریدم چون میخوام برم ...

سلام 

بسلامتی ان شا... سفر خوبی داشته باشید.

من پارسال آبان رفتم کیش.خیلی خوب بود البته گرم بود ولی خوش گذشت.ما از هتل ماشین اجاره کردیم تجربه خوبی بود.

دلفیناریوم رو برید.

کشتی تفریحی هم خوب بود.

لب ساحل پشت پاساژ ونوس یه اسکله هست ،پایینش قایقهای کوچیک هستن که میبرنتون دور ساحل رو ببینید.حتما حتما برید برای ماهیا غذا بریزید واقعا صحنه دیدنی ای میشه.پسرهای من که کلی ذوق کردن.

اگ ر سوال خاصی داشتی بپرس دوستم.

این نیز بگذرد...                                                       
ممنون عزیزم  منم خیلی وقت بود می خواستم برم جای خوب پیدا نمی کردم اینجا را هم دو سال پیش پیدا ...

خيلي خوبه

منم تواينستا دارم مدل مو نگاه ميكنم بلكه ياد بگيرم موهامودرست كنم

سلام امروز صبح خواب موندم وساعت ۷.۱۵ بیدلرشدم

سریع رفتم یه ساعت ونیم ورزش داشتم اومدم خونه وکارهایی که باید امروز بکنم

گردگیری اساسی

تمیز کردن اجاق گاز وشستن طرف ها

وناهار دوقلوها وشام بپزم وبالکنمم اگر حوصله داشتم بشورم