عزیزم من همیشه اینطور میپزم بچه هام خیلی دوست دارن
ارد رو بدون روغن بو میدم که رنگش عوض بشه
بعد بهش کره و روغن اضافه میکنم که اردم یه کم سرخ بشه
همزمان که آرد رو بو میدادم
توی یه شیر جوش اب و شکر رو میزارم بجوشه
همین که اب و شکر جوش اومد بهش زعفرون و گلاب رو اضافه میکنم بعد چنتا حوش خاموش میکنم
بعد به ارد سرخ شده اضافه میکنم و مدام هم میزنم
شهدش نباید کم باشه که بشه حلوا باید خیلی بیشتر و ابکی باشه
بعد توی کاچیم چن تیکه نبات میدازم و کنحد و گردو ریز خرد شده و دوتا دونه هل باز شده و یه کم پودر نارگیل میریزم
زیرشو کم کم میکنم میزارم خوب حا بیافته
خیلی خوبه واسه بچه ها و وقتایی که پریود میشیم