2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2059217 بازدید | 88670 پست
موفق باشن ان شاللههمسر منم برای تجربه رفتن سمتش ک هیئت علمی میشن خم و چم کار دستش باشعوگرنه شغل ک دا ...

اره میدونم بیمارستان کار میکنه دیگه 

هیئت علمی هم اون قدر سخته.  الان نمی دونم ولی زمان شوهرم که سخت بود  

معمولا فرسودگی ذهنی  و روحی میاره کار تدریس  اگر علاقه نباشه 

شوهر من کلا آدم تدریسی ای نبود 😁 یه گوشه بشینه برنامه نویسی کنه  اون این دوست داشت

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره میدونم بیمارستان کار میکنه دیگه هیئت علمی هم اون قدر سخته. الان نمی دونم ولی زمان شوهرم که سخت ...

الانم سختیای خودشو داره. 

ما هممون علاقه ب تدریس داریم نمیدونم یادتون هست یا نه ک مدتی کنکور فرهنگیان میدادم. همسرم خودم حتی دخترم همگی عشق درس دادن😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانم سختیای خودشو داره. ما هممون علاقه ب تدریس داریم نمیدونم یادتون هست یا نه ک مدتی کنکور فرهنگیان ...

اره یادمه  

موفق باشین همگی ❤️

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام 

امروزم 

برم باشگاه ✅️

قهوه بخورم ✅️

رژیمم از ظهر شروع کنم  صبح که دسر خوردم ❌️

نمازا ❌️❌️

حموم ✅️

برم بازار هفتگی ✅️

نهار درست کنم ✅️

روز مادر بریم خونه ی مادرشوهرم ✅️

داروها ✅️

خونه مرتب بشه✅️

‌ظرفا شسته بشه ✅️

اتاق خواب هامرتب بشه ‌✅️✅️

نیم ساعت کتاب بخونم ✅️

سرویس شسته بشه ✅️

یخچال دستمال بشه ❌️

بعد از ظهر نخوابم ✅️

جانبی 

گاز تمیز کردم 

ظرفای خونه ی مادرشوهرم شستم 

ظرفا رو چیدم ماشین 

سلام گلم. بله متاسفانه نه تنها اتاقش جا نیست راه برم،کل خونه،حتی کف اشپرخونه هم وسیله میریزه‌ . منو ...

سلا عزیزم 

من رفتارهایی از پسرم دیدم ک به بیش فعال بودنش مشکوکم باتوجه ب کتابهایی ک خوندم فک‌کنم خودمم بیش فعالی از نوع اختلال توجه.  شما پسرتون رو بردین روانشناس؟تستی آزمایشی چیزی گرفتن؟

ممنون میشم اگه کمکم کنین

سلام صبحتون بخیر

ساعت بیدار ۶:۳۰، ولی تا الان تو گوشیم. 

بچه ها باید مراسم شرکت کنم ولی شال و مانتوم داغونه. 

نمیدونم چرا هم لباس زیاد میخرم و زیاد هم میندارم ولی بازم اصلا چیز درست و درمون ندارم. 

نمیتونم زیاد توضیح بدم میترسم شناخته بشم یکی ازاعضای نزدیک خونواده فوت شده و چند روزه درگیر مراسم هستیم. 

بیماری لعنتیم داره خیلی اذیتم میکنه.‌

از یه طرف باید حتما برم دکتر حتما باید لباس بگیرم و از یه طرف هم کسی نیست بچه ها رو نگه داره تا برم و برگردم.‌

نمیدونم چرا انقد گیجم و ساعتها میرم تو خودم. مثلا چند روز پیش که یکی از نزدیکانم فوت کرد من همینطور یه جا نشستم با اینکه پر از غم و دلتنگی بودم ولی تا اخر شب از جام تکون نخوردم. 

الان هم شوهرم تو راهه و احتمالا جاریم از شهرستان برای مراسم بیاد اتاق خواب رو دیشب دوقلوها از کف و کمد دیواری و همه جاش رو شیر برنجی کردند میخواستم اونها رو بخوابونم بعد همه جا رو مرتب کنم ولی خودمم خوابم برد. 

لباس تو خونه ای مشکی فقط یه تونیک دارم. وای که لباسای مشکیم چه خونگی و چه بیرونیم خیلی ضایعند. نمیدونم این همه مدت با اینکه میدونستم لباس ندارم چرا همت نکردم و بازار نرفتم.‌🤦

لیست کارهای امروزم: 

اول پسرم رو اماده کنم بره کلاس

لباسشویی رو روشن کنم

پاک کردن اثار غذا از در و دیوار

مسواک و شونه موهام 

شستن ظرف 

ناهار؟ برنج و خورشت مرغ 

مرتب کردن 

شستن بالکن و سرویس 

هر موقع کارهام تموم شد میام اینجا و گزارش میدم. 

خدایا کمکم کن انقد ضایع بازی در نیارم خسته ام و به کمکت نیاز دارم. 🙏💚

سلا عزیزم من رفتارهایی از پسرم دیدم ک به بیش فعال بودنش مشکوکم باتوجه ب کتابهایی ک خوندم فک‌کنم خودم ...

سلام عزیزم.بله...روانشناس تست انجام میدن و ارجاع میدن متخصص اعصاب کودک... من خودم مطمین بودم بچم بیشفعال هست و مستقیم بردم متخصص مغز و اعصاب کودک که ایشون هم تست گرفتن و دارو تجویز شد. ولی اگر علایم کم باشه،نوار مغز میگیرن که مطمین بشن و بعد دارو تجویز میشه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

سلام صبح همگی بخیررر. من بچه هامو تا راهی کردم نخوابیدم. بااینکه دیشب فقط دوساعت خوابیدم. یه چای خوردم و شروع کردم تمیز کاری. میام خبر میدم چه کارا کردم🤗اول باید سالن و اتاق خوابم رو کمی جمع و جور کنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام صبحتون بخیرساعت بیدار ۶:۳۰، ولی تا الان تو گوشیم. بچه ها باید مراسم شرکت کنم ولی شال و مانتوم د ...

سلام عزیزم.صبحتون به خیر.

تسلیت میگم،خداوند روحشونو قرین آرامش قرار بده و به شما صبر بده.

عزیز دلم خودتونو ناراحت نکنید به خاطر این جور چیزا.اگه نمیتونید برید بیرون از آنلاین شاپ های شهر خودتون لباس سفارش بدید،یا اگه نزدیکتون جایی هست (مرکز خرید)،با همسرتون یه ساعته برید و برگردید،ایشون مواظب بچه ها باشن شما خریدتونو سریع انجام بدید،نمیشه؟

البته شرایط هر کسی رو فقط خودش میدونه،کاش نزدیکتون بودم بچه ها رو میذاشتید پیش من،مواظبشون بودم تا بیایید.🌼🌹🌼🌹

الهی که همیشه شاد و سلامت باشید.🤲🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بیست سال دیگه نه ظاهر مهمه، نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره. کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.👌🏻🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام صبحتون بخیرساعت بیدار ۶:۳۰، ولی تا الان تو گوشیم. بچه ها باید مراسم شرکت کنم ولی شال و مانتوم د ...

ببین  بچه ها رو بده دست شوهرت برو بخر  یا یکی که سایزتو میدونه بگو یه دست برات بخره کارت راه بیوفته تا بعدا سر فرصت بخری یا اگر خواهر سایز خودت داری ازش بگیر 

یا آنلاین  سریع برسونه 

سلام صبح همگی بخیررر. من بچه هامو تا راهی کردم نخوابیدم. بااینکه دیشب فقط دوساعت خوابیدم. یه چای خور ...

افرین اراده 👏👏👏