2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2055221 بازدید | 88567 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم ۱۱ سالشه من فیبرومیالژی و دو قطبیم دارم فکر کن خونه ی من چیه روزایی میشه داغووووون داغوووو ...

عزیزم‌پس منو حسابی درک میکنی.‌من قل پسرم بیش فعال،قل دخترم لالی انتخابی... وای وااای نمیدونی چه جنگ هایی بین اینا رخ میده😐😐😐🤐🤐🤐 چون دو قطب مخالف همن. وسط دعوا وسیله هاست که پرت میکنن طرف همدیگه🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم‌پس منو حسابی درک میکنی.‌من قل پسرم بیش فعال،قل دخترم لالی انتخابی... وای وااای نمیدونی چه جنگ ...

خدا فقط بهت صبر بده 

دارو ها رو بدید حتما ‌

منم خسته ام خسته ها 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خدا فقط بهت صبر بده دارو ها رو بدید حتما ‌منم خسته ام خسته ها

خداقوت گلم.شانس داروی هر دو تمام شده.دکترشون شهر دیگست،۴۵مین راهه حداقل. باید نوبت بگیرم ببرم هر دو رو. این هفته که دارو نخوردن و کنترلشون سخت بود و کلاس ها مجازی,یه طوری خونه رو ترکوندن که نمیتونم جمع کنم. وسایل بالای بالای کمد هارو هم دراوردن باز کردن ریختن زمین+رختخواب های مهمان ها و پریدن سرشون۳تایی😭 در رو هم قفل کردن که راحت باشن. پاشم برم جمع کنم کم کم و بیام گزارش بدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خداقوت گلم.شانس داروی هر دو تمام شده.دکترشون شهر دیگست،۴۵مین راهه حداقل. باید نوبت بگیرم ببرم هر دو ...

حتما ببر. بدون دارو یک لحظه نزار 

من زیاد زیاد میگیرم خونه باسه 

مثلا روز ۱ می خورن یه قرص رو به دکتر یگو روزی ۲ تا بنویسه یهمیت بره بالا تو سیستم که بیشتر بگیری بگو راهم دوره 

برو عزیزم. موفق باشی 💕💕💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
حتما ببر. بدون دارو یک لحظه نزار من زیاد زیاد میگیرم خونه باسه مثلا روز ۱ می خورن یه قرص رو به دکتر ...

سهمیت *

سلام

شبتون بخیر

امروز من به این گونه گذشت:

ساعت 9از خواب بیدار شدم و همزمان بچه ها هم بیدار شدن و باهم صبحانه خوردیم.

آشپزخونه رو مرتب کردم.

هال مرتب شد.

برای خودم و دخترم میوه پوست گرفتم و خوردیم.

نهار قیمه درست کردم.

بندرخت رو جمع کردم و تا کردم و گذاشتم سر جاشون.

لباسشویی یدور لباس شست و پهن شدن.

اتاق خوابمون مرتب شد.

اتاق مطالعه مرتب شد.

همسرم اومدن و نهار خوردیم و ایشون رفتن دانشگاه.

یه استراحت کوچولو کردم و پسرمو خوابوندم.

هال رو مرتب کردم.

ماشین ظرفشویی رو خالی کردم و دوباره ظرف چیدم داخلش.

آشپزخونه رو مرتب کردم.

یدونه کتاب داشتم داشت از دست میرفت، فنر زدم بهش.

همسرم اومدن بچه هارو سپردم بهشون و شام الویه درست کردم

یکم خرید داشتم ک انجام دادم.

شام خوردیم

با بچه ها بازی کردم

چندتا خرید اینترنتی داشتم و انجام شد

الانم مسواک و خاموشی.

شب بخیر✨