2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043015 بازدید | 88173 پست

[QUOTE=358576757]تو غارم بودم😎😁 بلی ، یک نی نی در راه است❤️سلام زهرا جان عزیزم آفرین به شما خانم خانما انشاء الله قدمش هم بر خودت وهم خانواده وهمه بچه های سایت پرخیر وبرکت باشه  چه خوب انشاء الله از یاران آقامون امام زمان باشه با مادر ومربی نمونه وبا اخلاص مثل شما التماس دعا دارم دعای زن باردار به عرش می رود وقبول میشه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مامانای عزیز ومهربون بچه ها باید بریز و بپاش کنن کثیف کنن بهم بریزن تا رشد کنند خواهش م ...

سلام گلم من این حرفو زدم ولی خدا میدونه که تمیزی به جای خود نیم ساعت هم تمیز نمیمونه 🥹

سلام.  

دیروز روز خیلی خوبی بود برام.  خواهرام تولدم و سوپرایز کردن و کادو برام گرفتن 

خییییلی خوشحال شدم 

خیلی برام ارزشمند بود 

شبم براشون پاستا درست کردم 

خیلی حس خوبی داد دیشب بهم  با هم دور هم جمع شدیم 

خوش گذروندیم 

دیگه لباسام دادم تا زدن 

انار برام دون کردن 

خواهر گفت کار دیگه ای داری بگو تعارف نکن 😂😂😂 گفتن نه .

امروز مبرم پیش بابام 

شبم خونشون می خوابم 

فردا تهچین درست میکنم   خونه ی بابام 

بعد از ظهر فردا به مامان بزرگم سر می زنم 

عصر فردا هم میام خونه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

.

💟افکار تو مغناطیسی است

که همه چیز را به سوی خودش جذب می‌کند هر چه در ذهنت بپرورانی همان را تحویل می‌گیری🧲

سلام  

شنبه

تا ساعت ۱مدرسه بودم

تا نهار آماده بشه

همسرم جارو کشید

منم گاز تمیز شد

آشپزخانه دستمال شد

لباس های خشک شده جمع شد

یک گل به گلدان خوشگل منتقل شد،هدیه برای کسی ببریم

همزمان با پختن غذا بقیه یه فیلم که دانلود کرده بودم دیدم.

نهار

استراحت و نت گردی

یک دوره آموزشی خریدم ،یکی از آموزشها را نگاه کردم و انجام دادم.

باغچه را مرتب کردم خشک بشه بکارم.

فلفلهای قرمز شده را جمع کردم.

گلها را شستم منتقل کنیم حیاط خلوت.

ظاهر ظرف های خیارشور را شستم منتقل کنم حیاط خلوت.

پوشه کارم مرتب و بودجه بندی ها چک شد ( اشتباهی آوردم خونه،توفیق اجباری شد چک بشه)

کارهای فردام انجام شد.

دکمه مانتوم دوخته شد

آزمون آنلاین دادم

هم زمان با دیدن ..پرین..کشمش پاک کردم.

میوه های خشکی که دوستم برام فرستاده بود مقداری دم دست گذاشتم بقیه رو جمع کردم گذاشتم انباری.

مقدمات نهار فردا رو گذاشتم.

ظرف های شام شسته ،آشپزخانه مرتب شد.

ظرفشویی خشک و زباله ها رفت بیرون.

الانم کمی مطالعه کنم و فیلم آموزشی ببینم و به قول زهرا کرکره رو بدیم پایین😄

امیدوارم هر بار که خدا رو
از ته دل صدا کردین ،
تو اوج خوشحالیتون باشه
نه گرفتاریتون🌦🦋࿐

🌸شاد باشید🌸

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام به همگی

من  اومدم به امید اینکه دوباره به اون نظم سابق برگردم تقریبا از مدار خارجم😅

جسته گریخته بعضی صفحات را دیدم.

تبریک به سوسن جون بابت مغازه،ان شاءالله پر از خیر و برکت باشه💚

تبریک به زهرا جون ان شاءالله یه خواهر گیس حنایی،سالم و صالح واسه علی جون و مهدی جون خدا بهت بده💚

آوینجون برات ناراحت شدم ولی ان شاء الله هر چی پیش میاد خیر و صلاحتون در همون باشه💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام مدتیه برنامه نزاشتم

امروزم

قهوه

نمازا

داروها

دوروی سر و صورت

بالکن تمیز بشه و دستمال بشه

لباس ها شسته بشه و پهن بشه

لباس خشک ها تا زده بشه

اتاقم و تختم مرتب بشه

اتاقم برقی بشه

اتاق پسرم مرتب بشه

سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی شسته بشه

ابچکون خلوت بشه

شام درست کنم

غذای فردای همسرم رو درست کنم

ظرفا شسته بشه

گاز و کنار گاز تمیز بشه

کل خونه برقی بشه

خونه طی کشی بشه

مبل ها با پارچه خیس تمیز بشه

جا کفشی مرتب بشه

حموم آبکشی بشه

روشویی ها تمیز بشه

یخچال تمیز بشه کلی خورد و خوراک خراب شد  بریزم.  

کشوهای یخچال بشورم

برا خواهرم شیرینی ببرم مغازش

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همگیمن اومدم به امید اینکه دوباره به اون نظم سابق برگردم تقریبا از مدار خارجم😅جسته گریخته ...

فدات.  خوش برگشتی 💖💖💖💖🤩🤩

.💟افکار تو مغناطیسی استکه همه چیز را به سوی خودش جذب می‌کند هر چه در ذهنت بپرورانی همان را تحویل می ...

سلام عزیزم،اسمتون منو یاد سریال پدرسالار میندازه.

راستی دقیقاً شامو کی میل کردید،من نفهمیدم.😁😋

غروب دیروز ، من (بعد از سریال آنه شرلی) منتظر جودی آبوت  بودم که با تیتراژ باخانمان(پرین) مواجه شدم.

با دخترم نگاه میکردیم آنه رو،،،

قسمت مرگ متیو رو هر کاری کردم که نبینه نشد،همش میگفت کاش متیو از خواب بیدار شه....

واقعاً بچه ها از مرگ تصوری ندارن،منم هیچ توضیحی ندادم براش،فقط احساسشو تأیید کردم....

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام خیلی وقته برام اعلان نمیومد فکر میکردم گروه غیر فعال امیدوارم همگی خوب باشید

اره گروه رو سایلنت 

این چند وقت حسابی سوت و کور بود 

سلام💚

🦋هرچیز که شما را به دردسر بیندازد ،هرچیز که شما را برنجاند،همان معلم شماست..

🍂یکشنبه

🍂ناشتا آب ولرم و معجون عسل خوردم

🍂تا ساعت یک مدرسه بودم

🍂ادامه نهارم را گذاشتم

🍂تا آماده بشه نت گردی کردم و چند تا کانال آموزشی سر زدم

🍂چرت کوتاه چند لحظه ای زدم و شارژ شدم

🍂گلها را از ریشه آب دادم( یک ظرف گود نصفه از آب میکنم،گلدون را داخلش میذارم تا از ریشه کم کم آب بکشه بالا و حسابی سیراب بشه)

🍂به گلها رسیدگی شد،قلمه،تعویض گلدان،شستن گلدان و جرم گیری زیرگلدانیها

🍂تعدادی به خونه منتقل شد و تغییر دکور کوچک انجام شد،بقیه باید می رفت حیاط خلوت ولی یه اسمش رو نَبَر اونجا بود😖،عملیات متوقف شد

🍂حیاط جارو شد

🍂همزمان با دیدن پرین ،بعد از مدتها نرمش کردم و ۱۰تا شنا رفتم

🍂برنامه مدرسه انجام شد

🍂شام آماده شد

🍂ظرفها شسته شد البته توسط آقای همسر

🍂کشمش ها جمع شد

🍂حمام با اعمال نیمه شاقه+ روغن مالی بعد حمام

🍂لباس شویی روشن شد+لباسهای خشک جمع شد

🍂میز تحریرم مرتب شد+کیفم برای فردا آماده شد

🍂گوشه کنارای حیاط و خونه جمع شد

🍂آشپزخانه جمع و دستمال سطحی شد+گاز+ سینک خشک شد

🍂همه زباله ها رفت بیرون

🍂فلفلها از نخ رد شد،آویزان کردم خشک بشن،آسیاب کنم

🍂اعمال قبل از خواب+ کمی مطالعه و خوااااب

🍂خدایا شکرت به خاطر نعمت خواب😌🥱

🌺شاد باشید🌺

❗️زیاد بی هدف میرم توی گوشی باید خودمو مداوا کنم

سلام عزیزم،اسمتون منو یاد سریال پدرسالار میندازه.راستی دقیقاً شامو کی میل کردید،من نفهمیدم.😁😋غروب ...

سلام
خودمم یادم نیست ،همون وسط مسطها😂

قبل از آنشرلی،جودی نشون میدادن.همکارم ۵۰ساله شه ولی میگه هرر شب باید ببینمش😄
منم عاشق این کارتون های بچگی هامون هستم و چقدر جالبه در هر دوره ای که نگاه میکنم از زاویه متفاوتی میبینمش،هیچ وقت تکراری نمیشه و هر دفعه یک پیام جدید برام داره

فدات. خوش برگشتی 💖💖💖💖🤩🤩

زنده باشی💚 خودمم حس خوبی دارم که برگشتم امیدوارم موندگار بشم😁

2810