2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042981 بازدید | 88173 پست
سلام عزیزانم🥰❤️چطورینمن این مدت تو غارم بودمهنوزم کامل نیومد بیرون فعلا دم در غار وایسادم ببینم میل ...

سلام زهرا جانم.تبریک میگم عزیزم،إن شاءا... مابقی دوران بارداریتون به سلامتی و خوشی سپری بشه.

ما هم دلتنگ شما و گزارشاتون بودیم.

راستی،دم در غار هم خیلی کارا میشه انجام دادآآآآ.😄😉

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زهرا جانم.تبریک میگم عزیزم،إن شاءا... مابقی دوران بارداریتون به سلامتی و خوشی سپری بشه.ما هم دل ...

قربونت عزیزم🥰🥰🥰

فعلا دم در غارم نشستم لباس اتو زدم.😁.تو همین فاصله یه پسر کوچولو رفته بود تقریبا نصف یه پودر لباسشویی رو تو جاپودری ماشین لباسشویی خالی کرده بود

رفتم تو آشپزخونه حس کردم چقدر بوی پودر میاد، دیدم بله تمام اطراف لباسشویی پر از پودر شده و جاپودری هم آنقدر پره که بسته نمیشه🤦. 

قرار شده خودش تمیز کنه دیگه نمی‌دونم چطور تحویلم میده🤐😁.

من فک کنم بهتره برگردم تو غارم ،همونجا راحتتر بود😅😅

شما هم حامله شو،دور همی حامله باشیم🥰😅😅 خوش میگذره

دکتر بهم گفت حامله نباید بشی 

خودم دوست داشتم  دیگه قسمت نیست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قربونت عزیزم🥰🥰🥰فعلا دم در غارم نشستم لباس اتو زدم.😁.تو همین فاصله یه پسر کوچولو رفته بود تقریبا ...

😄😄😄

خدا حفظشون کنه.بعضی از کارهای بچه ها هم حرص درآره هم با نمک...

نظرشون درباره ی نی نی جدید چیه؟

خواهر میخوان یا برادر؟ 😉😍

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
مامانم میگه اصلا نزار بچه هات کوچیکترین چیزی بریزن اگه ریختن فوری جمع کن همیشه یه زیر انداز بزار که ...

سلام به همگی 

مامانای عزیز ومهربون بچه ها باید بریز و بپاش کنن کثیف کنن بهم بریزن تا رشد کنند خواهش میکنم این تفکر که خونه باید همیشه دسته گل باشه رو بریزیم دور بچه سالم تربیت کردن هنره 

من هر خونه ای که بچه زیر سه سال داشته باشه برم وتمیز ومرتب باشه می‌دونم اون بچه نابوده نابود

2810