2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043121 بازدید | 88174 پست
ممنونم سوسن عزیزم❤بله دیروز باهم قرار داشتیم و قرار براین شد بریم پیش بهترین مشاور استانمون ک اولین ...

سلام و درود 

حس شما رو درک میکنم.من یادم میاد دخترم مریض بوده همیشه تنها بودم حتی همسرم در اتاق میبنده میگه صدای بچه منو اذیت نکنه 

میخوام بگم همه مردها همینن

من حتی به اندازه سر سوزن دوسش ندارم حتی ازش متنفرم 

ولی ما گاهی مجبوریم برای فرزندامون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و درود حس شما رو درک میکنم.من یادم میاد دخترم مریض بوده همیشه تنها بودم حتی همسرم در اتاق میبند ...

سلام عزیزم

چقد ناراحت شدم، متاسفانه همسر منم همینطوره. 

امروز ب اصرار خودش و خواهرشوهرم که واقعا براش احترام قائلم برگشتم، امشب شام خوردیم، ظرفها رو شستم و سینک رو هم با لکه پاک کن برق انداختم، سطل زباله رو هم خالی کردم. 

دوباره شروع کرد ب گیر دادن ک این سینک پر از باکتریه میگم خب کجاش باکتریه وقتی من با لکه پاک کن شستمش میگه من میدونم 🤕

شما بگین من چی بگم بهش

سلام عزیزمچقد ناراحت شدم، متاسفانه همسر منم همینطوره. امروز ب اصرار خودش و خواهرشوهرم که واقعا براش ...

ببینین گاهی واقعا نیاز نیست چیزی بگین نشنیده بگیرین 

حتما لازم نیست همه حرف ها جواب داشته باشن 

یه کلمه هست به اسم ignore من خیلی دوسش دارم 

لازم نیست همیشه هر چیزی گفت جواب بدین 

بعد یکی اون میگه باز شما بگین 

بگین چشم

ببین من خیییییلی راحت میتونم طلاق بگیرم 

ازش متنفرم 

نیاز به پولش ندارم ولی واقعا برای بچه ام مونده ام 

دلم نمیخواد بهم بگه چرا رفتی 

چرا سعی نکردی بمونی 

همسر من شاید خیلی حسن ها داشته باشه 

به قدری منو اوایل زندگی اذیت کرده که اصلا دلم باهاش صاف نمیشه ازش متنفرم 

ولی نمیتونم به خاطر بچه ام برم

سلام بچه ها من این چند روز حالم بد بود نمی تونستم بیام داغوووون بودم رفتم روانپزشک دارو گرفتم تازه ...

إن شاءا... همیشه خوب و خوش باشی.🤲🏻🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزمچقد ناراحت شدم، متاسفانه همسر منم همینطوره. امروز ب اصرار خودش و خواهرشوهرم که واقعا براش ...

با خونسردی کامل بگید عزیزم از امشب تمیز کردن و از بین بردن باکتری ها با شما که باکتری ها رو می بینید.😉

سلام بچه ها من این چند روز حالم بد بود نمی تونستم بیام داغوووون بودم رفتم روانپزشک دارو گرفتم تازه ...

إن شاءا... همیشه خوب و خوش باشید.🤲🏻🌼

با خونسردی کامل بگید عزیزم از امشب تمیز کردن و از بین بردن باکتری ها با شما که باکتری ها رو می بینید ...

اتفاقا از این جواب هم استفاده کردم. میدونی چی میگه هر وقت من توی کارم از تو کمک خواستم توهم حقداری از من کمک بخوای، وظیفه تو اینه ک کارتو به نحو احسن انجام بدی🫠

2810