2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043257 بازدید | 88175 پست
عزیزم فعلا چند مورد رو نوشتم. برای من این موارد معجزه کرد. شاید توی نوشته هام برات جای تعجب داشته با ...

سلام نازی خانم مهربون

اول که ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی عزیزم

در خصوص مواردی که توضیح دادید، بعضی مواد غذایی رو فریز میکنم ولی بعضی رو نه، مثلا انواع خورشت ها یا بادمجون سرخ شده و... اگر بزن داخل فریزر دیگه اهل خونه استقبال نمیکنن واسه خوردنش.

در مورد چیدمان کابینتها و جمع آوری و مرتب کردن خونه راستش منزل ما ویلایی و بزرگه، چهار تا خواب و هال و سالن مجزای بزرگ، و حیاط و انباری و پارکینگ و چهارتا سرویس بهداشتی، راه پله ها و چهارتا کمد دیواری.... با این وجود معمولا جون هر روز یه گوشه از کارها رو انجام میدم و به قول شما دورریختنیها رو بلافاصله از خونه خارج میکنم، و علاقه ای به دکوری و اکسسوری ها ندارم بخاطر گرد و خاک گرفتنشون، خونه معمولا کاملا تمیز و مرتبه ،سرخ کردنها داخل حیاط هست تا هود و گاز و کابینت کمتر کثیف بشه و تمیز کردن حیاط به مراتب راحتتره

در مورد کانالهای مجازی کاملا حق با شماست و باید با همین راهیکه گفتید مدیریتش کنم

در مورد برنامه غذایی هم موافقم، لطفا اگر شما یا دوستان در دسترس دارید یه لیست بهم بدید

و گل سرسبد توصیه هاتون برنامه ریزی بود که باید خودمو عادت بدم و ملزم کنم که برنامه روز بعد رو بنویسم

در کل کارهام انجام میشه، برای کارهای فرعی مثل تمیز کردن کمد دیواریها و کتابخانه ها بالای راه پله ها و بالای کابینت و یخچال و زیر گاز و ظرفشویی و لباسشویی و...😖🥱 اینا  وقت کم میارم، و همینطور برای تفریحات مشترک با بچه هام وقتم کمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانچندسال پیش عضو این تاپیک بودم از بچه های اون زمان فکنم فقط زهرا خانوم هستن که آگه خاطرم ب ...

سلام عزیزم

خیلی خوش اومدی دوباره🥰💝

خیلی لذت بردم از پیشرفتت، مشخصه برنامه ریزی دقیقی داشتی که تونستی با یه بچه کوچیک موفق بشی. آفرین❤️🥰

سلام دخترا

آذر بانو جون خوشحال شدم دیدم بهمون سر زدین💝🥰

آبان جون تو لایکها اسمتون رو دیدم منتظرم بیاین و بنویسین،نظمتون رو دوست داشتم❤️💝

نازی جون لذت بردم از نوشتن با جزییاتت❤️💝

دوستان جدیدی که اومدین خوش اومدین😍🥰

و من

این هفته واقعا رو دور تند بودم،تازه امروز یکم خلوت شدم

این هفته هر روز سرکار بودم

پریروز عصر باغ رزرو کردیم و مهمونامون رو بردیم اونجا

دیروز ظهر ساعت ۳ رسیدم خونه و ۳:۲۰ دوباره اسنپ گرفتم علی. و ببرم کلاس

تو اون بیست دقیقه نهار خوردم و فایزه زحمت کشید پسرا رو حاضر کرد براشون اسباب بازی و خوراکی گذاشت

رفتیم مدرسه علی ،تو اون فاصله مهدی با دایناسوراش بازی کرد،وند تا دوست کوچولو هم پیدا کرد و یکم باهاشون دایناسور بازی کرد

منم یکم با مامانای منتظر اونجا گپ زدم، یهو برامون یه سینی چایی اوردن، تو اون لحظه هیچی اندازه چایی منو خوشحال نمی‌کرد😁. هم خسته بودم هم خوابم میومد.چایی خوردم یکم شارژ شدم

همسرم اومد کلاس علی هم تموم شد و برگشتیم خونه

نماز خوندم

شام همسرم زحمتشو کشید

یه دوش گرفتم و یه دور لباسشویی روشن کردم

همسرم پهن کرد

دیگه انرژیم صفر شده بود پسرا رو به پدر سپردم و خوابیدم

صبح بیدار شدم

یکم خونه رو مرتب کردم

صبحانه خوردیم

با علی جون تمالیفشو کمک کردم

خودم یه لیست برداشتم وسایل مورد نیازم رو بنویسم

به علی هم برگه و مداد. دادم خودش لوازم التحریر که نیاز داره بنویسه

لباس خشکا تا شدن رفتن کشو

اتو زدم

همزمان یه لایو تربیت کودک دیدم حالمو خوب کرد، برای یکی از دوستان که حس کردم خیلی به این مبحث نیاز داره لینکشو فرستادم

لباسشویی دو بار روشن کردم ،دومی تموم بشه پهن کنم

در ادامه:

نماز بخونم

نهار داریم گرم کنم

ظرف بشورم

اگه تونستم سه تا کشو آشپزخونه رو خالی کنم تمیز کنم مجدد بچینم شب میریم خونه پدر همسرم

فردا اگه بشه بریم نمایشگاه لوازم التحریر یکم خرید کنیم

هفته دیگه هم کارم سنگینه و احتمالا مجبورم هر روز برم

انشالله روزهاتون با حال خوب همراه باشه

چند تا راهکار میگم واقعا معجزه میکنهتوی وقت. مال. سلامت روح . سلامت جسم. ارتباط صمیمی با اعضای خانوا ...

سلام عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتین و این نکات رو با ما به اشتراک گذاشتین. 🙏💐

واقعا همین نکات و جزییات هستند که مهمند و باعث تغییر تو نتایج میشند. 

فکر کنم باگ برنامه ی من اینه که صبحها با بچه ها بیدار میشم و شبها هم باهاشون میخوابم در صورتی که باید از زمان خواب بچه ها بیشترین استفاده رو کنم. 

و یه مشکل دیگه اینکه برنامه ی غذایی ندارم گاهی ظهرها ساعت 12 میشه و من هنوز تو فکر اینم که چی درست کنم. 

قربونت برم عزیزم. کلی ایده و راهکار دیگه هم دارم. فقط امشب من مهمان دارم. حتما میام مینویسم سعی میکن ...

خیلی ممنون. حتما از ایده هات برامون بزار هروقت وقت کردی. 

اما انگار من مشکلم جدیه، اون روز بلند شدم کارهای معمولی که هروز یه خانم انجام میده رو انجام دادم ،مثل شستن لباس و ظرف و تمیز کردن سرویس بهداشتی...،اما آخر کار دیگه نتونستم حتی سر پا وایسم، عصابم بدجور به هم ریخت داد میزدم ،هیچ کس جرأت تو گفتن بهم نداشت....نمیدونم مشکلم چیه، ولی از ریخت و پاش خانوادم خیلی ناراحت میشم، هرکاری میکنم هروسیله ایی رو بزارن سرجاش بعد از استفاده، اما فایده نداره فقط به هم میریزن و میرن. واسه هرچیزی جا و مکان قرار دادم ،ولی شوهرم و پسرام تو شلختگی نمونه هستن،.😔😔

سلام 💚 

خلاصه ی برنامه ی دیروز:

درست کردن صبحونه 

برای ناهار تا ظهر موندم چی درست کنم اخرش سیب زمینی و تخم مرغ درست کردم 

برای شام حدود ۷ دست به کار شدم و‌در نهایت برنج و قورمه درست کردم 

شستن لباس با دست و دو دور روشن کردن ماشین 

صبح جارو برقی کشیدم 

با پسرم پاستیل درست کردیم، کتاب خوندم و کمی بازی کردم. 

حدود ۸۰ صفحه کتاب خوندم. 

✨✨✨ 

دوقلوها حدود ۱۱ خوابیدند. قبل اینکه خوابم ببره از جام پریدم. 

پسرمم دنبالم اومد و برا خودش نشست یه گوشه با اسباب بازیهاش بی سر و صدا بازی کرد. 

سریع گاز رو دستمال کشیدم. یه عالمه برنجی که دوقلوها تو سر هم دیگه ریختند و باهاشون بازی کردند رو از کف اشپزخونه جمع کردم. 

ظرفها رو شستم و میوه ها رو. ماهیها رو پاک و بسته بندی کردم. 

مواد غذایی رو‌ تو یخچال جا دادم. 

چند جای کثیف خونه رو‌ جارو دستی کشیدم. چند تا لباس رو با دست شستم. یه بار لباسشویی رو روشن کردم. 

قبل خواب مسواک‌ و کرم زدم. کمی هم کتاب خوندم. 

ساعت ۱ کارهام تموم شد. 🤗

اگه این کارها رو برا امروز میذاشتم صبح با دیدن اون همه اشفتگی دپرس میشدم. و بچه ها هم میومدند تو دست و پام و تا ظهر کارم طول میکشید.

سلام نازی خانم مهربوناول که ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی عزیزمدر خصوص مواردی که توضیح دادید، بعضی مو ...

سلام عزیز دل

به به لذت بردم.چقدر عالی

کمد دیواری و کتابخونه جزو کارهای روتین هر روز نیستن. هر ماه فقط یک ساعت وقت بذاریم کافیه

سلام دوستای گلم روزتون بخیر باشه

ما از سه شنبه اومدیم خونه شمال مون . من ۵ ماه بود نیومده بودم و همه جا رو خاک و گرد و غبار و حشره گرفته بود. قشششششنگ یه خونه تکونی اساسی کردم.

همون شب اول همه جا رو اساسی جارو برقی کشیدم. گردگیری کردم و طی زدم. دستشویی رو سابیدم

قبلش هم هر چی مواد خوراکی آورده بودیم جا ددم توی یخچال و فریزر

لباس ها رو آویزون کردم توی کمد ها

چای با گلاب دم کردم که حسابی خستگی از تنمون در بیاد

چهارشنبه برای ناهار مرغ و پلو دم کردم. بقیه کارهای خونه رو انجام دادم حموم رو شستم. رای شاج دمی گوجه فقط برای پسرم درست کردم. خودمون میوه و تنقلات خورده بودیم سیر شدیم

خواهر شوهرم اینا بعد از شام اومدن خونه مون . البته میخواست زودتر بیاد که یکم بهم کمک کنه برای خونه تکونی. ولی من زرنگی کردم خودم همه جا رو عین دسته گل تمیز کردم. خواستم برای شام دعوتشون کنم که گفت شما خسته اید بعد از شام میایم. کلی هم تنقلات برای پسرم و خودمون گرفته بود که جاسازی کردم یخچال و کابینت ها. بخشی شو هم آوردم گذاشتم سر میز همه با هم بخوریم. تا آخر شب خونه مون بودن

رفتن همسر کل میز رو جمع کرد و ظرفا رو شست. منم خوراکی ها و میوه ها رو جمع کردم

پنجشنبه صبح رفتیم خونه پدرشوهرم. تا شب اونجا بودیم

امروز هم قراره بریم زیباکنار اونجا از طرف محل کار همسر برامون هتل رزرو کردن سه روز اونجاییم بعد دوباره برمیگردیم سمت آستارا

سعی میکنم بهتون سر بزنم و با هم گپ بزنیم

چند نکته طلایی راجع به نکات خانه داری براتون مینویسم

حالا باز هر چی یادم بیاد یادداشت میکنم براتون میفرستم

.

چایی و نوشیدنی ها:

حتما موقع سرو چای تنوع ایجاد کنید. یه بار با هل. یه بار با چوب دارچین. یه بار با زنجبیل. یه بار با زعفرون. یه بار با آویشن یا پونه. یه بار با لیمو عمانی . یه بار با گلاب و .... خلاصه اینکه هر سری چای و دمنوشتون با سری قبل متفاوت باشه

دسر و کیک:

الان توی گوگل بزنید کلی دستور کیک و دسر میاره. به جای اینکه وقتمون رو الکی توی شبکه های مجازی هدر بدیم برای دورهمی خانواده کیک و دسر درست کنیم. به فرض مثال الان یه بستنی خیلی لاکچری ساین شاین یا آیس پک توی کافیشاپ ها بالای ۲۰۰ تومن هست. همین رو با یه هزینه فوق العاده کم میتونیم توی خونه درست کنیم. فقط یه بسته پودر ژله میخواد با یه جعبه بستنی لیتری با یه دونه موز. با همینا که شاید هزینه اش نهایت ۱۰۰ تومن بشه برای ۷ ،۸ نفر متونیم یه دسر فوق لاکچری توی خونه درست کنیم. من خودم انقدر تنوع به درست کردن قهوه و اسموتی و بستنی میدم که دیگه همه مون از رفتن به کافیشاپ زده شدیم. برای مهمونی ها هم با همین مدل ها کلی هنر به خرج میدم. توی پذیرایی ،بین فامیل سر زبان ها هستم😉 حالا  در آخر چند نمونه عکس میفرستم برای ایده

تفریحات بدون خرج:

اصلا نیازی نیست برای ساختن یه روز به یادماندنی کلی هزینه کنیم. همین که یه نون پنیر و خیار و گوجه یا هندونه و خربزه با خودمون برداریم ببریم پارک یا تفریگاه های شهرمون  یا نزدیک خونه مون و با دیدن محیط اطرافمون لذت ببریم کافیه. مهم اینه که هی مشکلات رو برا خودمون بزرگ نکنیم . هی غر نزنیم

کلا توی این چالش غر زدن ممنوعه تا  بتونیم توی دل همه جا باز کنیم و همه از کنار ما بودن لذت ببرن

کلام  و رفتار خوش:

غر زدن ممنوع

تهاجمی حرف زدن ممنوع

منت گذاشتن ممنوع

دعوا کردن ممنوع

کتک زدن ممنوع

خدا زبون داده . با این زبون هم میتونیم فحش بدیم هم میتونیم با سیاست همه چیز رو به نفع خودمون تموم کنیم

خدا دست داده . هم میتونیم بزنیم هم میتونیم نوازش کنیم

اگه بچه ما رفتارش پرخاشگرانه ست باید علتش رو توی خودمون جستجو کنیم

اگه مرد مون رفتارش تغییر کرده باید بدونیم که مرد آیینه تمام نمای خودمون هست

این مرد همون مردی هست که زمان نامزدی عاشقش بودیم. منتظر تماسش بودیم.منتظر بویم به دیدنمون بیاد

حالا  اگه رفتارش سرد شده فقط به خاطر ما هست .

وارد مشکلات زندگی شده. از این طرف ما زن ها مدام برای کوچکترین کاری که میکنیم یا سرکوفت میزنیم یا منت میذاریم

بارها این جملات از زبون ما خانم ها بیرون اومده

از صبح تا شب فقط میشورم و میسابم

از صبح از آشپزخونه بیرون نیومدم

از این ور جمع میکنم از اونور شماها میریزید و میپاشید

از صبح وایسادم غذا  درست کردم حالا موقع خوردنش ادا درمیارید؟؟؟

منم عین شماها خسته میشم از صبح سرپا وایسادم خب یکم مراعات کنید

و .............

سعی کنیم یا هیچ کاری نکنیم یا منت نذاریم

از این طرف با رفتار صحیح خودمون همه اینا رو به اطرافیانمون نشون بدیم تا درک مون کنن

اصلا درست نیست که ماها کسی رو مجبور کنیم که به ما احترام بذارن. در عوض باید کاری کنیم  همه درک کنن که باید بهمون احترام بذارن و کمک حالمون باشن

وقتی پریود میشیم:

همه ما خانوم ها قبل و حین دوران پریودی عصبی و پرخاشگر میشیم . بدنمون درد میگیره و اصلا گاهی حوصله کار کردن نداریم

همه ما توی این دوران به خاطر اعصاب خوردی مون همه اطرافیانمون رو از خودمون میرنجونیم. همش داد و بیداد و دعوا و بی حوصلگی

به محض اینکه اولین نشونه درمون ظاهر میشه اطرافیانمون میگن یا خدااااااااااااا این دوباره پریود شد و دنبال بهانه میگرده تا با یکی دعوا کنه. به خاطر همین هر کس میره دنبال کار خودش و نزدیک و دم پر ما نمیشه. باز ما اعصابمون به خاطر اینکه کسی دور و بر ما نیست که یه لیوان آب بده دستمون قرصمون رو بخوریم عصبانی تر میشیم😔🥴

خب واقعا پیش خودمون فکر کردیم این چه کاریه میکنیم؟؟؟؟ چرا با اینکه راه کار داریم بازم عصبانیتمون رو به همه نشون میدیم؟؟؟

چرا عصبانیت؟؟؟؟؟؟ اینبار مظلوم بشیم. به خودمون استراحت بدیم.اطرافیانمون بفهمن که ما دو روز رو باید استراحت مطلق باشیم. دراز بکشیم و با مهربونی به بچه های کوچیکمون بفهمونیم که مامان ها در طول ماه دو سه روز اینجوری میشن و باید استراحت کنن و بچه ها درک کنن که مامان نمیتونه کاری انجام بده. نوجوونمون اگه دختر هست با رفتارمون نترسونیمش و اون هم زمان پریودیش آرامش خودش رو بتونه حفظ کنه. اگر نوجوون پسر داریم بهش آموزش بدیم که توی این دوره زن ها باید استراحت کنن تا بعدا  زن خودشون رو توی این دوره درک کنن

همسرمون بدونه که توی این دوره توقع زیادی ازمون نداشته باشه و خودش پیشنهاد بده بگه این دوسه روز رو فقط استراحت کن

پس توجه داشته باشید ما نمیگیم نیاز به استراحت داریم. ما با رفتار صحیح و آروممون اطرافیان رو متوجه این موضوع میکنیم

قبل از رسیدن به دوره پریودی. قرص و دمنوش طبع گرم توی خونه آماده داشته باشیم.اصلا پیاز داغش رو بیشتر کنیم تا اهل خانواده بیشتر دلسوز مون بشن و این دوره بیشتر بیان بالا سرمون  و از حالمون خبر بگیرن. نه اینکه ازمون فراری بشن

2810