چند تا راهکار میگم واقعا معجزه میکنه
توی وقت. مال. سلامت روح . سلامت جسم. ارتباط صمیمی با اعضای خانواده .... فوق العاده ست
ما بنا رو بر این میذاریم که هیچ کسی رو نداریم که بهمون کوچکترین کمکی کنه. پس باید خودمون از پس همه کارها به نحو احسنت بر بیایم
✅۱_ توی اولین تعطیلی که وقتمون آزاد تره فریزر رو پر کنیم از مواد غذایی آماده و نیمه آماده
این مواد شامل:
هویج نگینی. هویج رنده شده. هویج خلالی. فلفل دلمه خرد شده. ذرت . سیر
سبزی کوکو. قرمه. آش. کوفته.پلویی. سوپ. کرفس. شوید
حبوبات پخته یا خیس خورده
انواع گوشت ها هم به ذایقه و بودجه ای که داریم بسته بندی کنیم
🔴 از اونجایی قراره ما توی همه موارد منحصر به فرد باشیم، زیپ کیپ های اندازه مناسب خریداری کنیم همه مواد بالا رو توی زیپ کیپ بریزیم . قیمت خیلی مناسبی هم داره. ۱۰۰ تاش ۴۵ هزار تومنه
اینجوری مواد توی فریزرتون هم جای خیلی کمتری میگیره. هم همه چی مرتب و یک اندازه ست. هم ماندگاری بالایی دارن. و همه مواد به راحتی در دست رس مون هستن
✅۲_ همیشه توی فریزر خورشت آماده داشته باشیم. البته روش تاریخ بزنیم و و سعی کنیم در عرض ۱۵ روز این مواد و خورشت ها رو مصرف کنید
میتونید بسته به ذائقه خودتون این موارد رو فریز کنید
خورشت قرمه. قیمه. کرفس. مواد لوبیا پلو. مواد ماکارانی.
اینا رو بزیزید توی یه ظرف درب دار و کل ظرف رو سفون بپیچید بذرید فریزر. اصلا طعم و مزه اش تغییر نمیکنه.
بادمجون کبابی.بادمجون سرخ شده. هم بسته بندی کنید
🔴نکته مهم:
قرار نیست هر روز خورشت فریزری بخوریماااااااااا. این مواد رو ما آماده داریم برای مواقعی که اصلا وقت نداریم واسه درست کردن غذا
چون قراره یه کدبانوی نمونه باشیم ،پس باید در اکثر مواقع روی اجاقمون غذای تازه داشته باشیم که بو و عطر غذامون توی خونه بپیچه
اینجوری ارتباط عاطفی بین اعضای خانواده خیلی صمیمی تر میشه
✅۳ _یه دفترچه برمیداریم . لیست صبحانه و ناهار و شام رو مینویسیم. مثلا
۱۵ مورد صبحانه
۳۰ مورد ناهار
۳۰ مورد شام
اینجوری از شب قبل غذای مورد علاقه مون رو انتخاب میکنیم و میدونیم که مواد شو الان موجود داریم . پس برای فردا نیازی به تهیه مواد خوراکی نداریم که بخوایم وقت بذاریم بریم خریداری کنیم . یا کلی از وقتمون الکی با فکر اینکه غذا چی درست کنم هدر بره
✅ ۳ _کابینت ها و کمد ها رو بریزید بیرون و مرتب همه چی رو بچینید. موارد اضافی رو حتما حذف کنید بریزید دور
قطعا توی کابینت همه مون کلی نایلون و سطل ماست و شیشه سس و ترشی هست که گذاشتیم شاید یه روزی به کارمون بیاد🫣
همه رو بریزیم دور یا حداقل مرتب کنیم
هر چیزی رو برمیداریم به شکل کج و ماوج سر جاش توی کابینت نذاریم.عادت کنیم خوشگل و مرتب وصاف بذاریم سر جاش. اینجوری همیشه کابینت ها و کمد ها و یخچالمون تمیز و مرتبه
🔴 یه نکته رو همیشه به یاد داشته باشید
همیشه تصور کنیم بعد از ما یه شخصی که خیلی باهاش رو دروایسی داریم میاد در کابینت و یخچال مون رو باز میکنه.
این خوبه که بیاد کابینت شلخته ما رو ببینه یا اینکه وقتی باز میکنه از تمیزی لذت ببره؟؟
یه مثال میزنم همین چند وقت پیش برام اتفاق افتاد
من یه عمل جراحی داشتم. اصلا فکر نمیکردم دو هفته زمین گیرم کنه. نیاز به کمک پیدا کردم. قبل از اینکه مامانم بیاد بهم کمک کنه،دختر خالم ک خیلی باهاش رودروایسی دارم اومد کمکم.
تقریبا کل خونه ام زیر نگاهش بود. موقع غذا درست کردن. میرفت سراغ کابینت ها و یخچال . حالا تصور کنید من قبلش شلخته وار زندگی میکردم و همه چیز به هم ریخته میبود؟؟؟ ولی به گفته خودش گفت من لذت بردم از چیدمان کابینت و یخچال نازی. خدا شاهده هر جایی هم رفته بود از تمیزی و مرتب بودن من گفته بود. چون بعدش از خیلی ها شنیدم که کلی تعریف کرده بود😍
پس ما هم بنا رو بر این میذاریم که هر لحظه ممکنه کسی غیر از خودمون بیاد سراغ کابینت و کمد هامون
🔴 اگ هر چیزی رو همون لحظه سرجاش بذاریم . دیگه نیازی نیست کلی وقت بذاریم برای تمیزی و مرتب کردنش. پس کلی وقت و زمان برامون ذخیره میشه