2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043281 بازدید | 88175 پست
ممنون میشماگر ممکنه ریپلای کنید که متوجه بشم بخونم

عزیزم فعلا چند مورد رو نوشتم. برای من این موارد معجزه کرد. شاید توی نوشته هام برات جای تعجب داشته باشه که چقدر من وقت اضافی دارم که به تفریح و کار خونه و ورزش و بازی با بچه و دیدار دوستان میرسم

من همین موارد رو چند ساله پیش میرم و الان به یه آرامش خوبی رسیدم و اصلا استرس ندارم

چند تا راهکار میگم واقعا معجزه میکنه

توی وقت. مال. سلامت روح . سلامت جسم. ارتباط صمیمی با اعضای خانواده .... فوق العاده ست

ما بنا رو بر این میذاریم که هیچ کسی رو نداریم که بهمون کوچکترین کمکی کنه. پس باید خودمون از پس همه کارها به نحو احسنت بر بیایم

✅۱_ توی اولین تعطیلی که وقتمون آزاد تره فریزر رو پر کنیم از مواد غذایی آماده و نیمه آماده

این مواد شامل:

هویج نگینی. هویج رنده شده. هویج خلالی. فلفل دلمه خرد شده. ذرت . سیر

سبزی کوکو. قرمه. آش. کوفته.پلویی. سوپ. کرفس. شوید

حبوبات پخته یا خیس خورده

انواع گوشت ها هم به ذایقه و بودجه ای که داریم بسته بندی کنیم

🔴 از اونجایی قراره ما توی همه موارد منحصر به فرد باشیم، زیپ کیپ های اندازه مناسب خریداری کنیم همه مواد بالا رو توی زیپ کیپ بریزیم . قیمت خیلی مناسبی هم داره. ۱۰۰ تاش ۴۵ هزار تومنه

اینجوری مواد توی فریزرتون هم جای خیلی کمتری میگیره. هم همه چی مرتب و یک اندازه ست. هم ماندگاری بالایی دارن. و  همه مواد به راحتی در  دست رس مون هستن

✅۲_ همیشه توی فریزر خورشت آماده داشته باشیم. البته روش تاریخ بزنیم و و سعی کنیم در عرض ۱۵ روز این مواد و خورشت ها رو مصرف  کنید

میتونید بسته به ذائقه خودتون این موارد رو فریز کنید

خورشت قرمه. قیمه. کرفس. مواد لوبیا پلو. مواد ماکارانی.

اینا رو بزیزید توی یه ظرف درب دار و کل ظرف رو سفون بپیچید بذرید فریزر. اصلا طعم و مزه اش تغییر نمیکنه.

بادمجون کبابی.بادمجون سرخ شده. هم بسته بندی کنید

🔴نکته مهم:

قرار نیست هر روز خورشت فریزری بخوریماااااااااا. این مواد رو ما آماده داریم برای مواقعی که اصلا وقت نداریم واسه درست کردن غذا

چون قراره یه کدبانوی نمونه باشیم ،پس باید در اکثر مواقع روی اجاقمون غذای تازه داشته باشیم که بو و عطر غذامون توی خونه بپیچه

اینجوری ارتباط عاطفی بین اعضای خانواده خیلی صمیمی تر میشه

✅۳ _یه دفترچه برمیداریم . لیست صبحانه و ناهار و شام رو مینویسیم. مثلا

۱۵ مورد صبحانه

۳۰ مورد ناهار

۳۰ مورد شام

اینجوری از شب قبل غذای مورد علاقه مون رو انتخاب میکنیم و میدونیم که مواد شو الان موجود داریم . پس برای فردا نیازی به تهیه مواد خوراکی نداریم که بخوایم وقت بذاریم بریم خریداری کنیم . یا کلی از وقتمون الکی با فکر اینکه غذا چی درست کنم هدر بره

✅ ۳ _کابینت ها و کمد ها رو بریزید بیرون و مرتب همه چی رو بچینید. موارد اضافی رو حتما حذف کنید بریزید دور

قطعا توی کابینت همه مون کلی نایلون و سطل ماست و شیشه سس و ترشی هست که گذاشتیم شاید یه روزی به کارمون بیاد🫣

همه رو بریزیم دور یا حداقل مرتب کنیم

هر چیزی رو برمیداریم به شکل کج و ماوج سر جاش توی کابینت نذاریم.عادت کنیم  خوشگل و مرتب وصاف بذاریم سر جاش. اینجوری همیشه کابینت ها و کمد ها و یخچالمون تمیز و مرتبه

🔴 یه نکته رو همیشه به یاد داشته باشید

همیشه تصور کنیم بعد از ما یه شخصی که خیلی باهاش رو دروایسی داریم میاد در کابینت و یخچال مون رو باز میکنه.

این خوبه که بیاد کابینت شلخته ما رو ببینه یا اینکه وقتی باز میکنه از تمیزی لذت ببره؟؟

یه مثال میزنم همین چند وقت پیش برام اتفاق افتاد

من یه عمل جراحی داشتم. اصلا فکر نمیکردم  دو هفته زمین گیرم کنه. نیاز به کمک پیدا کردم. قبل از اینکه مامانم بیاد بهم کمک کنه،دختر خالم ک خیلی باهاش رودروایسی دارم اومد کمکم.

تقریبا کل خونه ام زیر نگاهش بود. موقع غذا درست کردن. میرفت سراغ کابینت ها و یخچال . حالا تصور کنید من قبلش شلخته وار زندگی میکردم و همه چیز به هم ریخته میبود؟؟؟ ولی به گفته خودش گفت من لذت بردم از چیدمان کابینت و یخچال نازی. خدا شاهده هر جایی هم رفته بود از تمیزی و مرتب بودن من گفته بود. چون بعدش از خیلی ها شنیدم که کلی تعریف کرده بود😍

پس ما هم بنا رو بر این میذاریم که هر لحظه ممکنه کسی غیر از خودمون بیاد سراغ کابینت و کمد هامون

🔴 اگ هر چیزی رو همون لحظه سرجاش بذاریم . دیگه نیازی نیست کلی وقت بذاریم برای تمیزی و مرتب کردنش. پس کلی وقت و زمان برامون ذخیره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅۴_موقع جمع کردن لباس ها حتما تا کنیم و مرتب بذاریم توی کمد ها

یا به چوب لباسی آویزون کنیم. اینجوری همیشه لباس بدون چروک و مرتب داریم.و دیگه وقت نمیذاریم برای اتو کردنشون

✅۵_ توی گوشی همه مون قطعا پر از کانال ها و پیج هایی هست که فقط زمان و اینترنت ما رو میگیره. مثلا ۵ تا پیج آشپزی داریم. همه رو هم نگاه میکنیم که شایییییید یه روزی فلان غذا رو که آموزش داده رو درست کنیم. و هیچ وقت هم درست نمیکنیم

یا مثلا ۷ تا پیج لباس داریم که شایدیه روزی بخوایم سفارش بدیم

اگه فقط داریم نگاه میکنیم و هیچ خروجیه مفیدی برامون نداره حتما پاک کنیم. نهایت ۴ تا پیج مفید داشته باشیم. هم نت مون هدر نمیره. هم وقتمون کلی برکت پیدا میکنه

✅۶_ حتما برنامه ریزی فردا مون رو از شب قبل داشته باشیم. برای منحصر به فرد بودن با هدف پیش بریم.

به طور مثال:

کلی کار داریم توی خونه. ولی مادر یا خواهر یا دوست مون زنگ میزنن میگن فلانی من میخوام ساعت ۶ برم بازار خرید کنم توام بیا با هم بریم🙄 بعد ما هم از خدا خواسته میگیم باشه میایم🫣

توجه کنیم این افراد برای خودشون برنامه ریزی کردن که تایم رفتن به بازارشون رو مشخص کردن . پس اجازه ندیم کسی برای زمان های ما تصمیم بگیره

خیلی راحت درخواستشون رو رد کنیم و بگیم من اون تایمم پر هست. نمیتونم بیام

اینجوری هم ارزشمون بالا تر میره. هم همه میفهمن ما توی زندگی با هدف پیش میریم. پس اینبار بهمون احترام میذارن میگن فلانی شما کی وقتت خالیه و میتونیم با هم بریم خرید؟؟؟؟

این سری ما زمان رو برای رفتن به خرید مشخص میکنیم

الان با انجام  موردی که گفتیم کلی وقت اضافه داریم

حالا میتونیم این وقت های اضافی رو با بچه هامون بگذرونیم و باهاشون بازی کنیم

توی همه خونه ها کلی بازی فکری و اسباب بازی هست. توی این لحظه دیگه ما خانوم نباشیم.  یه دختر بچه شیطون و بازیگوش بشیم و کودک درونمون رو زنده کنیم و پا به پای بچه هامون بازی کنیم

بریزیم و بپاشیم. بعد از بازی با کمک هم دیگه اسباب بازی ها رو جمع کنیم

کلی راهکار دیگه هم هست که باز توی اولین فرصت میام براتون میگم

✅۴_موقع جمع کردن لباس ها حتما تا کنیم و مرتب بذاریم توی کمد هایا به چوب لباسی آویزون کنیم. اینجوری ه ...

چه خوب نوشتی نازی جون 

واقعا لذت بردم 👌👌👌👌

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستانچندسال پیش عضو این تاپیک بودم از بچه های اون زمان فکنم فقط زهرا خانوم هستن که آگه خاطرم ب ...

سلام مامان شهرزاد جووون

من امروز بعد از مدتها اومدم یه سربزنم به دوستان چقدر خوشحال شدم که پست شما رو دیدم

موفقیت ها رو هم بهت تبریک میگم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
✅۴_موقع جمع کردن لباس ها حتما تا کنیم و مرتب بذاریم توی کمد هایا به چوب لباسی آویزون کنیم. اینجوری ه ...

مچکرم که تجربه و دانستنی هاتو به اشتراک گذاشتی لذت بردم و یاد گرفتم 🌺🌺

سلام برهمگی

خوبین 

فقط اومدم یادآوری کنم که همیشه به یادتون هستم  

🌾هرگز فکر نکنید باید سال ها قبل شروع می‌کردید!

👌این فکر باورهایتان را خراب می کند!!
در عوض بگویید :

🌸'می خواهم همین الان شروع کنم'
وبهترین سالهای زندگی ام را خلق
کنم...!✌🏼♥️

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

کسی که وقت میذاره اینهمه تایپ میکنه معلومه قلب صاف و بزرگی به پهنای آسمون داره  

خیلی لذت بردم.

فقط با بخش فریز کردن سبزیجات مشکل دارم  

سلام شب همگی بخیرگزارش امروزمساعت ۱۱ از خواب بیدار شدمدست و صورت شستم . مسواک زدم. موهام رو شونه زدم ...

وای چقد خوب یعنی شما اینجا همیشه گزارش از کارهاتون میزارید؟؟ 😍😍

منم انرژی گرفتم.از کجا شروع کنم؟ 

منم میخوام مثل شما مرتب باشم و وقت اضافه داشته باشم برای رسیدگی به پوست و مو، و خوندن کتاب. 

کمک میکنی نازی جون؟ چطور و از کجا شروع کنم؟ 

بزار یه چکیده از موقعیتم بگم. 

خانه دار هستم و هیچ گونه شغلی ندارم .انگار افسردگی دارم همیشه خدا کسل هستم و دوست ندارم از جام بلند بشم. ۳ تا بچه دارم ،یکی ۱۵ ساله، یکی ۱۱ ساله، و یکی ۱ ساله. اصلا وقت اضافه ندارم،هیچوقت هم به کارام نمیرسم همیشه خودم و همه چی پریشون و به هم ریخته هستیم. خیلی دوست دارم  تمیز مرتب باشم اما متأسفانه نیست و نمیتونم. خونم کوچیکه ،یه خوابه است ،یه حیاط جمع و جور هم دارم با یه انباری کوچیک . 

خلاصه به سختی خودمو جمع و جور میکنم شرفم پیش فامیل نره. 

تا شما کامنتمو بخونی و بیایی من خودم از یه جایی شروع میکنم، بلند میشم تا بچم خوابه ظرف هارو میشورم، لباسامو میشورم حیاط و جمع و جور میکنم، فعلا سطحی انجام میدم تا برسم به عمق این همه کثیفی. نازی جون همراهیم کن بهم بگو چکار کنم تنبلی و شکست بدم. 

البته قبلا ادم تنبلی نبودم نمیدونم چی باعث شد به این روز بیوفتم. 

سلام گلم وقت بخیر..ببخشید شماحتی وقتی خونه اید آرایش میکنید

سلام عزیز دل. شب شما هم بخیر🌹

من همیشه سعی میکنم توی خونه مرتب باشم. و آرایش خیلی ملایمی توی خونه دارم. 

من به همه دوستان توصیه میکنم حتما لباس های ست و مرتب توی خونه بپوشن. حالا نه اینکه الان برن کلی هزینه کنن لباس بخرن . نهههه اصلا. مثلا تاپ و شلوارک های رنگی رنگی همه مون توی خونه داریم. یا تیشرت و شلوار های مختلف

الان یه جوری شده که نارنجی رو با سبز هم میشه ست کرد. پس نیازی به خرید نیست . همین که مرتب باشیم کافیه. اگه تیشرت مون خیلی شل و ول شده یه ساسون کوچیک به کمرش بزنیم. یکم جمع و جور تر بشه. گلسر و کشی که میزنیم به موهامون با یکی از رنگ های لباسمون ست کنیم. به فرض مثال اگه لباسمون طیف بنفش داره رژ و رژ گونه مون هم بنفش رنگ باشه یا رنگ های مختلف

حتما خوش بو باشیم

الان خب ادکلن ها خیلی گرون قیمت شدن. هر روز نمیشه ادکلن زد ولی  بادی اسلپش های خیلی خوش بو با قیمت مناسب توی بازار هست. یه پیس بزنیم تا شب بوش روی بدنمون هست. 

قیمتشون از ۱۸۰ تومن تا ۵۰۰ تومن هست . 

مام زیر بغل  هم خیلی خوبه

خلاصه اینکه سعی کنیم همه جوره عالی باشیم. 🌹

وای چقد خوب یعنی شما اینجا همیشه گزارش از کارهاتون میزارید؟؟ 😍😍منم انرژی گرفتم.از کجا شروع کنم؟ من ...

قربونت برم عزیزم. 

کلی ایده و راهکار دیگه هم دارم. فقط امشب من مهمان دارم. حتما میام مینویسم 

سعی میکنم در طول روز هر چی به یادم میاد توی دفترچه یادداشت گوشیم بنویسم که یادم نره بعد اینجا کپی کنم

انشالله هر روز بهتر از دیروز باشیم

2810