2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043433 بازدید | 88177 پست

سلام شب تون بخیر

گزارش امروزم

امروز  ساعت ۹ و نیم تا از خواب بیدار شدم همون لحظه برق ها رفت. توی جام یکم با گوشی نت گردی کردم. با همسر چت کردم. بعد پاشدم دست و صورتم رو شستم. مسواک زدم. موهامو شونه گردم و بستم👩‍🦰

دیشب هم توی پذیرایی خوابیدیم.پسرم بیدار شد با عروسکش توی رخت خواب نیم ساعتی بازی کردیم

احساس کردم منم از پسرم سرماخوردگی گرفتم. پاشدم رخت خواب ها رو جمع کردم. چایی گذاشتم. تخم مرغ آبپز کردم برای پسرم. نون حلوایی هم داشتیم. صبحانه رو خوردیم. دارو هامون رو هم خوردیم. چند روز قبل، از شمال خروس محلی پاک شده آورده بودیم . به خاطر طبع گرمی که داره اونو برای ناهار و شام امشب پختم. برنج هم کته کردم

مدت هاس برای تبلت پسرم دنبال قاب میگردیم اما پیدا نمیشه. همون قبلی رو تصمیم گرفتم درست کنم. صبر کردیم برق که اومد رفتیم کاغذ و لوازم خریدیم که درست کنم

البته رزین هم میخواستم که نداشت

برگشتیم خونه.با مامانم و همسر  تلفنی صحبت کردم. ناهار رو آماده کردم خوردیم. ظرفا رو شستم. گردگیری کردم. یه قسمتی از قاب تبلت رو باید چسب میزدم. چسب زدم.

به خاطر دارو ها خیلی خابالو شده بودیم. یه چرت نیم ساعته زدم . پسرم بیشتر خوابید

بیدار شدم رو تختی رو که شسته بودم پهن کردم رو تخت. رو بالشتی ها رو کشیدم.اتاق خواب رو مرتب و تمیز کردم. آرایش کردم . مام زیر بغل زدم

یکم شبکه های مجازی رو گشت زدم. و چای ماسالا خوردم.چند صفحه  رمان خوندم . پسرم بیدار شد.

چایی خوردیم

رفتیم حیاط به گربه ها غذا دادیم

برگشتیم خونه برنج دم کردم. سوپ رشته هم برای خودم گذاشتم

جلد تبلت پسرم رو دست کردم

میوه خوردیم

فیلم کلاه قرمزی و پسرخاله رو نگاه کردیم

با بی اشتهایی شام خوردیم🙁

ظرفا رو شستم. میز غذا خوری و روی کابینت ها و اپن  رو دستمال کشیدم

برای پرنده ها نون خشک خورد کردم ریختم لب بالکن

مسواک و روتین پوست انجام شد

الانم نشستم میخونمتون  و براتون مینویسم. بعدش هم بریم تو رخت خواب. با پسرم صحبت کنم و بعدش لالا

فردا کلی کار دارم. همسر هم تا شب میرسه. میخوام خونه عین دسته گل باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی چالش ماه شهریورم اینه که از اول ماه شهریور حتما یه مبلغی رو پس انداز کنم. خیلی چشمگیر نمیتونم پس انداز کنم

چون چک و قسط وام زیاد داریم. ولی همه تلاشم رو میکنم هر چند ناچیز باشه

خسته نباشی عزیززندگی مینیمال واقعا جذابه. من سه سال که اومدم توی این خونه همه لوازم های اضافی مو رد ...

ممنون عزیزم 

سلامت باشید. 

بله، منم دارم سعی میکنم این سبک‌ رو‌ تو تموم زندگیم اجرا کنم. تو خرید کردن، پاکسازی کردن، حتی صحبت کردن، تعداد دوستان و ... 

ممنونممثلا من از اول سال برای خودم چالش گذاشتم که کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم. اصلا خودم رو برای ک ...

با پیشنهادتون موافقم. 

من کل امسال رو دارم روی کنترل احساس و زبانم کار میکنم. تقریبا هر روز هم باهاش مسئله دارم.‌

ماشاالله تعداد تیکهای روزانه ی شما زیاده واقعا خدا قوت میگم بهتون.‌🥰

با واقعیت کنار میامبه خودم گفتم من چهل سالم شده. پس دیگه باید سنجیده عمل کنم. به فکر سلامت روح و جسم ...

سلام روز بخیر خیلی خیلی عذر میخوام از دیروز وارد سایت نشده بودم دال بر بی ادبی نباشه😅 متن شما عالیه منم نزدیک سی سالمه دقیقا یه آدم عصبی و زور گو شدم حرفاتون واقعا عالی بود خدا کنه بتونم یاد بگیرم و سنجیده رفتار کنم🤩 دقیقا از پسر سه ساله ام که اصلا ازم حرف شنوی نداره به شدت عصبی ام و پرخاشگر🤕💔

تیکر لاغری😃                                                             وزن فعلیم:۶۵🥲                                                                     هدف اولیه:۶۳🔓🤍                                                                     هدف بعدی:۶۰🔒                                                                   هدف سوم:۵۸🔒                                                                     هدف چهارم:۵۶🔒                                                                هدف پنجم: ۵۳ 🔒                                                                هدف نهایی :۵۰🔒🤩.                                                              به امید موفقیت 🤭🤍
سلام روز بخیر خیلی خیلی عذر میخوام از دیروز وارد سایت نشده بودم دال بر بی ادبی نباشه😅 متن شما عالیه ...

دقیقا منم همینطورم با دوتا بچه ۵ ساله و ۲/۵ ساله خیلی عصبی و پرخاشگر شدم باید روی  عصبی بودن کار کنم و کنترل کنم ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام عصرتون قشنگ

امروز صبح نیاز نبود صبح زود بیدار شم تا 8 خوابیدم

بیدار شدم چایی گذاشتم و نشستم پای لپتاپ. یه پروژه رو باید یه هفته پیش تموم میکردم ولی هنوز آماده نیست.

پسرا و باباشون بیدار شدن صبحانه آماده کردم برای پسرا آویشن هم دم کردم برای همسرم خاکشیر آماده کردم

صبحانه سرو شد و جمع شد

پسرا رو فرستادم حمام

ظرفها رو شستم

پلو داشتیم، مرغ گذاشتم

لیست خرید نوشتم

جمع و جور کردم یکم

پسرا رو آب کشیدم اومدن بیرون

فرش راهرو کثیف شدن بود تو حمام شستم عصر همسرم پهنش کنه

یسری لباس دستی بود شسته شد رفت لباسشویی شسته شد پهن شد.

با پسرا نهار خوردیم

دوباره نشستم پای لپتاپ . خداروشکر خوب پیش رفت

الانم پسرا انگور بخورن بعدش بخوابونمشون

اگه همراهشون خوابم برد یه ساعتی بخوابم وگرنه برم ادامه پروژه رو انجام بدم

شب می‌خوایم بریم خونه پدر همسرم

از لیست کارهای عقب مونده چند تا تیک خوردن خداروشکر

همسرم هنوز برای رفتن به کربلا تصمیم نکرفته، تصمیمش قطعی بشه بعدش برنامه ریزی کنیم

کجایی خواهر نیستی ؟

سلام سوسن جان چطوری؟ حالت خوب شده ؟چند وقتی بود نی نی سایت خراب شده بود منم رمزمو یادم رفته بود نمیتونستم وارد کاربری بشم از دیروز دارم میخونم خدابد ند بهت نوشته بودی بستری شدی الان خوب شدی؟

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام روز بخیر خیلی خیلی عذر میخوام از دیروز وارد سایت نشده بودم دال بر بی ادبی نباشه😅 متن شما عالیه ...

سلام عزیزم. این چه حرفیه😊😍خدا گل پسرت رو حفظ کنه

الان اقتضای سنش هست. انشالله به مرور تغییر میکنن. 

سلام به همه دوستان عزیز

روز و شب تون سرشار از آرامش و برکت و سلامتی

دیشب واقعا شب بدی بود. پسرم مدام  از خواب بیدار میشد و توقع داشت دارویی بدم که همین الان گلوشو خوب کنه. منم براش توضیح دادم و گفتم همچین چیزی امکان نداره.ویروس ها ته گلوت رو مجروح کردن و تا زمانی که این جراحت خوب نشه این درد مدام کم و زیاد میشه. اما اگه با من همراهی کنی با دارو ها و غذاهای مقوی میریم به جنگشون و ویروس ها رو میکشیم

الهی بگردم ،پسر من اصلا توی خوردن دارو مقاومت نمیکنه ولی این آنتی بیوتیک ها واقعا بدمزه ان. خلاصه شب با هر سختی تموم شد و ساعت ۱۰ بیدار شدیم

بسم الله گفتم و رخت خواب ها رو جمع کردم. صورتم رو شستم. مسواک زدم.  فرنی درست کردم به زور چند قاشق خورد. البته بگم خودمم مریضیم خیلی شدید تر شده. اصلا هیچی از گلوم پایین نمیره

صبحانه رو خوردیم ظرفا رو شستم. دارو ها مون رو هم خوردیم

امروز خونه رو عین دسته گل کردم .بعد از ۱۰ روز همسر میاد و میخواستم همه چی مرتب باشه♥️🥰

اول یه رون مرغ آبپز کردم واسه ناهار . برنج داشتیم

همه مبلها و صندلی های میز ناهار خوری و کشیدم کنار و همه جا رو جارو برقی کشیدم. بعد نوبت به تی رسید

بعدش یه گرد گیری اساسی همه جای خونه رو گردگیری کردم

لباس های پسرم رو تا گردم گذاشتم کمدش

جا کفشی رو تمیز و مرتب کردم

لباس هامو عوض کردم

ناهار خوردیم. خدا رو شکر پسرم ناهارش رو کامل خورد

ساعت ۳ با پسرم یه چرتی زدیم

نیم ساعت خوابیدم شارژ شدم

دو سه تا تیکه ظرف بود شستم

دستشویی رو تمیز کردم و تیوپ خمیر دندون جدید گذاشتم

پسرم هم بیدار شد چایی دم کردم خوردیم

آماده شدیم رفتیم حیاط. تولد یکی از دوستانم که داخل مجتمع مون هستن بود. کیک آورد خوردیم. بچه ها همه رفتن لباس عوض کردن که بدن کلاس کاراته. ما مامان ها هم نشستیم حیاط . باد خیلی خنکی میومد. هوا عالی بود. به گربه ها غذا دادم

الانم برگشتیم خونه. همسرم توی مسیره تا یک ساعت دیگه میاد

برم یه دوش بگیرم و لباس خوجل و موجل تنم کنم. موهام رو سشوار بکشم برم به استقبالش🥰☺

سلام سوسن جان چطوری؟ حالت خوب شده ؟چند وقتی بود نی نی سایت خراب شده بود منم رمزمو یادم رفته بود نمیت ...

سلام  الحمدالله بهترم  💞😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام   امروزم 

ظرفا رو چیدم ماشین 

قورمه سبزی پختم 

رفتم باشگاه 

لباسا رو شستم و پهن کردم 

خوراک لوبیا برا فردا پختم‌

سیب زمینی سرخ کردم 

برا خودم و همسرمم رژیمی مرغ و سیب زمینی پختم 

صبح رفتم مغازه و خونه ی بابام یه سر    عصرم رفتم 

ظرف شستم 

یکم خونه رو مرتب کردم‌

مایه ماست زدم‌

پریود شدم 

داروهام خوردم 

کالری شماری نکردم 

به همسرم  چای داغ و شیر داغ دادم 

کنار گاز رو سیف کشی کردم‌

همسر  دستش خورد قورمه سبزی یخچال رو ریخت رو یخچال و سرامیکا 😟😣 تمیز کردم 

سرامیک آشپزخونه رو دستمال کردم 

همین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همه دوستان عزیزروز و شب تون سرشار از آرامش و برکت و سلامتیدیشب واقعا شب بدی بود. پسرم مدام ...

خدا قوت 🌺

رسیدنش به خیر و شادی 

ان شالله زودتر خوب بشی ❤