2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043452 بازدید | 88177 پست
سلام دوستان خوبم ⁦❤️این چند روز طبق معمول دارم کارهای روتین رو انجام میدم (به هر حال نمیتونم از زیرش ...

خسته نباشی عزیز

زندگی مینیمال واقعا جذابه. من سه سال که اومدم توی این خونه همه لوازم های اضافی مو رد کردم. وسیله جدید دو هم بخوام بگیرم سعی میکنم اول کامل فکر کنم ببینم واقعا چقدر نیازه بودنش توی خونه. خیلی وقت ها منصرف شدم از خریدش

هر سه ماه یکبار لباس ها ک لوازم آرایشی و اسباب بازی ها و ... چک میکنم ببینم اگر چیزی نیاز نداریم رد میکنم

هر ماه کشو ها رو چک میکنم

گوشی موبایلم رو پاکسازی میکنم

بار این کار حتی ذهن و روحیه آدم پاکسازی میشه

***   اهداف من ***

1-نوشتن برنامه روزانه شب قبل✅

2-اولویت بندی✅

4-ساعت گذاری❌

5-مرور برنامه روزانه صبح هر روز✅

6-مراقبه روزانه✅

7-محاسبه شبانه✅

8-مدیریت زمان✅

9- اجرای دین✅

10-صدقه❌

11-تقسیم بندی کارهام❌

12-ذکر گفتن موقع آشپزی❌

13ـ دود کردن اسپند❌

14ـورزش روزانه❌

15ـ مطالعه✅

16ـلذت از انجام کار✅

17 ـ سفره آرایی✅

18ـ قناعت و صرفه جویی✅

19 ـ تنوع غذایی✅

20 ـ  برنامه نشاط،  بازی، ...✅

21 ـ صله رحم  تلفنی یا حضوری

22 ـ نظافت منزل✅

23 ـ همکاری در کارهای منزل✅

24 ـ جمع آوری زبانه و انتقال به خارج از منزل در شب✅

25 ـ تغییر دکوراسیون❌

26 ـ مادر خوب✅

27 ـ دختر خوب✅

28 ـ همسر خوب  ✅

29 ـ کم کردن ساعات خواب❌

30 ـ شارژر خونه بودم✅

***  اخلاقی ***

1ـ ـتفکر قبل از عمل✅

2 ـ کمتر حرف بیشتر گوش✅

3 ـ غیبت نکردم✅

4 ـ دروغ نگفتم✅

5 ـ تهمت نزدم✅

6 ـ عصبانی نشدم

7 ـ قضاوت نکردم✅

8 ـ اشتی دادم❌

9 ـ قهر نکردم✅

10 ـ بی احترامی نکردم✅

11 ـ ناسزا نگفتم✅

12 ـ دل نشکستم✅

13 ـ قسم نخوردم✅

۱۴ ـاسراف نکردم✅

۲۵ ـحق الناس نکردم✅

۱۶ ـ خیرات دادم❌

۱۷ ـ عیادت❌

۱۸ ـ سبقت در کار خیر❗

۲۹ ـ استحمام✅

۲۰ ـ مسواک✅

۲۱_غذا دادن به پرندگان و حیوانات✅

۲۲_ رعایت حجاب✅

۲۳_کنترل زبان✅

۲۴- کنترل خشم✅

۲۵_ شکر زبانی یا عملی✅

***  همسرداری  ***

1 ـ استقبال❌ ماموریته

2 ـ بدرقه❌ ماموریته

3 ـ احترام✅

4 ـ رعایت به حریم شخصی همسر✅

5 ـ احترام به والدین همسر✅

6 ـ سبقت در خوبی از همسر❌

7 ـ پیامک روزانه✅✅✅✅✅✅✅

8 ـ نوشتن متن رو اینه❌

9 ـ نوشتن متن روی وسایل پذیرایی از همسر❌

10 ـ آراستگی ظاهر،لباس و صورت✅

11 ـ آرامش دادن✅

12 ـ ابراز علاقه بدون مقدمه✅

13 ـ گذشت✅

14 ـ همصحبتی✅

15 ـ خوش رویی✅

16 ـ احترام به قیومیت مرد✅

17 ـ اتمام کارها هنگام ورود همسر❌نیستش

18 ـ ایجاد فضای آرام✅

19 ـ رسیدگی خصوصی به همسر❌

20 ـ هدیه به همسر❌

21 ـ سورپرایز❌

22 ـ اطاعت از همسر✅

23 ـ اجرای توقعات همسر✅

24 ـ زبان تشکر✅

25 ـ تحسین✅

26 ـ عدم تحقیر✅

27 ـ همدردی✅

28 ـ همراهی✅

29 ـ ماساژ❌ همسرم نبود ولی پسرم رو ماساژدادم😂

30 ـ پیامک خداقوت یا عاشقانه  ✅

***  فرزند داری  ***

1ـ ـاحترام به فرزندم✅

2 ـ بازی با فرزندم✅

3 ـ مراقبت غذایی✅

4 ـ قصه گفتن شب✅

۵_ صحبت کردن در یه مورد موضوعی خاص و آموزش دادن نکته خاصی❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم اگه امکان داره بیایم یه چالشی بذاریم که از یکنواختی در بیایم. هر سری توی نوشته ها و خاطرات روزانه مون که اینجا مینویسیم یه نکته مثبت و تغییر توی روز مون داشته باشیم

هر چند در حد خوندن چند خط کتاب 

دوستان گلم اگه امکان داره بیایم یه چالشی بذاریم که از یکنواختی در بیایم. هر سری توی نوشته ها و خاطرا ...

موافقم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام   برنامم برا امروز 

پیاده روی 

دوش 

قهوه 

داروها 

نمازا 

ابچکون خلوت بشه 

ماشین خالی بشه 

لباسا شسته و پهن بشه 

لباس خشک ها که یه کوه شد تا زده بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

بالکن جارو و دستمال بشه 

سرویس شسته بشه 

نهار درست کنم 

شام درست کنم

گاز و کنار گاز تمیز بشه 

فستم تا ۱۲ 

کالریم رو ۱۴۰۰ ببندم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

آشپزخونه و پذیرایی و اتاق خواب برقی بشه 

میز نهار خوری و جا کفشی مرتب بشه 

کفشای بیرون بره جا کفشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
موافقم

ممنونم

مثلا من از اول سال برای خودم چالش گذاشتم که کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم. اصلا خودم رو برای کار خونه اذیت نکنم

یه تایم بیشتری برای پسرم بذارم

تیر ماه تصمیم گرفتم علاقه مو به همسر کاملا بروز بدم. این علاقه ام بیشتر رفتاری بود. اما الان کلامی هم میگم و تاثیر مثبتش رو چندین برابر توی زندگی دیدم

از مرداد که وارد دهه چهارم زندگیم شدم تصمیم گرفتم بی جهت عصبانی نشم. با هر حرفی به هم نریزم.میتونم به جرات بگم از دهم مرداد ماه تا همین امروز اصلا عصبی نشدم. یعنی حتی یه اخم کوچیک هم نکردم.

من آدمی بودم که ب همه محبت میکردم.از  اولویت های زندگی شخصیم که وقت و مال و اعصابم بود  برای اینکه بقیه ناراحت نشن میگذشتم. ولی میدیدم همون افراد اصلا اینجوری نیستن

تصمیم گرفتم رویه زندگی مو تغییر بدم. اولویت زندگیم خودمو خانواده ام هستن . اون رفتار ها مو کنار گذاشتم . افراد سمی رو از زندگیم حذف کردم. تازه فهمیدم نبودن اون افراد چقدرررر بهم آرامش میده. چون دیگه ذهنم درگیرشون نیست.در هفته دو سه بار بهم زنگ میزدن یا زنگ میزدم بهشون ساعت ها پشت تلفن حس منفی شون رو بهم میدادن. غیبت میکردن. تهمت میزدن. قضاوت میکردن . خب منم به تبعیت حرف اونا باید میشنیدم و حرف میزدم. ذهنم در مورد افرادی که اونا در موردشون حرف میزدن مسموم میشد. کلا روزم به هم میریخت. ولی الان راحتم چون نمیشنوم

الان اون وقتی رو که میذاشتم پای تلفن حرف زدن با اون افراد، دارم میذارم برای رسیدگی به خودم و بچه ام و استراحتم. وقتم پر برکت شده در طول روز. هزینه های تلفنمم کمتر

به خاطر حذف همین مورد آخر میتونم به جرعت بگم بالای ۱۰ تا تیک به اهدافم اضافه شد. همیشه ❌ هام زیاد بود. ولی الان چقدرررر راضی ام که به جای ضربدر داره تیک سبز میخوره 

✅تقسیم بندی کار خونه.✅ علاقه کلامی به همسر.✅ عصبانی نشدن. ✅اولویت قرار دادن زندگیم ، چالش هایی بود که از اول امسال برای خودم گذاشتم و عمل بهشون باعث شد چقدرررر توی زندگیم تغییر کنم

ببخشید من خیلی پر حرفی کردم 

ممنونممثلا من از اول سال برای خودم چالش گذاشتم که کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم. اصلا خودم رو برای ک ...

عالی🤩🤩 موفق باشی خیلی خوب بودن ، راهکارت برای عصبانی نشدن چیه؟

تیکر لاغری😃                                                             وزن فعلیم:۶۵🥲                                                                     هدف اولیه:۶۳🔓🤍                                                                     هدف بعدی:۶۰🔒                                                                   هدف سوم:۵۸🔒                                                                     هدف چهارم:۵۶🔒                                                                هدف پنجم: ۵۳ 🔒                                                                هدف نهایی :۵۰🔒🤩.                                                              به امید موفقیت 🤭🤍
عالی🤩🤩 موفق باشی خیلی خوب بودن ، راهکارت برای عصبانی نشدن چیه؟

با واقعیت کنار میام

به خودم گفتم من چهل سالم شده. پس دیگه باید سنجیده عمل کنم. به فکر سلامت روح و جسمم باشم. به فکر چین و چروک های روی صورتم باشم. 

من قبلا با کوچک ترین حرف مخالف ،عکس العمل نشون میدادم. الان اولش به اون مخاافت فکر میکنم. بعد میبینم طرف مقابلم از دیدگاه خودش داره حرف میزنه. بعد برای دیدگاهش احترام قائل میشم. بارها شده طرف مقابلم دیده که نظرم رو به خاطرش عوض کردم خودش باهام هم نظر میشه. البته این یه مورد بیشتر به همسرم برمیگرده

برای افراد دیگه گاهی اوقات شده گفتم نظر شما هم محترمه ولی من از دیده خودم صلاح میدونم اینجوری پیش بره

الان مدت کوتاهیه از اون آدم جیغ جیغو تبدیل شدم به یه آدم آروم که همه با احترام باهام رفتار میکنن

حتی در مورد پسرمم همین طور شدم. مثلا توی عالم خودشه بعد من ازش توقع داشتم که بده فلان کاری که من ازش میخوام رو انجام بده. اگه مخالفت میکرد عصبانی میشدم و میگفتم چرا گوش نمیدی به حرفم

ولی الان دنیا رو از نگاه اون میبینم.با خودم فکر کردم اگه من توی حال خودم باشم و یه نفر بهم دستور بده بگه همین الان برو فلان کار رو انجام بده، قطعا منم واکنش نشون میدم

به طور مثال مثلا شبا در حال بازی بود. یهو بهش میگفتم پاشو الان موقع خوابه. میگفت  نمیام الان میخوام بازی کنم هنوز به آخر بازی نرسیدم. خب قطعا هر کس باشه عصبانی میشه. ولی الان با مهربونی میگم پسرم سعی کن تا ده دقیقه دیگه بازی تو تموم کنی بریم بخوابیم. دو تا لامپ هم خاموش میکنم. دیگه اونم میدونه ده دقیقه فرصت داره بازی شو تموم کنه و از بازی لذت ببره. 

همین زمان بندی کوچیک برا بچه، باعث شد عصبانی نشم. به کارهای بچه ام احترام بذارم. بچه ام استرس نگیره. بازی شو تموم کنه. از بازی لذت ببره. با خشم وارد رخت خواب نشه. با آرامش بخوابه. جو خونه سنگین نشه

یا همین دیروز که توی گزارشمم نوشتم کارگر ها سرو صدا میکردن . میخواستم برم اعتراض کنم ولی فکر کردم دیدم. اینا تقصیری ندارن. کارشون پر سر و صداست. این بندگان خدا دارن وظیفه شون رو انجام میدن

سلام   برنامه ی امروزم 

پیاده روی ✅

دوش ✅

قهوه ✅

داروها ✅

نمازا ✅

ابچکون خلوت بشه ✅

ماشین خالی بشه ✅

لباسا شسته و پهن بشه ✅

لباس خشک ها که یه کوه شد تا زده بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

بالکن جارو و دستمال بشه ✅

سرویس شسته بشه ✅

نهار درست کنم ✅  

شام درست کنم✅   ۳ مدل 

گاز و کنار گاز تمیز بشه ✅

فستم تا ۱۲ ✅

کالریم رو ۱۴۰۰ ببندم ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

آشپزخونه و پذیرایی و اتاق خواب برقی بشه ✅

میز نهار خوری و جا کفشی مرتب بشه ✅

کفشای بیرون بره جا کفشی ✅

جانبی   رفتم یکم‌مغازه نشستم   رفتم به مامان بزرگم سر زدم‌

رفتم خونه ی بابام  اونجا سر زدم 

حموم یه ابکشی کردم و‌روشویی حموم رو من زدم 

چند تیکه طرف دستی شستم 

سلام دوستان عزیزایام به کام . دلتون شاد. تنتون سلامتگزارش امروزم رو بدمدیشب چند باری از خواب بیدار ش ...

فقط سوسکیاتون 😃😘

ان شاءالله حال پسرتون زودتر خوب بشه و مشکل مالیتون حل🤲🤲🤲🤲

دعاتون برای کارگرا👌👌😍

ممنونممثلا من از اول سال برای خودم چالش گذاشتم که کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم. اصلا خودم رو برای ک ...

خیلیم عالی 

👌🏻👌🏻👌🏻

سلام دوستان خوبم ⁦❤️این چند روز طبق معمول دارم کارهای روتین رو انجام میدم (به هر حال نمیتونم از زیرش ...

دقیقا فدای سرتون👌😘

خیلی از دوستا دیگه نیستن که چشم به راهشونیم🥺 ان شاءالله هر جا هستن شاد و سلامت باشن🤲🤲