2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
سلام دوستان خوبم ⁦❤️⁩امیدوارم حالتون خوب باشه. از ساعت ۹ تا الان فقط رختخوابها رو جمع کردم ودرگیر صب ...

چه خوب ❤❤❤ 

کاش منم کمتر می تونستم غیبت کنم    مگه مامانم اجازه میده 😐

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام بچه‌ها خوبید‌؟

ی گزارش بدم

پیام من رو از دیار غرب کشور دریافت میکنید

خب من مدت زیادی بیشتر تایمم رو اختصاص دادم ب کارهای خیاطیم چون باید برای مسافرت آماده میشدم هم میخواستم لباس نو و مرتب داشته باشم هم اینکه میخواستم از دست پارچه های تلنبارشده روی هم ذهنم آروم بشه تا ۴ ساعت قبل از حرکت مشغول دوخت و دوز بودم

برای سفر غرب کشور رو انتخاب کردیم چون میخوام مدت طولانی در سیر و سفر باشم خیلی وقته مسافرت درست حسابی نرفتیم...

الان هم ک اومدیم سفر هوا بشدت گرمه و منم از گرما متنفرم😔

طی مسافرت چون از انجام کارهای روزانه فارغم

تصمیم دارم زمانهای استراحت ی متد جدید خیاطی رو آنلاین یادبگیرم

و کمی بیشتر مطالعه داشته باشم

و چون گزارشی از روتین روزانه ندارم سعی میکنم ی سری از نکات خانه داری ک خودم انجام میدم براتون بنویسم

هرچند قرار بود همگی تو این زمینه فعالیت کنیم و نکات خانه داریمون رو در اختیار همگی قرار بدیم

@الهام ۱۳۹۷

خوشحالم ک پسرتون با نیش عقرب آسیب ندیدن و همه چیز بخیر گذشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من یه تاپیک زدم برای فروش صنایع دستی خودمون هرکی تو خونه کار هنری انجام میده و یا علاقمند به کارای هنری هست خوشحال میشم به تاپیکم بپیونده و حمایت کنه ☺️☺️

کنار هم پرقدرت به هم انگیزه بدیم تا مادر و زن و همسر نمونه باشیم 💪💪💪

سلام دوستان خوبم ⁦❤️⁩امیدوارم حالتون خوب باشه. از ساعت ۹ تا الان فقط رختخوابها رو جمع کردم ودرگیر صب ...

سلام عزیزم چه جو خوبیه این تاپیک 

همه تو فکر خودسازی هستن .

من یه مشکلی برام پیش اومده بود چندروزی حالم خوب نبود ولی خداروشکر امروز روحیم خوبه البته کارهای روزانم رو انجام دادم و بعداز ظهر یه چرت زدم و بعدم که اومدم تو نی نی سایت.

الانم میخام ظرفارو بشورم 

سلام دوستان من

صبحتون بخیر✨

گزارش تنبلانه دیروز من:(البته من تنبل نیستم😁،پسرم درحال در اوردن دور دوم دندونهاشه واسه همین خیلی بیقراری میکنه و انرژی روزمو کلا میگیره)

خب ساعت بیداری 6 ک پسرم هم بیدار شد. شیرشو سپردم ب همسرم.

یکم ب پوستم رسیدگی کردم و صبحانه رو چیدم، همسرم خوردن و رفتن و منم پسرمو خوابوندم.

چند صفحه از کتابمو خوندم.

ظرفهای سینک رو شستم و گاز و کتری و قوری رو هم با سیف کرمی برق انداختم.

آشپزخونه رو مرتب و دستمال کشی کردم ک پسرم هم بیدار شد

تا وقتی ساکت بود هال رو مرتب کردم و لباسها رو روی بندرخت پهن کردم.

از اینجا ب بعد هیچکار نکردم و نق زدن های پسرم شروع شد، نهار رو سپردم همسرم از بیرون تهیه کنن.

نزدیکای اومدن همسرم بود، پسرم خواب رفت و منم ی دوش گرفتم و کتابمو خوندم و منتظر همسرم شدم.

نهارمو خوردیم و کمی استراحت کردیم و رفتیم خونه بابام دنبال آنا جون ک سه روزه اونجا مونده بود.

اومدیم خونه گلهامو آب دادم و ظرفهای سینک رو شستم.

مادرهمسرم زنگ زدن و برای شام دعوتمون کردن.

یکم با بچه ها بازی کردم و آماده شدیم و رفتیم.

پسر کوچولوم دوباره شروع کرد به جیغ و نق زدن واسه همین سریع شاممون رو خوردیم و اومدیم خونه.

سلام 

من صبح اومدم کامنت گذاشتم متاسفانه ارسال نشد. 

دیروز همه جا رو جارو کردم. لباسها رو با دست شستم. ناهار و شام درست کردم. 

اما... نه کمدهای اتاق خواب رو مرتب کردم و نه پتو شستم. 

✨✨✨

دارم فکر میکنم کلا بیخیال برنامه ی هفتگی تمیزکاریم بشم چون فرصت نمیکنم بهش عمل کنم. 

یه کار مثبتی که این چند روز کردم اینه که پسماندهای میوه و تره بار رو گذاشتم تو یه سینی و گذاشتم تو بالکن جایی که افتاب بهش بخوره. زباله های تر سه روزمون خیلی خیلی کم شدند. 

🌷🌷🌷

راستی این چند وقت یه موضوعی تو خونواده ی همسرم پیش اومد همه پشت سر اون طرف حرف میزدند. من برخلاف بقیه پشت سر اون فرد هیچ غیبتی نکردم چند بار هم ازش دفاع کردم. 

یه دفعه همه چیز تغییر پیدا کرد و مشکل حل شد.

خوشحالم که تو این مدت با بقیه همراه نشدم...اگه حرفی میزدم الان شرمنده میشدم. چون فکر میکنم اونها بالاخره همدیگه رو میبخشیدند ولی من غریبه رو هرگز. 

چه خوب ❤❤❤ کاش منم کمتر می تونستم غیبت کنم مگه مامانم اجازه میده 😐

حتما میشه عزیزم. فقط یه تصمیم جدی میخواد. خود من بارها و بارها شکست خوردم ولی دست نکشیدم. 

به نظرم این مبارزه ی درونی برای همه ی ما تا ابد ادامه داره. 

سلام   امروزم 

رفتم از صبح تا ظهر به سونوگرافی خیلی معتبر  برای چکاپ دوباره   که گفت دو تا توده هست تو کبد نه یکی   تو کلیه هاتم شن پره     ظهر اومدم یه دکتر دیگه رفتم  برام آزمایش کرتتین نوشت برای سی تی اسکن تری فازیک     آزمایش کراتین باید باشه 

نهاذ رفتم خونه ی مامانم 

بعد رفتیم خرید   فردا ۱۵ نفر مهمون دارم   می خوام با کمک خواهرم مرغ شکم پر ۳ تا درست کنم 

خوابیدم 

الان دندونامو مسواک بزنم   

اماده شم برم یه شهر دیگه خونه ی خواهر شوهرم  مهمونیه 

چند تیکه ظرفا رو یا بشورم  یا بچینم ماشین  معاوم نیست چه کنم 

پذیرایی مرتب بشه یه کوچولو بهم ریخته 

اتاقمم یه سطحی مرتب بشه 

آشپزخونه هم یه سطحی مرتب بشه 

لباسا رو بشوذم و پهن کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

رتستی دیشیچب دختر خاله ی شوهرم  لیفت و لمینت کاره برا مژه و ابروهام اومد خونمون خوشگلم کرد   چه تغیییر کردم 

راستی دیشب دختر خاله ی شوهرم  لیفت و لمینت کاره برا مژه و ابروهام اومد خونمون خوشگلم کرد   چه تغیییر کردم 

سلام من صبح اومدم کامنت گذاشتم متاسفانه ارسال نشد. دیروز همه جا رو جارو کردم. لباسها رو با دست شستم. ...

سلام عزیزم میدونی من اول تو کار خونه خییییلی به خودم سخت میگرفتم و واقعا با دوتا بچه خیلی اذیت میشدم .

در کنارش واسه دل خودم میخام کارای هنری هم انجام بدم و این بود که دیگه رمقی برام نمی موند که یکم با بچه ها وقت بگذرونم اخه خیلی دوست دارن باهاشون بازی کنم .

واسه همین دیگه به خودم گفتم بهتره یه جور دیگه عمل کنم هرروز یه جایی رو مرتب میکنم مثلا امروز اتاق خواب خودم .فردا پذیرایی .پس فردا اتاق بچه ها و ....

اینطوری خداروشکر هم استراحت دارم هم وقت کافی واسه بازی با بچه ها و هم بافتنی و میخام یه سری کارای روتین مثل ورزش و رسیدگی منظم به پوست و موهام رو هم بگنجونم تو برنامم .

به نظرم برنامه نباید خیلی فشرده باشه .

بایا ماهم ادمیم جون دلریم باید یه وقت ازاد واسه خودمون هم داشته باشیم .

2810