سلام عزیزم❤️
خواهش میکنم
امیدوارم براتون مفید باشه
بله دختر کوچیکم مهر ماه ۴ ساله میشه
با همین زمان بندی کردن و مشخص کردن زمانی ک در طی روز دارم همون رو تقسیم میکنم برای انجام کارا
گاهی شاید برای انجام ی سری کارا تایم خیلی کم بزارم گاهی بیشتر بستگی ب شرایطم داره
مثلا ممکنه برای خیاطی ی روز ۱۰ دقیقه تایم بزارم ی روز ۵ ساعت ولی همون ۱۰ دقیقه رو حداقل میتونم پارچه ایی رو ک میخوام برش بزنم آماده کنم.
یا چرخ رو با نخ همرنگ پارچه نخ کشی کنم بهر حال بهتر از هیچی هست اینجور بلاخره اون کار برام قابل مشاهده هست و نمیره جز کارهایی ک مرتب بخاطر نبود وقت ب عقب ميندازم
البته چند نکته مهم هم بگم
گاهی وقتا هم پبش میاد ک شاکی بشم بگم وقت کم میارم خصوصا ایام مدرسه ی مقدار ک نق نق کردم دوباره خودم رو جمع و جور میکنم میگم حتما ۲۴ ساعت برای انجام امور کافی بوده ک خدا این تایم رو برای بنده هاش در نظر گرفته
گاهی وقتا هم مثلا مهمان دارم کاری پیش میاد ک برنامه بهم میخوره ولی سعی میکنم برای روز یا روزهای بعد برنامه روزهای قبل رو ک انجام ندادم ی جوری تو برنامه های جدید جا بدم ک عقب نیوفتم
دقیق مثل امروز ک میخواستم ساعت ۴:45 از خونه با دختر بزرگم بزنم بیرون اول برم پمپ بنزین بعد با همدیگه بریم پیاده روی و دوچرخه سواری تا ساعت ۷ بعدش برگردیم تا ساعت ۸:۳۰ شستشوی سرویس بهداشتی ونظافت شخصی حتی دوچرخه دخترم رو دیروز آماده گذاشتم داخل ماشین ولی با چنان سردردی بیدار شدم ک هنوز نتونستم از جام بلند شم و سرم در حال انفجاره بعدازظهر هم نوبت دکتر دارم یعنی امروز تا حدودی پرید الان ب زور دارم تایپ میکنم ی کم استراحت کنم بهتر شدم دیگه نمیگم ب هیچ کاری نمیرسم میرم برنامه جدید رو با تایم باقی مونده مینویسم
امیدوارم متوجه شده باشید نمیدونم چرا بلد نیستم کوتاه توضیح بدم🙈