2777
2789

دوست پسرم نیم ساعت پیش داشتیم چت میکردیم یهوگفت فعلابرم بیمارستان گفتم این وقت شب چرا چه اتفاقی افتاده گفت فردا بهت میگم فعلا خدافظ به نظرتون یعنی چه اتفاقی افتادبراش عادت نداشته اینطوریهویی بره بگه فعلاخدافظ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بعدش بهت پیام داد 

ابراز احساسات زیادی کرد 

بدون داره خیانت میکنه

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بهش زنگ بزن الان، بیداره دیگه قاعدتا... 

از نیم ساعت پیش تا الان هم شرایط طرف تو بیمارستان دیگه تحت نظره و میتونه توضیح بده... 

اگر جواب نداد و فردا هم متوجه شدی مشکل خاصی نبوده بنظرم بیشتر چشماتو باید باز کنی 

اگه بعدش بهت پیام داد ابراز احساسات زیادی کرد بدون داره خیانت میکنه

امروزمن حالم بدبود ازصبح تاغروب جوابشوندادم صدبارپیام وزنگ زده بودگفت نگرانم کردی حالتومیگیرم

امروزمن حالم بدبود ازصبح تاغروب جوابشوندادم صدبارپیام وزنگ زده بودگفت نگرانم کردی حالتومیگیرم

خب بخاطر همونه 

این بچه بازیا چیه مردا در میارن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مال همونه

نگران نباش

بگیر بخواب

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
2810