2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043254 بازدید | 88175 پست
سلام خانما روزتون بخیر حدودا یک هفته ای میشه ک خونه بابام بودم، بچه هام هردوتا تب شدید داشتن و با ه ...

بهشون آب سیب بدین، دم کرده ختمی هم برا تب خوبه، پارچه نمدار بزارید زیر بغل و روکشاله رانشون رو شکمشونم بزارید خوبه برا پایین اوردن تبشون.

اپ شاءالله که خالشون زودتر خوب بشه و نیازی به بستری شدن نباشه🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامسونگ    برا داییم بود من از اون خریدم  کارکرده   شما چه قرصی استفاده میکنید ...

مال من ال جی هست ،تقریبا یه سال میشه که خریدم و تا الان مشکل نداشته،نمیدونم چرا الان اینجور شده،من هم قرص فینیش استفاده کردم هم فیری دوتاش خوب بوده ، نه شستنش مشکل نداشت و ظرفا کدر نمیشدن  اتفافا بلوریا خیلی خوب شسته میشن.

میگن نمکش تموم بشه ظرفا کدر میشن.

مال من ال جی هست ،تقریبا یه سال میشه که خریدم و تا الان مشکل نداشته،نمیدونم چرا الان اینجور شده،من ه ...

نمک تازه ریختم  نمی دونم برا من انگار خدب نمیشوره یه جوریه  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بهشون آب سیب بدین، دم کرده ختمی هم برا تب خوبه، پارچه نمدار بزارید زیر بغل و روکشاله رانشون رو شکمشو ...

ممنونم عزیزدلم🌹

تموم این راه ها رو مامان انجام داد ولی خب شاید در حد نیم ساعت تبشون میاورد پایین و دوباره تبشون میرفت بالا😔

جلا دهنده چی؟ ممکنه مارکشون خوب نباشه،یا ماشینت از این مارک خوشش نیاد😅 

ریختم   مارکشون فینیشه ‌  نمک و جلادهنده 

ولی قرصم هوم پلاسه   رفتم فینیش بخرم هیج جا پیدا نکردم قرصشو   حالا اومدم سر کوچمون بعد خربدن قرص هوم پلاس   دیدم سر کوچمون قرص و ژل و همه چیه فینیش داره  شانس مابه 

به نظرت برا قرصه این طوری میشه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قرصش هوم پلاسه  نمک و جلادهنده فینیش

قرصشو عوض کن

من کلا فینیش کوانتوم استفاده میکنم 

یکی از آشناهامون مرتب میره ترکیه و میاد کلی وسیله میاره، من همیشه ازش فینیش کوانتوم میگیرم

یمدت هم در دسترس نبود مایع فست دراپ میریختم، اونم عالی بود

قرصشو عوض کن من کلا فینیش کوانتوم استفاده میکنم  یکی از آشناهامون مرتب میره ترکیه و میاد کلی ...

گفتم بالاتر تو سهر ما پیدا نشد  من همه‌جا دور زدم نبود  یا تموم مرده بودن    سر کوچمون داست  بعد متوجه شدم 

گفتم حیفه تموم بشه برم فینیش بخرم 

عکسسو برام بزار 

سلام منم ده ساله ال جی دارم فوق العاده راضی هستم عصای دستمع مخصوصا از وقتی بچه هام دوتا شدن 

امروز از ۸ النا بیدار شد نمیدونم چرا بالا آورد البته دو روز فیلم همسرم اینجوری شد فک کنم ویروس جدیده 😭😭

حاضر شدیم النا رو بردیم زبان جلسه اولش بود چون با ماشین ۲۰ دقیقه راهه نمیصرفه برگردیم ی ساعت و نیم با حلما نشستیم نقاشی و ....

چقدر هم هوا گرمه 

النا تعطیل شد کتاباش رو گرفتیم البته باز یکیش موند 

برگشتنی نون گرفتم برای بچه ها بستنی گرفتم 

اومدیم ناهار گرم کردیم 

لباس ها رو جمع کردم 

آنقدر  خسته ام 

ی کم استراحت کنم تا عصر

2810