2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043302 بازدید | 88175 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واما گزارش امروز من: دیشب مهمون داشتم ،بعد از برگشتن از زبانکده خونه رو مرتب کردم ،سرویس بهداشتی شس ...

خدا قوت 🏵

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزان امیدوارم خوب باشین من این تاپیک و خیلی دوست دارم دوست دارم خودمم بیام اینجوری گزارش بد ...

دو قطبی هستین یا داروش  مصرف نی کنین ؟ 

چی مصرف میکنید ؟ 

من بعضی وقتا حالم بده  همین طوری میشم   

امروزم تا الان خواب بودم  ولی می خوام این تنبلی رو شکست بدم   الان یک هفتست فقط می خوابم 😑

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
🥺🥺🥺 مال منم چند وقته مشکل پیدا کرده آب نشت میکنه از زیرش،نمیدونیم مشکل کجاست ،نوع ارورش رو که تو ...

میگن خیلی خرابیشون بالاست 

راستی ما هم دنبال یه  خونه ی بزرگتر هستیم. دعا کن ما هم خونه ی دلخواهمون رو پیدا کنیم

انشاالله عزیزم از خدا میخوام یه خونه خوب وبزرگ و دلخواه براتون از جایی که فکرشو نمیکنید جور بشه و صدای خنده ها و شادی توش بپیچه 

همینطور دعا میکنم بر همه مستاجرا انشاالله هر چه زودتر صاحب خونه بشن من خودم چندسال مستاجر بودم واقعا سخت بود 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
میدونید چرا شما حوصله ی رسیدگی به خودتون رو ندارید؟ چون از خودتون راضی نیستید؟ اضافه وزنتون رو واس ...

درسته عزیزم سرمنشاش بخاطر اظافه وزنمه هفت ساله همین وزنم دغدغه اصلیم شده چاقی 

خیلی دوست دارم یا با این موضوع کنار بیام یا یکاری بکنم از این شرایط راحت شم ولی مهمترین چیز یعنی همون اراده رو ندارم دیگه مدتی رعایت میکنم بعد خسته میشم ول میکنم 

حالا خداروشکر امسال بهترم تاحدودی کنار اومدم ولی وقتایی که بر هدفم تلاش میکنم حالم روحیمم بهتره 

برام دعا کنید یبار بر همیشه اراده کنم‌ وزنم کم بشه حداقل بخاطر سلامتیم 

چندروزیه پیاده روی و رژیم رو دوباره شروع کردم ولی اینبار دوست دارم واقعا خوب پیش برم و به جاهای بهتری برسم 

درسته عزیزم سرمنشاش بخاطر اظافه وزنمه هفت ساله همین وزنم دغدغه اصلیم شده چاقی   خیلی دوست ...

عزیزم گفته بودی برم شارژ برا صورت سالی یه بار بر میگرده  اره  برا من برگشت شارژم رفتم 

درسته عزیزم سرمنشاش بخاطر اظافه وزنمه هفت ساله همین وزنم دغدغه اصلیم شده چاقی   خیلی دوست ...

زومبا برو   خیییلی بهتر از پیاده رویه  

فست ۱۶   ۸ بگیر  

کربوهیدراتتو به حداقل برسون 

زومبا برو   خیییلی بهتر از پیاده رویه   فست ۱۶   ۸ بگیر   کربوهیدراتتو به حداق ...

ممنون گلم از راهنماییت اتفاقا خواهرمم میگفت از امشب فست بگیر کاهشش خوبه  هنوز امتحان نکردم البته تقریبا تا بعد ازظهر به خودم غلبه میکنم اما رو به شب گرسنه تر میشم انگیزم ازدست میره 

ممنون گلم از راهنماییت اتفاقا خواهرمم میگفت از امشب فست بگیر کاهشش خوبه  هنوز امتحان نکردم البت ...

منم غذام بیشتر رو شبه   یعنی کالری مصرفی شبم بیشتره 

اشکال نداره    از ساعت ۷ شب شام بخور تا فردا ساعت ۱۲ ظهر هیچی نخور میشه ۱۶ ساعت فست 

عزیزم گفته بودی برم شارژ برا صورت سالی یه بار بر میگرده  اره  برا من برگشت شارژم رفتم  ...

چقدر بد من فکر میکردم دیگه لیزر بریم براهمیشع راحت میشیم دیروز رفتم یه کارتون پودر موبر خریدم تا شرایط لیزر برام پیش بیاد 🤭

باژیلت نقاط تیره تیره تر میشه یکمم خارش داره  برصورتم با بندانداز برقیم ميندازم ولی میخواستم مثلا با لیزر راحت شم برا همیشه

باشه عزیزم شمام اظافه وزن داشتی قبلا یا الان

دارم    ۴ کیلو کم کردم فعلا پارسال که افسردگی گرفتم ۱۰ کیلو تو ۴ ماه اضافه کردم 

امسال به خودم قول دادم وزنم تا اخر سال بیارم رو ۶۰  الان ۷۸ کیلوام چااااق شدم شدییید 😞

راستی در خصوص امروز بگم تا الان 

کمد ویترین عزوسکای دخترمو ریختم پایین ✅

عروسکارو ریختم لباسشویی همه‌شون شسته تمیز شدن✅ متاسفانه بعضیاشون یه تیکه پاره شدن نمیدونم چرا با نخ و  سوزن دوختم پنبه داخلشون بیرون نریزه ✅

قسمت دفتر و کتابشام و ✅

کشوی گیره و کلیپساشم تمیز شد ✅

خخخ یه کمد بچه کل وقت امروزم و گرفت 

هنوز البته عروسکا خشک نشدن بچینم 

لباسای خشک شده دیروزم اتو کردم حس میکنم لباسا اتو میشه نو تر دیده میشه ✅

شیشه ها اینه ها رو پاک کردم ✅

ولی هنوز جاروبرقی باید بکشم⭕

شام درست کنم ⭕

دارو خونه برم ⭕

دخترم پارک تو کوچه ببرم هر روز نیم ساعت میبرم تاب و سرسره سوار میشه ⭕

2810