2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043332 بازدید | 88176 پست

واما گزارش امروز من:

دیشب مهمون داشتم ،بعد از برگشتن از زبانکده خونه رو مرتب کردم ،سرویس بهداشتی شستم،ظرف شستم،لباسشویی روشن و بعد تموم کردن لباسا پهن شد،مهمونا اومدن پذیرایی کردم،صبح هم یکم دیر بیدار شدم،صبحانه آماده شد،رختخوابا مرتب شد،رفتم سراغ گلدونام که تقریبا زیادن بهشون آب و کود دادم و برگاشون رو تمیز کردم،بعدش برا قناریا آب گذاشتم حموم کردن،عروس هلندیا رو هم بردم تو حموم حمومشون دادم😅( اینکارا رو که برای پرنده ها میکنم یاد دوستمون خزان جان می افتم ،الهی هرجا هست سلامت و خوشبخت باشه🤲🤲)

دخترم رو بردم حموم، به علت خرابی ماشین ظرفشویی,کلی ظرف شستم،هال و آشپزخونه و اتاق خوابمون مرتب و جارو شد،پذیرایی رو من مرتب کردم و پسرم جارو زد،حیاط رو مرتب کردم و کفشای اضافه رو اوردم داخل، دوباره سرویس بهداشتیو شستم،نون خشکا و ضایعات پلاستیکی و کاغذباطله ها رو دادم پسرم بزاره تو انبار تا فردا یه  خانم نیازمند بیاد ببرتشون،نهار درست کردم، همسرم گوشت خرید پسرم تیکه کرد و من بسته بندی کردم،فریزر یخچالو مرتب کردم،گوشت شستم برا چرخ کردن ولی فرصت نشد چرخشون کنم،زبان تمرین کردم،یکی از کشوهای لباس دخترمو مرتب کردم،لباسشویی روشن کردم ،نهار گذاشتم،وباز ظرف شستم،دو نفر از دوستای همسرم زنگ زدن که برا شام میان گفتن با خودشون از بیرون شام میارن،براشون چایی و کافی میکس و اینا آماده کردم،اومدن سفره و وسایل شامو دادم و خودم با پسرم رفتم خونه داداشم دیدن خواهرم‌ که مریضه و برای نوبت دکترش از شهرستان اومده,برگشتم باز آشپزخونه ام ترکیده بود🥺😢

ظرفای شامشون رو تو وایتکس خیس کردم به علت خستگی نشستم😓،گوشتا و غذاها رو گذاشتم یخچال،جمع و جور کردم،لباس پهن کردم و بالاخره تمام🤕🥵فردا هم قراره خواهرم بیاد ولی هنوز نمیدونم نهار میاد یا شام،شدیدا خسته ام طوری که سرگیجه دارم😵😵 ببخشید که بازم طولانی شد🙈😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چند روز نبودین به فکرتون بودم😘

سلام بر دوست باوفای خودم،خدیجه جانم.

من میام سرمیزنم میخونم لایک میکنم،اما چون کارای مفیدم خیلی زیاد نیست ارزش نوشتن نداره.

(این چند مدت هم دل و دماغ نداشتم به خاطر حادثهٔ اخیر.) وگرنه هستم کنارتون،خاموش.

من هم همیشه به یادتون و به فکرتونم.😘😘

ممنونم که انقدر مهربونید.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
واما گزارش امروز من: دیشب مهمون داشتم ،بعد از برگشتن از زبانکده خونه رو مرتب کردم ،سرویس بهداشتی شس ...

خداقوت بده بهتون.🤲

منم یاد یه کاربری افتادم به نام تارا،که بلبل داشتن.🤗

إن شاءا... حال خواهرتون بهتر باشه.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام عزیزان امیدوارم خوب باشین

من این تاپیک و خیلی دوست دارم

دوست دارم خودمم بیام اینجوری گزارش بدم

یعنی میشه منم آخر امروز بیام و گزارش باحال بدم

برم ببینم چی میشه

تپلو جان منم داروی دو قطبی مصرف میکنم همش حس میکنم حالم خوب نیست در واقع نیست

ولی از این رکود و حال بد خستمه شاید باورت نشه نمیتونم ی حموم ساده برم 

ولی خب نمیشه بچه هامو همینجوری بزارم تلاشمو براشون میکنم نهارشون اماده باشه یا خونه رو سطحی مرتب میکنم

توکل ب خدا

سلام من امروز بعد بیداری مرتب کردن خوردن داروها 

خونه رو جاروبرقی کشیدم 

سه دور لباسشویی روشن کردم پهن کردم 

ظرف هارو شستم 

خودم و پسر بزرگم حموم رفتیم 

پلو گزاشتم 

کرم لایه بردار زدم ناخون هامو گرفتم ضدافتاب زدم و ی رژ ی چایی نپتون درست کردم .اسفند دود کردم 

اشغال هارو خالی کردم 

همه شیشه و اینه ها رو تمیز کردم 

چندتا از اسباب بازی های پسرم جابه جا کردم 

گل هامو اب دادم 

برا بعد این باید شام بزارم 

عصر برم دکتر 

پسرمو ببرم پارک 

خریدهارو حا به جا کنم 

سرویس ها و حموم روشویی حسابی تمیز کنم 

ظرف های شام بشورم 

اخر شب خونه رو مرتب کنم 

تو این وسط ها شیردادن پوشک عوض کردن نق زدن های پسرم هست  

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام خانم های گلمنگلی  

امیدوارم حال همگی خوب و خوش باشه مخصوصا قدیمیای تاپیک  

دلم برای گزارش دادن و خوندن گزارش‌های قشنگتون حسابی تنگ شده اما چه کنم که درگیر رسیدگی به گل دخترونم  

اما داخل ایتا کانالی دارم که روزمرگیهای خودم و گل دخترون و تجربیات مادرانه م رو به اشتراک میزارم

خوشحال میشم در صورت تمایل قدم رو چشم بزارید و مهمون کانالم بشید    

https://eitaa.com/mamane_goldokhtarun

سلام دوستان عزیز من این تاپیک رو پیارسال دیده بودم ولی گمش کردم تا اینکه امروز گشتم تو ذخیره ها پیدا ...

خونه ی جدیدتون مبارکتون باشه انشاالله کلی خاطره ی قشنگ تو خونتون واستون رقم بخوره

عزیزم در مورد تشک تخت،تجربه ی خودمو بگم

تشک تخت خودمون طبی و صنعتی

اما برای تخت گل دخترون سفارش دادم تشک سنتی دوختن با قطر ۵ سانت.

خیلی راضیم.هرچی هم بچه ها روش بپر بپر کنن هیچیش نمیشه و اینکه هزینش هم کمتر شد

حالا دوستان درمورد رسیدگی به  خودم خیلی ضعف دارم  یا راستش رو بگم تنبلی میکنم به خودم نمی ...

میدونید چرا شما حوصله ی رسیدگی به خودتون رو ندارید؟

چون از خودتون راضی نیستید؟

اضافه وزنتون رو واسه خودتون تبدیل به غول کردید و به قول خودتون رو تمام جوانب زندگیتون تاثیر گذاشته.

اینو گفتم چون خودم هم همین مشکل رو داشتم البته من اضافه وزن ندارم،کمبود وزن دارم مخصوصا الان که در دوران شیردهی هستم‌.یه مدت خیلی به خاطر این قضیه ناراحت بودم و چون از ظاهر خودم راضی نبودم حوصله ی رسیدن به خودمو نداشتم.

اما بعد پذیرفتم که مدل و فرم بدن من اینه و باید بپذیرم.

و تلاش کنم برای رسیدن به مطلوبم اما در کنارش بهترین رو برای شرایط حالم رقم بزنم.

الان خیلی حالم خوبه و هیچ ناراحتی بابت این موضوع ندارم.

تلاش کنید برای کاهش وزن اما اضافه وزنتون به عنوان یک ضعف نگاه نکنید.

و اینکه انتخاب مدل لباس خیلی مهمه در زیباتر نشون دادن اندام.

سلام دوستان عزیز من این تاپیک رو پیارسال دیده بودم ولی گمش کردم تا اینکه امروز گشتم تو ذخیره ها پیدا ...

راستی ما هم دنبال یه  خونه ی بزرگتر هستیم.

دعا کن ما هم خونه ی دلخواهمون رو پیدا کنیم

بعد از پیامم اینجا، سریع بلند شدم.  رختخواب ها رو جمع کردم. خونه رو مرتب کردم. لباسم رو عوض کر ...

خدا حفظ کنه بچه هاتون رو

قشنگ درکتون کردم ،

منم تا لحظه ای گل دخترون رو به حال خودشون میزارم یه خرابکاری رقم میزنن

2810