2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان چند وقتیه کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو دارم مطالعه میکنم هنوز تمومش نکردم، خیلی کتاب خوبیه بهتون ...

سلام،روزتون به خیر و خوشی.

بله اتفاقاً من چند روز پیش داشتم کتابهایی که پسرم خریده بود رو نگاه میکردم،یکی شون همین کتابی بود که شما معرفی کردید.با خودم میگفتم اول اینو میخونم...👌🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
من الان چند وقتیه کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو دارم مطالعه میکنم هنوز تمومش نکردم، خیلی کتاب خوبیه بهتون ...

سلام عزیزم

خیلی خوش اومدین

منم اتفاقا چندسال پیش خوندمش، یادمه اون زمان بمب انرژی و انگیزه بودم😍

سلام  ببخشید برنامه ی این تاپیک به چه صورته ؟ منم میتونم برنامه بزارم؟؟

سلام  بله عزیزم   گزارس روزانه میدیم  ایده میگیریم از هم ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تو این ده سال ازدواجمون هروقت کار داشتیم باردار بودم یا هرچی مادرشوهر من خودش رو زد به مریضی زانو در ...

همه جاییه   باید متقابل رفتار بشه به نظرم 

من مثل خودشون رفتار میکنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام کسی میدونه کچه غداهایی واسه تیروئید خوبه و چه غذا هایی مضر

سلام  میدونم حنا خیلی بده رو سر بزارید.

و اینکه نمک صورتی میگن خیلی خوبه 

تو سایت امیر استون  میتونید سفارش بدید  ما از اونجا می خریم  هر چند وقت یه بار تخفیف میزنه  ما تو تخفیف خربد میکنیم 

یکی از آشناها با همین نمکه می گن تیروئیدش نرمال شد 

ما تو همه ی غذا ها استفاده می کنیم حتی آب جوش برنج .... خیییلی خوبه 

سلام به همگی، چقدر خوبه اینجا هنوز فعاله و گزارش کارهای روزانه تون رو میذارید کلی از پیام هاتون انرژ ...

💗🌺

سلام کسی هست با هم بریم شروع کنیم کارامونو کنیم بیایم اینجا بگیم چیکار کردیم حس و حال کار ندارم گفتم ...

سلام   من من   

سلام 

تسلیت میگم دوستان عزیزم 🖤

برای کشورم ارزوی سربلندی و رسیدن روزهای خوب رو دارم. 🇮🇷❤️🙏

✨✨✨

برنامه ی امروزم: کارهای روتین+ حموم دادن پسرها+ شستن سرویس و حیاط با حداقل اب. 

بعد هم باید بیام گزارش بدم. 

خب الان بریم شروع کنیم تا ۱۲:۳۰ دقیقه هر چقدر تونستیم کار کنیم باز بیام مونده بود میریم بلز گوشی بزا ...

بیا تو تاپیکم  الان تاپیک زدم  صدات کردم 

2810